15 Eylül 2024 Pazar


17:24   NARIN GÜRAN CINAYETI… TUTUKLANAN AMCA SALIM GÜRAN`ıN YENIDEN IFADESI ALıNACAK   17:09   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ: “SÖZ VERDIĞIMIZ GIBI HALKıMıZıN VE ESNAFıMıZıN YANıNDAYıZ”    16:40   MEB, LGS`DE BIR SORUNUN MAHKEME KARARıYLA IPTAL EDILMESI ÜZERINE, PUANLARıN YENIDEN HESAPLANACAĞıNı DUYURDU   16:36   NARIN GÜRAN CINAYETI... GÜRAN AILESI NARIN`IN DAVASıNDA ``MÜŞTEKI`` OLAMAYACAK   16:26   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`IN KURS MERKEZLERINDEN MEZUN OLAN ÖĞRENCILERDEN VAHAP SEÇER`E ZIYARET    16:21   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: GEZI OLAYLARı SEBEBIYLE ÖZ ELEŞTIRI VERMESI GEREKENLER SOKAKLARı KARGAŞAYA BOĞANLARDıR   16:16   CHP`LI VELI AĞBABA: BAŞKA BIR ÜLKEDE OLSAYDı ULAŞTıRMA BAKANı AYNı GÜN ISTIFA EDERDI   15:58   NARIN GÜRAN CINAYETI... BABA ARIF GÜRAN: ``TÜRK HALKı BENIM KıZıMA SAHIP ÇıKMıŞTıR. DEVLET, KATILI ORTAYA ÇıKARACAKTıR``   14:07   VAHAP SEÇER, DİSK GENEL BAŞKANı ARZU ÇERKEZOĞLU ILE BIR ARAYA GELDI...   13:52   ÖMER FETHI GÜRER: "SÜT INEKLERI IÇIN TEHLIKE ÇANLARı ÇALıYOR"   13:47   ERHAN ADEM`DEN TARıM VE ORMAN BAKAN YARDıMCıSı GIZLIGIDER`E TEPKI   13:42   ÖZGÜR ÖZEL, AYŞENUR EZGI EYGI IÇIN DÜZENLENEN TÖRENE KATıLDı   13:24   ZEYNEL EMRE`DEN YASA TEKLIFI...   13:07   İBB MECLISI, ALDıĞı KARARLA CEMEVLERINI IBADETHANE KABUL ETTI   11:45   ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: "SAMSUN ŞEHIR HASTANESINE GIDILIP GELINECEK HENÜZ YOL BILE YOK"   11:42   MERSIN BAROSU: "NIDA NUR NERGIZ DAVASıNDA KARARıN ÖRNEK OLACAĞıNA INANıYORUZ"   11:30   AKDENIZ BELEDIYELER BIRLIĞI ISTIŞARE TOPLANTıSı BURDUR`DA YAPıLDı: "KIMSEYI ÖTEKILEŞTIRMEDEN ÇALıŞACAĞıZ"   11:08   ÖZGÜR ÖZEL: "SAKARYA ZAFERI`NIN YıL DÖNÜMÜNDE KURUCUMUZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM MÜCADELE ARKADAŞLARıNı, ŞEHITLERIMIZI VE GAZILERIMIZI SAYGıYLA VE MINNETLE ANıYORUM"   11:03   ULAŞ KARASU, DHMİ`DEKI USULSÜZLÜK IDDIALARıNı MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   10:30   NARIN GÜRAN CINAYETI… ANNE VE AĞABEY ``ÇOCUĞU KASTEN ÖLDÜRMEK`` SUÇUNDAN TUTUKLANDı  
 
     
   

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin`den `Dilruba` açıklaması: "`Hiç pişman değilim` diyor. `Üzgünüm` demesini beklerdim"


AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, 18 gün tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen Dilruba Kayserilioğlu`nun açıklamalarıyla ilgili "İfadeler nezaketsiz ve yakışıksız. Çıktıktan sonra söyledikleri daha sorumsuzca... `Hiç pişman değilim` diyor. `Üzgünüm` demesini beklerdim. ahliyeden sonra ceza yaptırımı olmayacak diye bir şey yok. Yargılama devam edecek. Bence bir ceza yaptırımı olacak" dedi.

 

Tarih : 31 Ağustos 2024 Cumartesi 11:33   Okunma : 157

(ANKARA) - AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, 18 gün tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen Dilruba Kayserilioğlu`nun açıklamalarıyla ilgili "İfadeler nezaketsiz ve yakışıksız. Çıktıktan sonra söyledikleri daha sorumsuzca... `Hiç pişman değilim` diyor. `Üzgünüm` demesini beklerdim. Tahliyeden sonra ceza yaptırımı olmayacak diye bir şey yok. Yargılama devam edecek. Bence bir ceza yaptırımı olacak" dedi.

AK Partili Zengin, CNN Türk`teki bir programa konuk oldu. Zengin, İzmir`de sokak röportajındaki sözleri nedeniyle tutuklanıp daha sonra serbest bırakılan Dilruba Kayserilioğlu soruşturmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Zengin, şöyle konuştu:

"Olayın iki boyutu var. Birisi hukuki, diğeri siyasal. Benim kişisel görüşüm tutuksuz yargılanması. Açıklamaları cahilce, sorumsuz... Bu konuyla ilgili ceza yaptırımına yargı karar verecek. Duruşmasına gidecek, bu ifadelerle ilgili bir karar verecek. Söylediği hiçbir cümle doğruyu ifade etmiyor. İfadeler nezaketsiz ve yakışıksız. Çıktıktan sonra söyledikleri daha sorumsuzca... `Hiç pişman değilim` diyor. `Üzgünüm` demesini beklerdim. Tahliyeden sonra ceza yaptırımı olmayacak diye bir şey yok. Yargılama devam edecek. Bence bir ceza yaptırımı olacak."






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA