5 Şubat 2025 Çarşamba


16:27   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “ERKEN SEÇIMIN ADAYı ERKEN BELIRLENIR. ERKENDEN YOLA ÇıKACAĞıZ”   16:12   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "BÜTÜN ÖRGÜTÜMÜZÜ ALTıN KıYMA VE ÇAY SIMIT HESABıNı KAPı KAPı ANLATMAYA DAVET EDIYORUM"   14:23   CHP GRUP TOPLANTıSı... DEMOKRAT PARTI`DEN ISTIFA EDEN MILLETVEKILLERI CEMAL ENGINYURT ILE SALIH UZUN CHP`YE KATıLDı   13:12   İMAMOĞLU: "FERYATLARı, INSANıN ŞIKAYETLERINI DUYMAYA ASLA BIR FıRSATLARı YOK. ÇÜNKÜ PAZARA INEMIYORLAR, SOKAĞA ÇıKAMıYORLAR"   12:16   CHP MILLETVEKILLERI 6 ŞUBAT DEPREMLERININ YıL DÖNÜMÜNDE BÖLGEDE OLACAK   11:47   YENIŞEHIR BELEDIYESI, 9 BIN ÇOCUĞU TIYATRO OYUNLARıYLA BULUŞTURDU   10:52   CHP`LI TEZCAN, ANKARA SINCAN`DA, BAZı POLIS MEMURLARıNıN BILGISI VE IRADESI DıŞıNDA AK PARTI`YE ÜYE YAPıLDıĞı IDDIASıNı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN LGS`YE HAZıRLANAN ÖĞRENCILERE DESTEK   02:07   TEĞMENLERIN IHRAÇ KARARıNıN GEREKÇESI ORTAYA ÇıKTı: “TSK`Yı TARTıŞıLıR HALE GETIREREK, MILLET NEZDINDE YıPRANMASıNA NEDEN OLDULAR”   01:20   DEVLET DENETLEME KURULU VE TMSF`YE OLAĞANÜSTÜ YETKILER VEREN KANUN, RESMI GAZETE`DE YAYıMLANARAK YÜRÜRLÜĞE GIRDI   23:27   BASıNA SANSÜR VE MÜCADELE MASAYA YATıRıLDı… GÖKHAN GÜNAYDıN: İKTIDAR MUHALIF BASıN IZLENDIĞI IÇIN BASKıLıYOR   22:38   SON 6 SAATTE EGE DENIZI`NDE 1.7 ILE 4.7 ARASıNDA 50`NIN ÜZERINDE DEPREM MEYDANA GELDI   22:27   GAZIANTEP FK 0-1 GALATASARAY   22:01   CHP`LI OKAKıN, RıZA AKPOLAT, AHMET ÖZER VE SUAT TOKTAŞ`ı ZIYARET ETTI   21:11   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`DAN ERKEN SEÇIM ISTEYEN MUHALEFETE: "ZERRE MISKAL UMURSAMıYORUZ"   18:30   BÜYÜK USTA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   18:13   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÖKHAN GÜNAYDıN: "O SANDıK BURAYA MUTLAKA GELECEK"   18:04   CHP MERSIN, MILLI EĞITIM BAKANıNA GÖREV VE SORUMLULUKLARıNı HATıRLATMAYA DEVAM EDECEĞIZ   16:50   MERSIN EMEK VE DEMOKRASI PLATFORMU: AKDENIZ BELEDIYESI`NDE KAYYUM ATAMASı SONRASı 150 IŞÇININ GÖREV YERI DEĞIŞTIRILDI   16:36   CHP`LI HASAN UFUK ÇAKıR: "ÜMIT ÖZDAĞ`ıN YANıNDAYıZ"  
 
     
   

CHP`li Tezcan, Ankara Sincan`da, bazı polis memurlarının bilgisi ve iradesi dışında AK Parti`ye üye yapıldığı iddiasını TBMM gündemine taşıdı


CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Ankara`nın Sincan ilçesinde bazı polis memurlarının bilgisi ve iradesi dışında AK Parti`ye üye yapıldığı iddialarını TBMM gündemine taşıdı.

 

Tarih : 4 Şubat 2025 Salı 10:52   Okunma : 462

CHP Aydın Milletvekili Tezcan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya`nın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı`na soru önergesi sundu.

Tezccan önergesinde "Ankara Sincan`da, bazı polis memurlarının bilgisi ve iradesi dışında AK Parti`ye üye yapıldığı ortaya çıkmıştır. E-Devlet üzerinden yapılan siyasi parti üyeliği sorgulamalarında ortaya çıkan bu durum ilgili polis memurlarının hiçbir başvuru veya onayı olmaksızın iradesi dışında gerçekleşmiştir" ifadelerini kullanarak, polis memurlarının bilgisi ve rızası dışında üyelik işlemlerinin nasıl gerçekleştiğini sordu.

Bülent Tezcan Bakan Yerlikaya`ya, "İradesi dışında polis memurlarını üye yapan kişilerin tespitine ilişkin bir çalışma var mıdır? Bu kişiler hakkında soruşturma başlatılmış mıdır? E-Devlet sistemi üzerinden başka kamu görevlilerinin de bilgisi dışında siyasi parti üyeliğine kaydedildiğine yönelik benzer bir durum var mıdır?" sorularını yöneltti. 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA