15 Eylül 2024 Pazar


17:24   NARIN GÜRAN CINAYETI… TUTUKLANAN AMCA SALIM GÜRAN`ıN YENIDEN IFADESI ALıNACAK   17:09   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ: “SÖZ VERDIĞIMIZ GIBI HALKıMıZıN VE ESNAFıMıZıN YANıNDAYıZ”    16:40   MEB, LGS`DE BIR SORUNUN MAHKEME KARARıYLA IPTAL EDILMESI ÜZERINE, PUANLARıN YENIDEN HESAPLANACAĞıNı DUYURDU   16:36   NARIN GÜRAN CINAYETI... GÜRAN AILESI NARIN`IN DAVASıNDA ``MÜŞTEKI`` OLAMAYACAK   16:26   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`IN KURS MERKEZLERINDEN MEZUN OLAN ÖĞRENCILERDEN VAHAP SEÇER`E ZIYARET    16:21   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: GEZI OLAYLARı SEBEBIYLE ÖZ ELEŞTIRI VERMESI GEREKENLER SOKAKLARı KARGAŞAYA BOĞANLARDıR   16:16   CHP`LI VELI AĞBABA: BAŞKA BIR ÜLKEDE OLSAYDı ULAŞTıRMA BAKANı AYNı GÜN ISTIFA EDERDI   15:58   NARIN GÜRAN CINAYETI... BABA ARIF GÜRAN: ``TÜRK HALKı BENIM KıZıMA SAHIP ÇıKMıŞTıR. DEVLET, KATILI ORTAYA ÇıKARACAKTıR``   14:07   VAHAP SEÇER, DİSK GENEL BAŞKANı ARZU ÇERKEZOĞLU ILE BIR ARAYA GELDI...   13:52   ÖMER FETHI GÜRER: "SÜT INEKLERI IÇIN TEHLIKE ÇANLARı ÇALıYOR"   13:47   ERHAN ADEM`DEN TARıM VE ORMAN BAKAN YARDıMCıSı GIZLIGIDER`E TEPKI   13:42   ÖZGÜR ÖZEL, AYŞENUR EZGI EYGI IÇIN DÜZENLENEN TÖRENE KATıLDı   13:24   ZEYNEL EMRE`DEN YASA TEKLIFI...   13:07   İBB MECLISI, ALDıĞı KARARLA CEMEVLERINI IBADETHANE KABUL ETTI   11:45   ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: "SAMSUN ŞEHIR HASTANESINE GIDILIP GELINECEK HENÜZ YOL BILE YOK"   11:42   MERSIN BAROSU: "NIDA NUR NERGIZ DAVASıNDA KARARıN ÖRNEK OLACAĞıNA INANıYORUZ"   11:30   AKDENIZ BELEDIYELER BIRLIĞI ISTIŞARE TOPLANTıSı BURDUR`DA YAPıLDı: "KIMSEYI ÖTEKILEŞTIRMEDEN ÇALıŞACAĞıZ"   11:08   ÖZGÜR ÖZEL: "SAKARYA ZAFERI`NIN YıL DÖNÜMÜNDE KURUCUMUZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM MÜCADELE ARKADAŞLARıNı, ŞEHITLERIMIZI VE GAZILERIMIZI SAYGıYLA VE MINNETLE ANıYORUM"   11:03   ULAŞ KARASU, DHMİ`DEKI USULSÜZLÜK IDDIALARıNı MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   10:30   NARIN GÜRAN CINAYETI… ANNE VE AĞABEY ``ÇOCUĞU KASTEN ÖLDÜRMEK`` SUÇUNDAN TUTUKLANDı  
 
     
   

Büyük Zafer`in 102`nci yıl dönümü... TBMM`den Birinci Meclis`e kortej yürüyüşü düzenlendi


Büyük Zafer`in 102`nci yıl dönümü nedeniyle Ankara`da düzenlenen kutlamalar devam ediyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı`nı kutlayan vatandaşlar, TBMM önünden başlayan ve Birinci Meclis önünde sona erecek olan geçit törenini izledi.

 

Tarih : 30 Ağustos 2024 Cuma 16:26   Okunma : 251

(ANKARA) -Büyük Zafer`in 102`nci yıl dönümü nedeniyle Ankara`da düzenlenen kutlamalar devam ediyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı`nı kutlayan vatandaşlar, TBMM önünden başlayan ve Birinci Meclis önünde sona erecek olan geçit törenini izledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) önündeki geçit töreni İstiklal Marşı`nın okunması ve saygı duruşuyla başladı. Törende, Mehteran Birliği ve Türk Silahlı Kuvvetleri Karma Bandosu konseri düzenlendi. Konser sonrası Ulus`ta bulunan Birinci Meclis`e yürüyüş başladı. Yürüyüşe, Jandarma, polis ve askeri okul öğrencileri katıldı. Ankara Garnizonu`ndaki kara, deniz ve hava kuvvetlerinden oluşan tören birliği ve Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı da geçit töreninde yer aldı.  

İçinde tören kıta komutanı Tank Okulu Komutanı Tuğgeneral Murat Rüştü Cizrelioğlu`nun olduğu araç, tören birliklerinin önünde harekete geçti. Cizrelioğlu, geçiş güzergahı boyunca vatandaşların bayramını kutladı. Cizrelioğlu`nu tören boyunca taşıyan aracın önünde ise polis ve jandarma personellerinden oluşan motorlu ekip yer aldı.

Geçit törenini izleyen vatandaşlar, ellerinde Türk bayrağı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün posterlerini taşıdı. Geçit töreni boyunca yer alan resmi ve özel kurumlara ait binalar Türk bayraklarıyla ve Mustafa Kemal Atatürk posterleriyle donatıldı.

30 Ağustos Zaferi`nin 102`nci yılının coşkusu, Cumhurbaşkanlığı`nda düzenlenecek programla devam edecek. Tören, Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği ve Jandarma Genel Komutanlığı Bandosu`nun saat 19.00`da ki karşılama konseriyle başlayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın ev sahipliğindeki törende askeri ve devlet erkanı yanı sıra yabancı misyon temsilcileri de yer alacak.

 

 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA