15 Eylül 2024 Pazar


17:24   NARIN GÜRAN CINAYETI… TUTUKLANAN AMCA SALIM GÜRAN`ıN YENIDEN IFADESI ALıNACAK   17:09   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ: “SÖZ VERDIĞIMIZ GIBI HALKıMıZıN VE ESNAFıMıZıN YANıNDAYıZ”    16:40   MEB, LGS`DE BIR SORUNUN MAHKEME KARARıYLA IPTAL EDILMESI ÜZERINE, PUANLARıN YENIDEN HESAPLANACAĞıNı DUYURDU   16:36   NARIN GÜRAN CINAYETI... GÜRAN AILESI NARIN`IN DAVASıNDA ``MÜŞTEKI`` OLAMAYACAK   16:26   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`IN KURS MERKEZLERINDEN MEZUN OLAN ÖĞRENCILERDEN VAHAP SEÇER`E ZIYARET    16:21   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: GEZI OLAYLARı SEBEBIYLE ÖZ ELEŞTIRI VERMESI GEREKENLER SOKAKLARı KARGAŞAYA BOĞANLARDıR   16:16   CHP`LI VELI AĞBABA: BAŞKA BIR ÜLKEDE OLSAYDı ULAŞTıRMA BAKANı AYNı GÜN ISTIFA EDERDI   15:58   NARIN GÜRAN CINAYETI... BABA ARIF GÜRAN: ``TÜRK HALKı BENIM KıZıMA SAHIP ÇıKMıŞTıR. DEVLET, KATILI ORTAYA ÇıKARACAKTıR``   14:07   VAHAP SEÇER, DİSK GENEL BAŞKANı ARZU ÇERKEZOĞLU ILE BIR ARAYA GELDI...   13:52   ÖMER FETHI GÜRER: "SÜT INEKLERI IÇIN TEHLIKE ÇANLARı ÇALıYOR"   13:47   ERHAN ADEM`DEN TARıM VE ORMAN BAKAN YARDıMCıSı GIZLIGIDER`E TEPKI   13:42   ÖZGÜR ÖZEL, AYŞENUR EZGI EYGI IÇIN DÜZENLENEN TÖRENE KATıLDı   13:24   ZEYNEL EMRE`DEN YASA TEKLIFI...   13:07   İBB MECLISI, ALDıĞı KARARLA CEMEVLERINI IBADETHANE KABUL ETTI   11:45   ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: "SAMSUN ŞEHIR HASTANESINE GIDILIP GELINECEK HENÜZ YOL BILE YOK"   11:42   MERSIN BAROSU: "NIDA NUR NERGIZ DAVASıNDA KARARıN ÖRNEK OLACAĞıNA INANıYORUZ"   11:30   AKDENIZ BELEDIYELER BIRLIĞI ISTIŞARE TOPLANTıSı BURDUR`DA YAPıLDı: "KIMSEYI ÖTEKILEŞTIRMEDEN ÇALıŞACAĞıZ"   11:08   ÖZGÜR ÖZEL: "SAKARYA ZAFERI`NIN YıL DÖNÜMÜNDE KURUCUMUZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM MÜCADELE ARKADAŞLARıNı, ŞEHITLERIMIZI VE GAZILERIMIZI SAYGıYLA VE MINNETLE ANıYORUM"   11:03   ULAŞ KARASU, DHMİ`DEKI USULSÜZLÜK IDDIALARıNı MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   10:30   NARIN GÜRAN CINAYETI… ANNE VE AĞABEY ``ÇOCUĞU KASTEN ÖLDÜRMEK`` SUÇUNDAN TUTUKLANDı  
 
     
   

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi`nde Türkiye temsilcilerinin rakipleri belli oldu


UEFA Avrupa ve UEFA Konferans Ligi`nde eşleşmelerde Türkiye`yi temsil edecek takımların rakipler belli oldu. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş yeni sezonda Avrupa Ligi`nde, RAMS Başakşehir de UEFA Konferans Ligi`nde mücadele edecek.

 

Tarih : 30 Ağustos 2024 Cuma 16:27   Okunma : 645

(ANKARA) - UEFA Avrupa ve UEFA Konferans Ligi`nde eşleşmelerde Türkiye`yi temsil edecek takımların rakipler belli oldu. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş yeni sezonda Avrupa Ligi`nde, RAMS Başakşehir de UEFA Konferans Ligi`nde mücadele edecek.

Fransa`nın Monaco kentinde Grimaldo Forum`da düzenlenen kura çekimlerinde Türkiye temsilcisi takımların grup aşamasında karşılaşacağı takımlar belirlendi. Dört torbada 36 takımın katıldığı kura çekimlerinde dörderli takımdan toplam 9 grup yer aldı. Avrupa Ligi`nde her takım dördü içeride, dördü dışarıda olmak üzere sekizer rakiple karşılaşacak. Konferans Ligi`nde ise her ekip üçü içeride, üçü dışarıda olmak üzere altışar rakiple mücadele edecek.

UEFA Avrupa Ligi...

Fenerbahçe`nin ev sahipliği yapacağı maçlarda eşleştiği takımlar: Manchester United, Lyon, Union SG, Athletic Club
Dışarıda oynayacağı takımlar: Slavia Praha, AZ Alkmaar, Midtjylland, Twente

Galatasaray`ın ev sahipliği yapacağı maçlarda eşleştiği takımlar: Tottenham, Paok, Dynamo Kyiv, Elfsborg
Dışarıda oynayacağı takımlar: Ajax, Az Alkmaar, Malmö, RFS,

Beşiktaş`ın ev sahipliği yapacağı maçlarda eşleştiği takımlar: Frankfurt, M. Tel-Aviv, Malmö, Athletic Club
Dışarıda oynayacağı takımlar: Ajax, Lyon, Bodø/Glimt, Twente

RAMS Başakşehir`in rakipleri...

RAMS Başakşehir`in ev sahipliği yapacağı maçlar: Heidenheim, SK Rapid, Petrocub
Dışarıda oynayacağı takımlar ise: Kopenhag, Cercle Brugge, Celje

İlk maçların 25-26 Eylül`de oynanacağı Avrupa Ligi`nin final maçı ise 21 Mayıs 2025`te İspanya`da Bilbao şehrindeki San Mamés Stadyumu`nda yapılacak.

Konferans Ligi ise 3 Ekim`de başlayacak, turnuvanın finali 28 Mayıs 2025`te Polonya`nın Wroclaw şehrinde, şehirle aynı adlı statta oynanacak.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA