30 Haziran 2024 Pazar


18:17   TORBALı`DAKI PATLAMA... İZMIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı TUGAY AÇıKLAMA YAPTı   17:58   CHP`NIN “GEÇINEMIYORUZ” MITINGI...   17:40   İZMIR TORBALı`DAKI PATLAMAYLA ILGILI ADLI SORUŞTURMA BAŞLATıLDı...    16:54   İZMIR TORBALı`DA PATLAMA...    16:39   "YAŞAM İÇIN YASA İNISIYATIFI" ÜYELERI ANKARA`DA EYLEM YAPTı...    15:52   CHP`LI ERHAN ADEM`DEN ORMAN YANGıNLARı İÇIN MILLI BIRLIK ÇAĞRıSı   15:43   ELEKTRIĞE YAPıLAN YÜZDE 38 ZAM YURTTAŞLARDA UMUTSUZLUĞA YOL AÇTı...   14:04   MILLI SAVUNMA BAKANLıĞı: 7 PKK/YPG`LI TERÖRIST ETKISIZ HALE GETIRILDI   13:23   CHP MILLETVEKILI SARı`DAN ASGARI ÜCRET AÇıKLAMASı   13:14   CHP’LI ALI ÖZTUNÇ, AGİT-PA`DA KONUŞTU   12:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN ÜRETICIYE DESTEĞI SÜRÜYOR   10:21   ERDOĞAN TOPRAK HAFTALıK DEĞERLENDIRME RAPORUNU YAYıNLADı   16:26   ELAZıĞ`DA KONTEYNER KENTTEN TAHLIYE KARARı... VALI YARDıMCıSı BAYRAKTAR AÇıKLAMA YAPTı   16:01   İYİ PARTI’DE BIR İSTIFA DAHA   15:57   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, KENT KONSEYI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTıSı`NA KATıLDı   15:47   MEZITLI BELEDIYESI, SOLI POMPEIPOLIS PARKı`Nı YENILEME ÇALıŞMALARıNA BAŞLADı   15:46   CHP’LI MURAT EMIR’DEN ELEKTRIK ZAMMıNA TEPKI   14:01   GÜLCAN KıŞ: "MERSIN’DE BALıK ÇIFTLIĞI ISTEMIYORUZ"   12:02   ÖZGÜR ÖZEL: “KENDILERI NORMALLEŞMIYORSA ANORMAL KALSıN. VATANDAŞ DA NORMALLE ANORMAL ARASıNDA GÜNÜ GELINCE TERCIHINI YAPAR”   11:45   YENIŞEHIR BELEDIYESI’DEN BÜYÜK GERI DÖNÜŞÜM HAREKETI  
 
     
   

Mezitli Belediyesi, Soli Pompeipolis Parkı`nı Yenileme Çalışmalarına Başladı


Mezitli Belediyesi, Viranşehir Mahallesi’ndeki bölgenin en çok kullanılan parklarından biri olan Soli Pompeipolis Parkı’nda kapsamlı bir yenileme çalışması yapıyor. Deniz kenarında bulunması ile halkın ilgisini çeken park, çalışmaların tamamlanmasının ardından yepyeni görünümü ile vatandaşların hizmetine sunulacak.

 

Tarih : 28 Haziran 2024 Cuma 15:47   Okunma : 423

(MERSİN)- Mezitli Belediyesi, Soli Pompeipolis Parkı`nda yenileme çalışmalarına başladı.

Yeni tasarım, parkı ziyaret edenlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde planlanıyor. Denize girip serinlemek isteyenler için duş kabinleri, güneşlenmek ve dinlenmek isteyenler için şezlonglar ve localar, gölgelik alanda vakit geçirmek isteyenler için ise ağaç altı oturma alanları oluşturulacak. Ailelerin keyifli zaman geçirebilmeleri için güvenli bir konumda yer alacak çocuk oyun alanı da parka eklenecek. 

Yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından park, yüzme, güneşlenme, dinlenme, yeme ve içme gibi aktivitelerin yapılabildiği, her yönüyle daha kullanışlı, daha çağdaş ve güvenli bir mekan haline gelecek. Toplam 7 bin 744 metrekarelik alanı kapsayan park, ilçe halkına huzurlu ve kaliteli bir dinlenme alanı sunacak.

“Halkımızın daha keyifli zaman geçirmesini amaçlıyoruz"

Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, “Mezitli Belediyesi olarak, yenileme çalışmalarıyla birlikte parkımızın halkımız tarafından daha verimli kullanılmasını ve daha keyifli zamanlar geçirilmesini amaçlıyoruz. Çalışmalarımızın en kısa sürede tamamlanarak, yeni yüzüyle halkımıza hizmet vermeye başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA