5 Temmuz 2024 Cuma


15:58   AYŞE ATEŞ: "BU OLAYı ‘FETÖ YAPTı’ DIYEREK KAPATMAK ISTIYORLAR"   15:32   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, ANKARA`DA ŞAŞMAZ ESNAFıNı ZIYARET ETTI   15:23   TOROSLAR BELEDIYESI SOSYAL TESISLERINI YENILIYOR   15:11   CHP`LI BAKıRLıOĞLU: "MEMURA VERILEN BU ZAM ADETA BU INSANLARLA ALAY ETMEKTIR"   15:03   ÖZGÜR ÖZEL, ERZINCAN BAŞBAĞLAR`DA...   14:55   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASıNDA ARA KARAR AÇıKLANDı   14:08   GÜLCAN KıŞ: “1 MILYON ÖĞRETMENIN SESINI DUYUN”   14:03   UEFA DISIPLIN KURULU, MERIH DEMIRAL`ı 2 KARŞıLAŞMADAN MEN ETTI   13:55   “TARSUS’TA GÜÇ KADıNDA” ÇALıŞTAYı GERÇEKLEŞTIRILDI   13:47   CHP`LI VEKILLER, BOĞAZIÇI ÜNIVERSITESI`NE SOKULMAK İSTENMEDI...   13:16   MERVE KıR, CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANLıĞı İÇIN ADAY OLDUĞUNU AÇıKLADı   13:11   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN OSMAN GÖKÇEK`E: "SEN KIRLISIN, SEN HARAMLA BÜYÜMÜŞSÜN"   13:09   ALI KOÇ ``ŞÜPHELI`` SıFATıYLA İFADE VERDI   12:53   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN ŞEHIT ACAR`ıN AILESINE TAZIYE TELEFONU   12:10   PAHALıLıKTAN YAKıNAN PAZARCı ESNAFı, CHP`LI BÜLBÜL`E DERT YANDı   11:30   MURAT EMIR: "ÇOCUKLARıN ÖNÜNÜ KESIYORSUNUZ"   10:54   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı... DAVANıN 5`INCI GÜN DURUŞMASıNDA TANıKLARıN DINLENMESI TAMAMLANDı   10:37   İRAN`DA CUMHURBAŞKANLıĞı SEÇIMLERININ IKINCI TURU IÇIN OY VERME BAŞLADı   10:19   CHP`LI BAŞEVIRGEN: "BANKNOTLARıMıZıN TOPLAM DEĞER OLAN 385 LIRAYLA YARıM KILO KıYMA BILE ALıNMıYOR"   10:13   İNGILTERE`DE GENEL SEÇIMLER İŞÇI PARTISI`NIN BÜYÜK ZAFERIYLE SONUÇLANDı  
 
     
   

Tarsus’da “Köyde Hayat Var” Etkinliği Başlıyor


Tarsus Belediyesi tarafından her alanda fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla “Köyde Hayat Var” etkinliği başlıyor. Etkinliğin ilk durağı Beylice Mahallesi’nde gerçekleşecek.

 

Tarih : 3 Temmuz 2024 Çarşamba 13:41   Okunma : 399

Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde, kırsal mahallelerde çocukların keyifli vakit geçirmesi amacıyla “Köyde Hayat Var” şenlikleri başlıyor. Yaz tatilinde çocukları mutlu edecek rengarenk içeriklerle dolu olan bu şenlikler, geleneksel çocuk oyunları, yüz boyama,mini konser, çocuk atölyeleri, el sanatları ve kadınlara yönelik atölyeler gibi çeşitli etkinlikleri içeriyor. Etkinlikte hem çocuklar, hem de aileler keyifli vakit geçirecek.

“Her alanda fırsat eşitliği yaratmak istiyoruz”

Tarsus Belediye Başkanı AliBoltaç yapılacak olan etkinliğin önemine değinerek, “Her alanda fırsat eşitliği yaratmak istiyoruz. Şehir merkezimizdeki çocuklarımız belki bu tür etkinliklere daha çok katılabiliyor ama kırsal kesimdeki çocuklarımız mahrum kalsın istemiyoruz. Onlar için de biz ayaklarına gideceğiz.” dedi.

Etkinlik Diğer Mahallelerde Devam Edecek

5 Temmuz 2024 tarihinde Beylice Mahallesi’nde düzenlenecek olan etkinlik, 13.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek.Bu renkli etkinlik, tüm katılımcılara güzel bir gün geçirme fırsatı sunuyor. Tarsus Belediyesi yetkilileri, bu etkinliğin diğer mahallelerde de devam edeceğini belirtti.






Paylaş :
Etiketler :  Tarsus Belediyesi, Ali Boltaç, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA