18 Eylül 2024 Çarşamba


14:32   GÜLCAN KıŞ: “EKONOMIK KRIZ ÖNCE EĞITIMI VURDU”    14:02   MURAT BAKAN`DAN ``GÖÇ`` SORULARı...   13:28   TUNCER BAKıRHAN MERSINLI BASıN MENSUPLARıNıN SORULARıNı YANıTLADı   12:30   ÖZGÜR ÖZEL, HUGH WILLIAMSON ILE GÖRÜŞTÜ   12:19   CHP`NIN GÜNDEMINDE GÖLGE KABINENIN YENI DÖNEMI VAR   12:01   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı YıLMAZ’DAN HÜDA-PAR’A TEPKI   11:51   BURHANETTIN BULUT: “ENFLASYON BU ÜLKEDE SADECE SARAYıN KAPıLARıNDAN GEÇEMIYOR”   11:12   CHP GRUP BAŞKANVEKILI BAŞARıR`DAN BORNOVA BELEDIYE BAŞKANı EŞKI`YE TEBRIK   09:35   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`IN DÜZENLEDIĞI PATIFEST, BU YıL “YAŞAMı SAHIPLEN, DESTEK BÜYÜKŞEHIR`DEN” MOTTOSUYLA YAPıLACAK   01:06   ÖZÇAĞDAŞ: ``CHP IKTIDARıNDA BIR KÖYDE BIR ÖĞRENCI VARSA BILE O KÖYDE OKULLAR AÇıK OLACAK"   22:56   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: "BU ÜLKEYI BIR KEZ DAHA BIZ KURTARACAĞıZ"   22:08   GALATASARAY EVINDE, GAZIANTEPSPOR`U 3-1 YENDI   20:43   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: "KENT LOKANTALARı`NDA ASKıDA YEMEK UYGULAMASı BAŞLAYACAK"   20:22   UEFA DISIPLIN KURULU MUSLERA`YA 3 MAÇ CEZA VERDI   17:58   ÖZGÜR ÖZEL, ERDEK`TEN SESLENDI,“‘BU MÜRAILERE KARŞı TÜRKIYE CUMHURIYETI`NI BIZ KORUYACAĞıZ”   17:45   YıLDıRıM KAYA`DAN BAKıRKÖY İLÇE MILLI EĞITIM MÜDÜRLÜĞÜ`NÜN OKULLARA GÖNDERDIĞI `CAMIDE SEMINER` YAZıSıNA TEPKI   16:58   VELI AĞBABA: “CHP`LI BELEDIYELER HER YERDE ADALETLI YÖNETIYOR”   16:53   NARIN GÜRAN CINAYETI… TUTUKLANAN YENGE HEDIYE GÜRAN`A “SALIM ILE CEVAPSıZ ÇAĞRıLAR ILE MI HABERLEŞMEKTESINIZ” SORUSU YÖNELTILDI   16:44   ALI BABACAN, YENIDEN REFAH PARTISI GENEL BAŞKANı ERBAKAN`ı ZIYARET ETTI   16:40   CHP, ELAZıĞ`DAKI ÇIFTÇILERIN SORUNLARıNı DINLEYECEK  
 
     
   

Tarsus Belediye Başkanı Boltaç: “Söz verdiğimiz gibi halkımızın ve esnafımızın yanındayız” 


Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Köylü Pazarı esnafıyla kahvaltı programında buluştu. Esnafın taleplerini dinleyen Başkan Boltaç, “Söz verdiğimiz gibi halkımızın ve esnafımızın yanındayız. Sorunları yerinde dinleyerek çözüm üretme anlayışımızı sürdürüyoruz. Esnafımızın beklentilerini karşılamak için elimizden geleni yapacağız” dedi. 

 

Tarih : 13 Eylül 2024 Cuma 17:09   Okunma : 275

(MERSİN) - Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Köylü Pazarı esnafıyla kahvaltı programında buluştu. Esnafın taleplerini dinleyen Başkan Boltaç, “Söz verdiğimiz gibi halkımızın ve esnafımızın yanındayız. Sorunları yerinde dinleyerek çözüm üretme anlayışımızı sürdürüyoruz. Esnafımızın beklentilerini karşılamak için elimizden geleni yapacağız” dedi. 

Köylü Pazarı esnafıyla kahvaltıda bir araya gelen Başkan Bolaç, esnafa verdiği destek sözünü yineleyerek, Tarsus`a yapılacak turizm yatırımlarının şehrin kalkınmasına ve esnafın iş potansiyelinin artmasına katkı sağlayacağını belirtti. 

Toplantıda, pazarın geleceğiyle ilgili de konuşan Boltaç, pazarın daha nezih, ferah ve modern bir yapıya kavuşturulacağını belirterek, “Söz verdiğimiz gibi halkımızın ve esnafımızın yanındayız. Sorunları yerinde dinleyerek çözüm üretme anlayışımızı sürdürüyoruz. Esnafımızın beklentilerini karşılamak için elimizden geleni yapacağız. Köylü Pazarımızı, hem esnafımızın hem de ziyaretçilerimizin rahat edeceği bir yer haline getireceğiz. Bu alan, şehrimize gelen turistlerin uğrak noktası olacak” diye konuştu. 

  

 


 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA