5 Temmuz 2024 Cuma


15:58   AYŞE ATEŞ: "BU OLAYı ‘FETÖ YAPTı’ DIYEREK KAPATMAK ISTIYORLAR"   15:32   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, ANKARA`DA ŞAŞMAZ ESNAFıNı ZIYARET ETTI   15:23   TOROSLAR BELEDIYESI SOSYAL TESISLERINI YENILIYOR   15:11   CHP`LI BAKıRLıOĞLU: "MEMURA VERILEN BU ZAM ADETA BU INSANLARLA ALAY ETMEKTIR"   15:03   ÖZGÜR ÖZEL, ERZINCAN BAŞBAĞLAR`DA...   14:55   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASıNDA ARA KARAR AÇıKLANDı   14:08   GÜLCAN KıŞ: “1 MILYON ÖĞRETMENIN SESINI DUYUN”   14:03   UEFA DISIPLIN KURULU, MERIH DEMIRAL`ı 2 KARŞıLAŞMADAN MEN ETTI   13:55   “TARSUS’TA GÜÇ KADıNDA” ÇALıŞTAYı GERÇEKLEŞTIRILDI   13:47   CHP`LI VEKILLER, BOĞAZIÇI ÜNIVERSITESI`NE SOKULMAK İSTENMEDI...   13:16   MERVE KıR, CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANLıĞı İÇIN ADAY OLDUĞUNU AÇıKLADı   13:11   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN OSMAN GÖKÇEK`E: "SEN KIRLISIN, SEN HARAMLA BÜYÜMÜŞSÜN"   13:09   ALI KOÇ ``ŞÜPHELI`` SıFATıYLA İFADE VERDI   12:53   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN ŞEHIT ACAR`ıN AILESINE TAZIYE TELEFONU   12:10   PAHALıLıKTAN YAKıNAN PAZARCı ESNAFı, CHP`LI BÜLBÜL`E DERT YANDı   11:30   MURAT EMIR: "ÇOCUKLARıN ÖNÜNÜ KESIYORSUNUZ"   10:54   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı... DAVANıN 5`INCI GÜN DURUŞMASıNDA TANıKLARıN DINLENMESI TAMAMLANDı   10:37   İRAN`DA CUMHURBAŞKANLıĞı SEÇIMLERININ IKINCI TURU IÇIN OY VERME BAŞLADı   10:19   CHP`LI BAŞEVIRGEN: "BANKNOTLARıMıZıN TOPLAM DEĞER OLAN 385 LIRAYLA YARıM KILO KıYMA BILE ALıNMıYOR"   10:13   İNGILTERE`DE GENEL SEÇIMLER İŞÇI PARTISI`NIN BÜYÜK ZAFERIYLE SONUÇLANDı  
 
     
   

Mezitli Belediyesi engelleri kaldırmak için çalışmaya devam ediyor


Mezitli Belediyesi ekipleri, kentte yaşayan engelli vatandaşlara ihtiyacı olan tekerlekli sandalye dağıtımı gerçekleştirdi. Belediyeye yapılan başvuruları değerlendirerek, Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından tespit edilen ihtiyaç sahiplerine, Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından ulaştırıldı.

 

Tarih : 12 Aralık 2020 Cumartesi 12:53   Okunma : 366

Mezitli’de yaşayan tüm vatandaşların, yaşadığı kentte mutlu olması için çalıştıklarını  ifade eden  Mezitli Belediye Başkanı Neşet  Tarhan, “Özellikle engellilerimizin, sosyal yaşamda daha fazla yer alabilmesi için çalışmalar yapıyoruz. Belediyemize tekerlekli sandalye ihtiyacı için başvuruda bulunan vatandaşlarımız arasında zabıta ekiplerimiz araştırma yaptı ve gerçekten ihtiyacı olan vatandaşlarımızı tespit etmeye çalıştı. Sandalyelerimiz yine ekiplerimiz tarafından evlerine kadar götürülerek teslim edildi. Ümit ediyorum ki bu tekerlekli sandalyeler ile bir nebze de olsa ihtiyaçlarını giderebilecek, rahat şekilde sokağa çıkabilecekler” dedi.

Her alanda engellilere yönelik projeler gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Tarhan, “Mezitli mutlu insanların yaşadığı bir kent olsun istiyoruz. Aydınlık, yüzlü insanların yaşadığı mutlu bir kent yaratmaya çalışırken engellilerimizi de ihmal etmedik. 2019 yılında Erişilebilir Kent Protokolü'ne imza atarak gerçekleştirdiğimiz çalışmaları teminat altına aldık. Bu yönde sayısız çalışmaya da imza attık. Bunun yanında hayata geçirdiğimiz tüm projelerde engellileri özellikle gözetiyoruz. Mezitli’de hayata geçirdiğimiz Down Kafe, Türkiye çapında oldukça bilinen bir yer oldu ve bu projemiz belediyemize ödül kazandırdı. Engelli olmak ve özellikle de engelli ailesi olmanın zorluğunu çok iyi anlıyorum. Engellilerimizi bir araya getirecek ve sosyal paylaşımlarını artıracak şekilde Menderes Mahallemizde bulunan Okçuluk Okulu yanında Engelsiz Kafemizin inşaatına başladık. Koronavirüs tedbirleri kapsamında kullanılamayacağı için yılbaşı itibariyle faaliyete geçirmeyi planladık. Tüm birimlerimizde, kamuya açık alanlarda, yol ve kaldırımlarda önlerindeki engelleri kaldırmak amacıyla özel çalışmalar yaparken, kaliteli zaman geçirecekleri, sosyal faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri bir buluşma mekânı için harekete geçtik. Engellilerimiz hem kendilerini ifade edebilecekleri sosyal bir mekâna hem de üretimde bulunarak gelir kazanabilecekleri bir alana sahip olacaklar. Engelsiz Kafemizin çevre düzenlemesi ve iç mekanları engellilerin rahat kullanımı için tasarlandı. Koronavirüs salgının, sona ermesiyle birlikte engellilerimiz buralarda çok özel üretimlerde bulunacaklar" diye konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, MEZİTLİ BELEDİYESİ, ENGELLERİ, KALDIRMAK İÇİN, ÇALIŞMAYA, DEVAM, EDİYOR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA