30 Haziran 2024 Pazar


18:17   TORBALı`DAKI PATLAMA... İZMIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı TUGAY AÇıKLAMA YAPTı   17:58   CHP`NIN “GEÇINEMIYORUZ” MITINGI...   17:40   İZMIR TORBALı`DAKI PATLAMAYLA ILGILI ADLI SORUŞTURMA BAŞLATıLDı...    16:54   İZMIR TORBALı`DA PATLAMA...    16:39   "YAŞAM İÇIN YASA İNISIYATIFI" ÜYELERI ANKARA`DA EYLEM YAPTı...    15:52   CHP`LI ERHAN ADEM`DEN ORMAN YANGıNLARı İÇIN MILLI BIRLIK ÇAĞRıSı   15:43   ELEKTRIĞE YAPıLAN YÜZDE 38 ZAM YURTTAŞLARDA UMUTSUZLUĞA YOL AÇTı...   14:04   MILLI SAVUNMA BAKANLıĞı: 7 PKK/YPG`LI TERÖRIST ETKISIZ HALE GETIRILDI   13:23   CHP MILLETVEKILI SARı`DAN ASGARI ÜCRET AÇıKLAMASı   13:14   CHP’LI ALI ÖZTUNÇ, AGİT-PA`DA KONUŞTU   12:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN ÜRETICIYE DESTEĞI SÜRÜYOR   10:21   ERDOĞAN TOPRAK HAFTALıK DEĞERLENDIRME RAPORUNU YAYıNLADı   16:26   ELAZıĞ`DA KONTEYNER KENTTEN TAHLIYE KARARı... VALI YARDıMCıSı BAYRAKTAR AÇıKLAMA YAPTı   16:01   İYİ PARTI’DE BIR İSTIFA DAHA   15:57   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, KENT KONSEYI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTıSı`NA KATıLDı   15:47   MEZITLI BELEDIYESI, SOLI POMPEIPOLIS PARKı`Nı YENILEME ÇALıŞMALARıNA BAŞLADı   15:46   CHP’LI MURAT EMIR’DEN ELEKTRIK ZAMMıNA TEPKI   14:01   GÜLCAN KıŞ: "MERSIN’DE BALıK ÇIFTLIĞI ISTEMIYORUZ"   12:02   ÖZGÜR ÖZEL: “KENDILERI NORMALLEŞMIYORSA ANORMAL KALSıN. VATANDAŞ DA NORMALLE ANORMAL ARASıNDA GÜNÜ GELINCE TERCIHINI YAPAR”   11:45   YENIŞEHIR BELEDIYESI’DEN BÜYÜK GERI DÖNÜŞÜM HAREKETI  
 
     
   

ELLERİNDEN 12 BUÇUK MİLYON PARÇA ÇIKTI


Eskişehir Tepebaşı Belediyesi`nin Engelliler Montaj Atölyelerinde montajı yapılan ürün sayısı 12 buçuk milyona ulaşırken istihdam edilen özel birey sayısı ise 46 oldu. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “İstihdam ettiğimiz özel bireylerimizin daha da artmasını diliyorum” açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 27 Eylül 2022 Salı 17:41   Okunma : 237

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi`nin Engelliler Montaj Atölyelerinde montajı yapılan ürün sayısı 12 buçuk milyona ulaşırken istihdam edilen özel birey sayısı ise 46 oldu. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “İstihdam ettiğimiz özel bireylerimizin daha da artmasını diliyorum” açıklamasını yaptı.

Tepebaşı Belediyesi`nin Engelliler Montaj Atölyelerinde eğitim gören bireyler, üretmeyi öğrenerek iş gücüne katılıyor. 2 merkezde montajı yapılan ürün sayısı 12 buçuk milyona ulaşırken istihdam edilen özel birey sayısı ise 46 oldu. Melih Savaş Yaşam Köyü`nde yer alan İbrahim Ethem Kesikbaş Engelliler Montaj Atölyesi`nin ardından Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) iş birliğinde Türkiye`de ilk ve tek olma özelliği ile hizmet veren Engelliler Montaj Atölyesi`nde de özel bireyler, iş hayatına katılıyor.

İSTİHDAM EDİLEN ÖĞRENCİ SAYISI 46`YA ULAŞTI

İbrahim Ethem Kesikbaş Engelliler Montaj Atölyesi`nde 18 öğrenci istihdam edilirken 5 milyon adet parçanın montajı gerçekleştirildi. EOSB Engelliler Montaj Atölyesi`nde ise merkezde aldığı eğitimlerin ardından istihdam edilen öğrenci sayısı 28`e ulaştı. Merkezde 7 buçuk milyon adet de parçanın montajı yapıldı. Atölyelere demonte parça göndere firmalar arasında Starplast Plastik, Anot, Kafaoğlu, Tanatar, Buzlu Tekstil, Cellotone ve Can Conta yer alıyor.

“EMEKLERİNİ ORTAYA KOYUYORLAR”

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da proje hakkında yaptığı değerlendirmede, “Öğrencilerimizin her biri ile gurur duyuyorum. Amacımız daha fazla çocuğumuzu Organize Sanayi Bölgesi`ndeki fabrikalara yerleştirebilmek. Çünkü çocuklarımız çalıştığı sürece aileleri mutlu oluyor, hayatlarını daha sağlıklı ve mutlu biçimde sürdürebiliyor. Çocuklarımız da hem emeklerinin karşılığında para kazanıyor hem de başarılı olmanın hazzını yaşıyor. İşbaşı yaptıkları fabrikalarda diğer çalışan arkadaşlarımız da gençlerimiz ile iyi ilişkiler kuruyor, kaynaşıyor. Montaj Atölyesi`nde öğrendiklerini işyerlerinde uygulayarak emeklerini ortaya koyuyorlar. Buradaki alın teri, huzur o kadar kutsal ki… İş birlikçimiz değerli EOSB Başkanımız Nadir Küpeli`ye ve projemize destek olan fabrikalarımızın yetkililerine, sanayicilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. İstihdam ettiğimiz özel bireylerimizin daha da artmasını diliyorum” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA