28 Haziran 2024 Cuma


17:46   SEYDIŞEHIR`DE ARTAN "KUSMA VE ATEŞ" ŞIKAYETLERI...    16:08   ANKARA MILLETVEKILI KORAY AYDıN, İYİ PARTI`DEN İSTIFA ETTI   15:14   ÖZGÜR ÖZEL, İŞÇI KONFEDERASYONLARıNıN BAŞKANLARıNı "EMEK MITINGI"NE DAVET ETTI   14:40   KAYSERI`DE DARP VE SILAHLı SALDıRıDA AĞıR YARALANAN CHP`LI ŞERAFETTIN BAHADıR BUGÜN AMELIYATA ALıNACAK   14:35   CHP GENEL SEÇIM İÇIN YURT DıŞı SEÇMENE ÖZEL ÇALıŞMA BAŞLATıYOR   13:10   CHP`LI ADıGÜZEL, VELILER VE SENDIKADAN TÜGVA`YA YAZ OKULU TEPKISI   12:33   GAMZE TAŞCıER’DEN GEBZE`DEKI ``EMEK MITINGI`’NE ÇAĞRı   12:25   CHP LIDERI ÖZEL, ERKEN SEÇIM İÇIN TARIH VERDI   11:44   CHP`LI AĞBABA’DAN BAKAN IŞıKHAN’A ZAM TEPKISI   11:10   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER:    10:48   CHP’LI TÜRKER ATEŞ KREDI KARTı HARCAMALARıNA İLIŞKIN YAZıLı AÇıKLAMA YAPTı   10:19   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`DEN ‘ÇEVRE- İKLIM- ENERJI ÇALıŞTAYı`   09:33   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT ANKARA’DA ZIYARETLERINE DEVAM EDIYOR   09:11   ÖZGÜR ÖZEL: “BEN ERKEN SEÇIMDEN KAÇMAM, BUNUN IÇIN KOŞARıM”   01:04   2024 AVRUPA ŞAMPIYONASı`NDA TÜRKIYE VE PORTEKIZ SON 16 TURUNDA   22:21   CENGIZ ÇANDAR`DAN IKTIDARA YANGıN TEPKISI: ``CUMHURBAŞKANı `ANıZ` DEMIŞ BITIRMIŞ OLAYı, ADLI MAKAMLAR NEYIN TAHKIKATıNı YAPACAKLAR``   17:30   SUAT ÖZÇAĞDAŞ`TAN YUSUF TEKIN`E: “GEÇICI KORUMA STATÜSÜNDEKI KAÇ ÖĞRENCIYE OKULA GELMEDIKLERI HALDE NOT VERILMIŞ VE KARNE DÜZENLENMIŞTIR”   17:30   CHP HATAY MILLETVEKILI GÜZELMANSUR: "DEPREM, DEPREMZEDE ILLERIN SORUNLARı AKP`NIN UMURUNDA DEĞIL"   17:24   ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: “DOĞU VE GÜNEYDOĞU`DAKI ILLERDE BIN KIŞIYE DÜŞEN HEKIM SAYıSı BIR”   17:15   GÜRSEL EROL: ÇIFTÇILERIMIZ UMUTSUZ BıRAKıLMAMALı  
 
     
   

Silifke Belediyesi`nden Dünya Yoga Günü Etkinliği


Silifke Belediyesi tarafından `Dünya Yoga Günü` dolayısıyla düzenlenen etkinlikte yoga tutkunları, Taşucu sahilinde bir araya geldi.

 

Tarih : 22 Haziran 2024 Cumartesi 09:30   Okunma : 401

(MERSİN) - Silifke Belediyesi tarafından Dünya Yoga Günü dolayısıyla Taşucu Denizkızı Cafe önünde, halkın katılımıyla yoga etkinliği gerçekleştirildi.

Taşucu Denizkızı Cafe önünde, saat 19.00`da gerçekleştirilen yoga seansına, genç yaşlı herkes büyük ilgi gösterdi. Etkinlikte, sahil kenarına matlar serildi ve yoga eğitmeni Nazan Demirtaş eşliğinde bir saat boyunca yoga seansı gerçekleştirildi. Deniz ve gün batımı manzarası eşliğinde başlayan yoga seansı, katılımcılara hem fiziksel hem de zihinsel bir yenilenme sağladı. Eğitmen eşliğinde çeşitli yoga pozisyonları ve nefes teknikleri uygulandı. 

"Emeği geçenlere ve katılımcılarımıza teşekkür ediyorum"

Sıcak havanın etkisine rağmen katılanlara ve bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği olanlara teşekkür eden eğitmen Nazan Demirtaş, "Bugün 21 Haziran Dünya Yoga Günü`ydü. Ekinoks günüydü ve ben yoga eğitmeni olarak Dünya Yoga Günü`nü Silifke`de kutlamayı çok istemiştim. Bu talebim doğrultusunda Belediye bana Silifke`nin en güzel yerini en güzel sahilini ve bu oluşumu yapabileceğim en güzel yeri tahsis etti ve hiçbir desteğini esirgemedi. Bu yüzden Belediye Başkanımız Mustafa Turgut`a, katılımcı olan ve buraya gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Silifke`de daha farklı etkinlikler yapmayı umut ediyorum" dedi.

Katılımcılardan Belediye Başkanı Turgut`a teşekkür

Yoga hareketlerini alanında uzman eğitmen Nazan Demirtaş eşliğinde tekrarlayıp, bir saat boyunca nefes egzersizi ve meditasyon yapan katılımcılar, etkinlikle ilgili düşüncelerini şu sözlerle paylaştı:

-Talip Şeker: "8 aydır yoga yapıyorum. Düzenlenen bu etkinlik için Silifke Belediye Başkanımız Mustafa Turgut`a teşekkür ediyorum."

-Hatice Demir: "Bugün Taşucu`nda sevgili dostlarla hep beraber yoga yaptık. Bu yogada bize mentörlük yapan Nazan Demirtaş`a çok sevgiler sunuyorum. Ayrıca bu etkinliği ve bu imkânı bizlere sunan Belediye Başkanımız Mustafa Turgut`a çok teşekkür ediyorum."

-Fatma Demir: "Ankara`dan bayram ziyareti için kız kardeşime geldim. Bu etkinliği düzenleyen Belediye Başkanımız başta olmak üzere Nazan hocamıza verdiği emeklerden dolayı çok teşekkür ederim."

"İlçemizi her alanda tanıtmaya gayret gösteriyoruz"

Yoga etkinliğine katılan Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Ok ise “Silifke her ne kadar deniz, kum ve güneş ile anılsa da; sosyal ve kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin tümüne ev sahipliği yapmaktadır. İlçemizi ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtmak adına, her türlü etkinliğe, kurumsal olarak destek vermekteyiz. Belediye Başkanımız Mustafa Turgut, yoğun programı nedeniyle bugün aramızda olamadı. Ama kendisinin burada bulunan tüm katılımcılara selamı ve sevgileri var. Hem Belediye Başkanımız Mustafa Turgut, hem de şahsım adına eğitmenimiz Nazan Demirtaş ve katılımcılarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA