2 Temmuz 2024 Salı


18:39   "DIDIM-TURGUTREIS-BODRUM DENIZ OTOBÜSÜ SEFERI" AÇıLıŞ TÖRENI CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`IN KATıLıMıYLA YAPıLDı   16:58   SINAN ATEŞC CINAYETI DAVASı… ÖZEL HAREKAT POLISI AŞKıN MERT GELENBEY, SAVCıLıK VE EMNIYET`TE VERDIĞI TÜM IFADELERINI REDDETTI: "AĞıR IŞKENCEYE MARUZ KALDıM"   16:56   ÖZGÜR ÖZEL, SELÇUK`TA: HER BIR METREKARE YEŞIL ALAN HEPIMIZIN BU MILLETE NAMUS BORCUDUR. MERKEZI IDAREDEKI MUHATAPLARıMıZı BIRLIKTE ÇALıŞMAYA VE ORTAKLAŞMADAN KORKMAMAYA DAVET EDIYORUZ   16:32   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`A YANıT: "KIME SÖYLÜYORSA NET SÖYLESIN, KIME SÖYLÜYORSA ONDAN CEVABıNı ALSıN"   15:59   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı… TUTUKLU SANıK TOLGAHAN DEMIRBAŞ`A OLCAY KıLAVUZ VE ÜLKÜ OCAKLARı YÖNETICILERI SORULDU...   15:33   ÇERKEZOĞLU`NDAN BAKAN ŞIMŞEK`IN "ASGARI ÜCRET DÜŞÜK DEĞIL" SÖZLERINE TEPKI   14:54   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı YıLMAZ’DAN 2 TEMMUZ SIVAS MADıMAK KATLIAMı ANMA MESAJı   14:48   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN KURS MERKEZLERININ BAŞARı ORANı HER YıL ARTıYOR   14:31   MEZITLI DENIZ GÜNEŞ FESTIVALI, COŞKU DOLU ETKINLIKLERLE TAMAMLANDı   14:08   CHP YURT DıŞı BIRLIKLERI İKINCI YÜZYıL VIZYON ÇALıŞTAYı`NıN SONUÇ BILDIRGESI YAYıMLANDı    13:51   CHP MILLETVEKILI AŞKıN GENÇ’DEN KAYSERI AÇıKLAMASı...   12:18   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT: “PLAN DAHILINDEKI TÜM YOLLARıMıZı ASFALTLAYACAĞıZ”   12:16   AYŞE ATEŞ`TEN, SINAN ATEŞ DAVASı PAYLAŞıMı...   12:05   MERSIN YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, EĞRIÇAM`DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU   11:40   ÖZGÜR ÖZEL SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASıNıN İLK DURUŞMASıNA KATıLDı   11:30   MADıMAK`TA YAŞAMıNı YITIRENLER YENIŞEHIR`DE TÜRKÜLERLE ANıLDı   11:04   SINAN ATEŞ DAVASı… SANıK VEDAT BALKAYA İFADESINI REDDETTI   10:42   CHP MANISA MILLETVEKILI AHMET VEHBI BAKıROĞLU’DAN BAKAN BAYRAKTAR’A DOĞAL GAZ SORUSU   10:33   SINAN ATEŞ DAVASıNıN İLK DURUŞMASı BAŞLADı   09:55   MARMARIS BELEDIYE BAŞKANı ÜNLÜ: “ORMANLARA GÖZÜMÜZ GIBI BAKMALıYıZ”  
 
     
   

MERSİNLİ ÇOCUKLAR YILBAŞI KURABİYESİ YAPMAYI ÖĞRENDİ 


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Mevlana Kadın ve Çocuk Atölyesi`nden 30 çocuğa yönelik ‘Yılbaşı Kurabiyesi Yapım Atölyesi` düzenlendi.

 

Tarih : 18 Aralık 2022 Pazar 11:06   Okunma : 358

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Mevlana Kadın ve Çocuk Atölyesi`nden 30 çocuğa yönelik ‘Yılbaşı Kurabiyesi Yapım Atölyesi` düzenlendi.

Etkinlikle, Mevlana Kadın ve Çocuk Atölyesi`nden 30 çocuk, uzman pasta şefi eşliğinde yılbaşı kurabiyesi yapmayı öğrendi. Çocuk Atölyesi`nde eğitim alan 4-6 yaş arası çocukların katılımıyla yürütülen etkinlikte 30 çocuk, Pasta Şefi Ayşemine Uludoğan eşliğinde yılbaşı kurabiyesi yaptı. Etkinliğe, Palm City AVM ev sahipliği yaptı. 

Pasta Şefi Ayşemine Uludoğan, çocuklar için yapılan bir çalışmaya mesleki olarak katkı sunabilmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, şöyle konuştu: 

“Muhtemelen bu çocuklar hayatında ilk kez şeker hamuruyla ya da kurabiyeyle yapılan böyle bir etkinlikle karşılaşıyorlar. Bunun için çok heyecanlıydım. Hiç bilmedikleri bir alanda hayal kurmaları ya da bir meslekle ilgili bilgi sahibi olmaları çok keyifliydi. Her biri çok tatlı ve çok enerjik. Buraya çok isteyerek gelmişler, o yüzden çok güzel geçti. Bu çocukların ihtiyaçlarının keşfedilip, hangi alanlara yönlendirilebileceğini bilip, buna uygun alanlar yaratılıyor olması beni çok mutlu etti. Bu grupla buluşabilmek ve mesleki olarak da böyle bir katkı sağlayabilmek, benim için çok kıymetli. Büyükşehir Belediyesi böyle bir organizasyon hazırlamasaydı, belki de hiçbir zaman bu çocuklarla karşılaşmayacaktık.”

Etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirten Palm City AVM Genel Koordinatörü Aykut Arslan ise “Alışveriş merkezimizde çocuklarımız, kurabiye atölyesinde işlevsel bir faaliyet gösteriyorlar. Bundan da memnuniyet duyuyoruz. Bu tür sosyal sorumluluk projelerine ev sahipliği yapmaktan ayrıca çok mutluyuz. Büyükşehir Belediyemizin sosyal yaşama etki eden departmanlarıyla birlikte hareket ediyor olmak, insanların tercih ettiği yerlerde bu tip faaliyetlere katkı sunmak bize ayrıca mutluluk veriyor” diye konuştu. 

Mevlana Kadın ve Çocuk Atölyesi`nde aldıkları eğitimin, üç çocuğunun da gelişimine ciddi oranda katkı sağladığını söyleyen velilerden Burcu Orhan, şunları söyledi:

“Ben durumdan çok memnunum, çünkü bana uyurken ‘iyi geceler` dahi demeyen çocuklarım vardı. Bu etkinlikler sayesinde, şimdi çocuklarım benimle gayet güzel iletişim kuruyorlar. Maddi imkanlarım doğrultusunda belli yerlere götüremeyecekken, belediyenin imkanları sayesinde birçok etkinliğe katılıyorlar. Çocuklar iletişim kurmayı öğrendiler. Evime gelen misafir çocuklarla kavga eden çocuklarım, oyun oynamayı öğrendiler. Telefondan uzak kalmayı, daha çok oyun oynamayı, kitaplarla boyama yapmayı öğrendiler.”

5 yaşındaki Hamza Kiraz isimli çocuk ise etkinliğe ilişkin, “Çok mutlu oldum. Daha önce yapmamıştım, bizi buraya Vahap Amca gönderdi, kendisinin yeni yılını kutluyorum, öpüyorum” dedi. 


 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA