7 Temmuz 2024 Pazar


12:56   CHP PARIS BIRLIĞI BAŞKANı NAZıM ERGIN`DEN AVRUPA`DA YÜKSELEN AŞıRı SAĞA KARŞı "ÖRGÜTLENME" ÇAĞRıSı   11:44   TBMM`DE BU HAFTA... ÖĞRETMENLIK MESLEĞI KANUNU TEKLIFI GENEL KURUL`DA GÖRÜŞÜLECEK   11:38   CHP`LI TOPRAK`TAN 9`UNCU YARGı PAKETI DEĞERLENDIRMESI: "KADıNıN VARLıĞıNı, TOPLUMDAKI YERINI HIÇE SAYAN VE BUNU YASAYA DÖNÜŞTÜRMEK ISTEYEN SIYASI ANLAYıŞıN ÜRÜNÜ VE BELGESIDIR"   10:18   ÖMER FETHI GÜRER`IN DINLEDIĞI PATATES ÜRETICISI AZIZ ESENLIK: BU SENE IHRACAT OLMAZSA PATATES KOMPLE DÖKÜLÜR, ÜRETICI TARLADAN ÇEKILIR   10:06   MERSIN`DE IÇME SUYU DEPOLARı 7/24 IZLENIYOR   09:10   ÇORLU TREN KAZASı`NıN ÜZERINDEN 6 YıL GEÇTI… MıSRA ÖZ: BIZ BU OLAYıN YAŞANMASıNA SEBEP OLAN KARARLARA IMZA ATAN KIŞININ DE YARGı ÖNÜNDE HESAP VERMESINI ISTIYORUZ   01:03   2024 AVRUPA FUTBOL ŞAMPIYONASı`NDA SON YARı FINALIST HOLLANDA OLDU, TÜRKIYE ŞAMPIYONAYA VEDA ETTI   20:49   AVAM KAMARASı`NA SEÇILEN ILK TÜRK: NESIL ÇALıŞKAN...   20:41   MOTOKURYE SAMET ÖZGÜL CINAYETI DAVASıNDA GEREKÇELI KARAR AÇıKLANDı   18:43   KAMUDA TASARRUF TEDBIRLERIYLE ILGILI KANUN TEKLIFI TBMM`YE SUNULDU: "BELEDIYELERIN VERGI PAYıNDA YAPıLAN KESINTI ORANLARı ARTTıRıLıYOR"   15:58   AYŞE ATEŞ: "BU OLAYı ‘FETÖ YAPTı’ DIYEREK KAPATMAK ISTIYORLAR"   15:32   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, ANKARA`DA ŞAŞMAZ ESNAFıNı ZIYARET ETTI   15:23   TOROSLAR BELEDIYESI SOSYAL TESISLERINI YENILIYOR   15:11   CHP`LI BAKıRLıOĞLU: "MEMURA VERILEN BU ZAM ADETA BU INSANLARLA ALAY ETMEKTIR"   15:03   ÖZGÜR ÖZEL, ERZINCAN BAŞBAĞLAR`DA...   14:55   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASıNDA ARA KARAR AÇıKLANDı   14:08   GÜLCAN KıŞ: “1 MILYON ÖĞRETMENIN SESINI DUYUN”   14:03   UEFA DISIPLIN KURULU, MERIH DEMIRAL`ı 2 KARŞıLAŞMADAN MEN ETTI   13:55   “TARSUS’TA GÜÇ KADıNDA” ÇALıŞTAYı GERÇEKLEŞTIRILDI   13:47   CHP`LI VEKILLER, BOĞAZIÇI ÜNIVERSITESI`NE SOKULMAK İSTENMEDI...  
 
     
   

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yeniden Emre Yılmaz


CHP Gençlik Kolları 15. Olağan Kongresi bugün Ankara’da gerçekleşti. Yapılan seçimlerin ardından Genel Başkan yeniden Emre Yılmaz oldu.

 

Tarih : 30 Ocak 2018 Salı 23:58   Okunma : 830

Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde gerçekleşen kurultayda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Konuşma yapıp iki adaya da başarılar diledikten sonra kurultaydan ayrılan Kılıçdaroğlu'ndan sonra başkan adayları konuşmalarını gerçekleştirdi.

"KAHROLSUN İSTİHDAM, YAŞASIN HÜRRİYET!"

İlk konuşmacı olarak kürsüye çıkan Emre Yılmaz “Ben hepinizin hatırladığı gibi, iki yıl önce bir hayal ile bu yola çıktım. Yine burada, böylesine bir kalabalığın önünde bir hayali anlatmaya çalıştım. Ben o gün bu kürsüde ‘başka bir gelecek mümkün’ dediğimde beni hayalperest bulanlar, benim yarı yolda kalacağımı düşünenler vardı. Onların duydum ama dinlemedim. Çünkü ben o imkansız dedikleri her şeyin mümkün olabileceğine inandım. Onlar ana kademeye rağmen bir şey yapamazsın dediler. Yeri geldi vekil tutuklamalarına karşı, yeri geldi 16 Nisan seçim hırsızlığına karşı inandığım yerde, memleket gençliğinin olduğu yerde oldum. Buradan da başta milletvekilimiz Enis Berberoğlu olmak üzere AKP zindanlarında haksız, hukuksuz yere tutsak edilen tüm gazetecilere ve siyasi mahkumlara selam olsun. Kahrolsun istihdam yaşasın hürriyet!” ifadelerinde bulundu.

“Bu örgüt politik hakla büyümez, altmış sekizin esas birikiminin ilericilik ve Cumhuriyet olduğunu anlamaz dediler. 29 Ekim’de Mahir’in Deniz Gezmiş’in ve onların da önder bildikleri Mustafa Kemal’in fotoğrafıyla binlerce gençle yürüdük. Bu örgüt üniversiteye giremez dediler, her kente girdim, ODTÜ’ye afiş astım. AKP’ye rağmen başkentte, Ankara’da bir şey yapamazsın dediler, bazı genç arkadaşlarımın örgütsel bilinçten yoksunluğuna, eylem bölücülüğüne rağmen 19 Mayıs’ta altmış bin kişi ile Güven Park’tan Anıtkabir’e yürüdüm.” diye konuşan Yılmaz, hiçbir genç arkadaşını, fikrini beyan ediyor diye disiplin kurullarına ana kademeye, belediye başkanlarına yedirmediğini ve bu örgüt görevden alınmalar olmadan yönetilemez deseler de tek bir seçilmiş arkadaşını görevden almadığını belirtti.

"TEK ADAM REJİMİNE TESLİM OLMAYACAĞIZ!"

“Ben bu yola diktaya karşı başlangıç için çıktım. Diktaya karşı zafer için de devam ediyorum. Bu ağır olduğu kadar, onurlu olan göreve de bu yüzden adayım. 2019 sürecine giriyoruz, yükümüz ağır, ama heybemiz birikim, direniş ve umut dolu.” diyen Yılmaz, “Bir an olsun bile korkmuyorum. Çünkü biliyorum, çünkü gördüm. Biz memleket için aynı mücadeleye aynı ateşle atılan bir kuşak olduk. Ve herkes de bilsin ki bizim kuşağımızın birikimi Cumhuriyettir. Bizim kuşağımız bu birikimi gezi direnişinden alır. Bizim kuşağımızın inancı Nuriye ve Semih’tir. Bizim kuşağımızın gururu halkın çocuğu Berkin Elvan’dır. Yılmayacağız, korkmayacağız. Tek adam rejimine asla teslim olmayacağız.” ifadelerinde bulundu.

Emre Yılmaz’dan sonra konuşmasını gerçekleştiren Kenan Otlu “Biz partinin uslu çocukları olamayacağız. Biz, bizim dışımızdaki tüm bileşenleri İstanbul’da yaptığımız gibi yanımıza alacağız. Ben sokak siyasetine inanıyorum. Sokaktan geliyorum, emekten geliyorum. Ben sokak siyasetine inanıyorum. Sizlerin desteği ile Gençlik Kolları Genel Başkanı olduğumda, Anıttepe’den başlayıp Türkiye’nin dört bir yanından o sarayı onların başına yıkacağız,yıkacağız!” ifadelerinde bulundu.

Adayların konuşmasından sonra, bazı delegeler ve il başkanları konuşma yaptı ve ardından seçimlere geçildi.

Blok liste şeklinde yapılan oylamalarda 291 oy alan Emre Yılmaz yeniden CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı oldu ve Kenan Otlu 211 oy alarak geride kaldı.






Paylaş :
Etiketler :  chp, gençlik kolları, kurultay, emre yılmaz

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA