7 Temmuz 2024 Pazar


12:56   CHP PARIS BIRLIĞI BAŞKANı NAZıM ERGIN`DEN AVRUPA`DA YÜKSELEN AŞıRı SAĞA KARŞı "ÖRGÜTLENME" ÇAĞRıSı   11:44   TBMM`DE BU HAFTA... ÖĞRETMENLIK MESLEĞI KANUNU TEKLIFI GENEL KURUL`DA GÖRÜŞÜLECEK   11:38   CHP`LI TOPRAK`TAN 9`UNCU YARGı PAKETI DEĞERLENDIRMESI: "KADıNıN VARLıĞıNı, TOPLUMDAKI YERINI HIÇE SAYAN VE BUNU YASAYA DÖNÜŞTÜRMEK ISTEYEN SIYASI ANLAYıŞıN ÜRÜNÜ VE BELGESIDIR"   10:18   ÖMER FETHI GÜRER`IN DINLEDIĞI PATATES ÜRETICISI AZIZ ESENLIK: BU SENE IHRACAT OLMAZSA PATATES KOMPLE DÖKÜLÜR, ÜRETICI TARLADAN ÇEKILIR   10:06   MERSIN`DE IÇME SUYU DEPOLARı 7/24 IZLENIYOR   09:10   ÇORLU TREN KAZASı`NıN ÜZERINDEN 6 YıL GEÇTI… MıSRA ÖZ: BIZ BU OLAYıN YAŞANMASıNA SEBEP OLAN KARARLARA IMZA ATAN KIŞININ DE YARGı ÖNÜNDE HESAP VERMESINI ISTIYORUZ   01:03   2024 AVRUPA FUTBOL ŞAMPIYONASı`NDA SON YARı FINALIST HOLLANDA OLDU, TÜRKIYE ŞAMPIYONAYA VEDA ETTI   20:49   AVAM KAMARASı`NA SEÇILEN ILK TÜRK: NESIL ÇALıŞKAN...   20:41   MOTOKURYE SAMET ÖZGÜL CINAYETI DAVASıNDA GEREKÇELI KARAR AÇıKLANDı   18:43   KAMUDA TASARRUF TEDBIRLERIYLE ILGILI KANUN TEKLIFI TBMM`YE SUNULDU: "BELEDIYELERIN VERGI PAYıNDA YAPıLAN KESINTI ORANLARı ARTTıRıLıYOR"   15:58   AYŞE ATEŞ: "BU OLAYı ‘FETÖ YAPTı’ DIYEREK KAPATMAK ISTIYORLAR"   15:32   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, ANKARA`DA ŞAŞMAZ ESNAFıNı ZIYARET ETTI   15:23   TOROSLAR BELEDIYESI SOSYAL TESISLERINI YENILIYOR   15:11   CHP`LI BAKıRLıOĞLU: "MEMURA VERILEN BU ZAM ADETA BU INSANLARLA ALAY ETMEKTIR"   15:03   ÖZGÜR ÖZEL, ERZINCAN BAŞBAĞLAR`DA...   14:55   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASıNDA ARA KARAR AÇıKLANDı   14:08   GÜLCAN KıŞ: “1 MILYON ÖĞRETMENIN SESINI DUYUN”   14:03   UEFA DISIPLIN KURULU, MERIH DEMIRAL`ı 2 KARŞıLAŞMADAN MEN ETTI   13:55   “TARSUS’TA GÜÇ KADıNDA” ÇALıŞTAYı GERÇEKLEŞTIRILDI   13:47   CHP`LI VEKILLER, BOĞAZIÇI ÜNIVERSITESI`NE SOKULMAK İSTENMEDI...  
 
     
   

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Seçilen Gençosman Killik, Görevi Emre Yılmaz’dan Devraldı: ’Başka Bir Geleceği Mümkün Kılacağız’


CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı’na seçilen Gençosman Killik, CHP Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle, görevi Emre Yılmaz’dan devraldı. Yılmaz, "CHP Gençlik Kolları, kurultayımızda da belirttiğimiz gibi 70 yıllık bir geleneğe sahip. Bu gelenek neticesinde bir miras bırakıyoruz bugün" dedi. Killik ise "Biz mirasınıza layık olacağız ve başka bir geleceği mümkün kılacağız" diyerek Yılmaz’a ve eski yönetime emeklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Tarih : 9 Kasım 2021 Salı 17:20   Okunma : 900

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı'na seçilen Gençosman Killik, CHP Genel Merkezi'nde düzenlenen törenle, görevi Emre Yılmaz'dan devraldı. Yılmaz, "CHP Gençlik Kolları, kurultayımızda da belirttiğimiz gibi 70 yıllık bir geleneğe sahip. Bu gelenek neticesinde bir miras bırakıyoruz bugün" dedi. Killik ise "Biz mirasınıza layık olacağız ve başka bir geleceği mümkün kılacağız" diyerek Yılmaz'a ve eski yönetime emeklerinden dolayı teşekkür etti.  

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, görevi Emre Yılmaz'dan devraldı. Genel merkezde düzenlenen törene, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'in yanı sıra, eski gençlik kolları yönetimi, 16. Olağan Kurultay'da seçilen yeni yönetim ve il gençlik kolları başkanları katıldı. Emre Yılmaz ve Gençosman Killik, kürsüye beraber çıktı.

"HEP BİRLİKTE NİCE ZAFERLERE ULAŞACAĞIZ"

Görevi devreden eski CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, şunları söyledi:

"Aramızda gençlik kolları il başkanlarımızı, yeni seçilen gençlik kolları merkez yönetim kurulu üyelerimiz var. Onlara da buradan tekrar hayırlı, uğurlu olsun diliyoruz. Aynı zamanda divanımızı yöneten, merkez yönetim kurulu üyemiz Onursal Adıgüzel de aramızda. Ona da teşekkür ederiz. CHP Gençlik Kolları, kurultayımızda da belirttiğimiz gibi 70 yıllık bir geleneğe sahip. Bu gelenek neticesinde bir miras bırakıyoruz bugün. Gelinen süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hep birlikte daha nice güzel zaferlere ulaşacağımızı düşünüyorum.”

"EN YAKIN ZAMANDA İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ"

Killik ise şunları söyledi:

"Başkanım, tüm emeklerin için tekrar teşekkür ediyoruz. Ben bu salona en son girdiğimde gençlik kolları genel başkanı, o dönem parti meclisi üyesi olan Ayhan Yalçınkaya tarafında 18 yaşındaki bir genç olarak karşılanıp bir toplantıda büyük bir heyecanla ağırlanmıştık. O günden sonra buraya gençlik kolları başkanı olarak geldim. Bu benim için çok büyük bir mutluluk. Biz bu kurultayı, iktidara gitmeden önceki son gençlik kurultayı olarak yaptık. En yakın zamanda iktidara yürüyeceğiz."

Killik hükümete de erken seçim çağrısı yaptı. CHP gençliğinin 70 yıllık geleneğine de değinen Killik, "Biz mirasınıza layık olacağız ve başka bir geleceği mümkün kılacağız" dedi.

Ardından, Killik, Yılmaz'a çiçek ve plaket verirken, eski yönetime çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Eski yönetim kurulu üyeleri ve yeni seçilen yönetim, il başkanları, devir teslim töreninde hatıra fotoğrafı çektirdi.

"AVUKATIM, KONYALIYIM"

ANKA Haber Ajansı'na konuşan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Killik, "Konya İl Başkanlığı (Gençlik) ve Gençlik Kolları Genel Sekreterliği yapmış, partinin içinde yetişmiş genç bir arkadaşınızım. 16'ncı Olağan Kurultay'ımızda delegelerimiz beni genel başkanlığa layık gördüler. Avukatlık mesleğiyle uğraşıyorum, Konyalıyım" diyerek kendini anlattı.

"ÜZERİMİZE DÜŞEN TARİHİ SORUMLULUĞUN FARKINDAYIZ"

Killik, seçilmesini ise şöyle değerlendirdi:

"Bu benim için çok önemli, tarihi bir görev. CHP'nin ilk genel seçimlerde iktidar olacağına inanan milyonlarca insandan birisiyim ve biz bunu gerçekleştireceğiz. Bu tarihsel dönemde de bu görev bana düştü. İleride çocuklarıma, torunlarıma anlatacağım bir hikaye olarak düşünüyorum. Ben CHP'nin iktidar olduğu dönemde gençlik kolları başkanıydım diye. Bu bir unvandan ziyade, benim için çok büyük tarihi sorumluluk. Bütün çalışmalarımızı, hedeflerimizi iktidar olmak için yapacağız. Genel Başkanımızın açtığı yolda Millet İttifakı ile birlikte çizdiği istikamette gençlik kolları olarak bu durumu güç katacağız. Partimizin iktidar olması için ne gerekiyorsa yapacağız. Üzerimize düşen tarihi sorumluluğun farkındayız. Buradan da tüm gençler arkadaşları bu tarihi sorumluluğa katılmaya davet ediyoruz."

NE OLDU?

Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde geçtiğimiz pazar günü, CHP Gençlik Kolları’nın 16'ncı Olağan Genel Kurultayı yapıldı. Kurultay'da kullanılan 414 delegeden 383'ünün oyunu alan Gençosman Killik CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı'na seçildi. Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu'nda (MYK) şu isimleri yer alıyor:

Eda Albayrak, Caner Arduç, Cevat Eren Arslan, Seda Bozdağ Güzelkaya, Batuhan Cakcak, Utku Caner Çaykara, Dilara Şule Dalbudak, Uygar Elitoğ, Akın Geyik, Kemal Güneri, Ozan Işık, Kemal Özgür Kahraman, Rozelin Kaplan, Cem Karagöl, Ahmet Korkmaz, Kenan Otlu, Gizem Susam Yorulmaz, Canan Taşer, İsmethan Tontul, Görkem Yıldırım.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, CHP, GENÇLİK, KOLLARI, GENEL, BAŞKANI, GENÇOSMAN KİLLİK, BAŞKA BİR, GELECEĞİZİ, MÜMKÜN, KILACAĞIZ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA