5 Şubat 2025 Çarşamba


12:57   TARSUS’TA HALK SAĞLıĞıNı TEHDIT EDEN BIN 500 KILOGRAM PEYNIR ELE GEÇIRILDI   12:52   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “DEPREMIN ÜZERINDEN İKI YıL GEÇTI, SÖZLER TUTULMADı, DEPREMZEDELER HÂLÂ MAĞDUR!”   12:15   6 ŞUBAT DEPREMLERININ 2`NCI YıLı... CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ADEM: “CINAYETLE YARGıLANAN MÜTEAHHIDI KURAYLA EV SAHIBI YAPTıLAR”   11:56   6 ŞUBAT DEPREMLERI… CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN`DAN TUNÇ`A: “DEPREM SORUŞTURMALARDAN KAÇıNA ‘KOVUŞTURMAYA YER YOKTUR` KARARı VERILMIŞTIR?"   11:52   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL ADıYAMAN`DA... ÖZEL: DEPREMIN ÖNCESINDE, SıRASıNDA VE SONRASıNDA SıNıFTA KALMıŞ BIR IKTIDARLA KARŞı KARŞıYAYıZ   11:14   ABD MEDYASı: “CIA, TRUMP TARAFıNDAN BAŞTAN OLUŞTURULMAK ISTENIYOR”   11:11   CHP`DE GÜNDEM CUMHURBAŞKANı ADAYı ÖN SEÇIMI... ÖZEL, YAVAŞ ILE GÖRÜŞTÜ. PARTI KULISLERINDE ÜÇLÜ GÖRÜŞME BEKLENIYOR   09:59   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, GENÇLERE DESTEK OLMAYı SÜRDÜRÜYOR   09:56   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT: "ORTAK AKıL ILKESIYLE ÇALıŞMALARıMıZı ŞEKILLENDIRMEYE DEVAM EDIYORUZ"   09:31   MERSIN SU VE KANALIZASYON İDARESI`NE, AB DELEGASYONU, FRANSıZ KALKıNMA AJANSı VE İLBANK TEMSILCILERINDEN ZIYARET   09:21   MERSIN SINEMA OFISI, “SINEMA SÖYLEŞILERI”NIN ILKINDE YÖNETMEN TAYFUN PIRSELIMOĞLU`NU KONUK ETTI   02:19   BOLU İL ÖZEL İDARESI GENEL SEKRETERI VE GENEL SEKRETER YARDıMCıSı GÖZALTıNA ALıNDı   01:39    HAKIM VE SAVCı ADAYLARıNıN ATAMA KARARNAMESI RESMI GAZETE`DE   16:27   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “ERKEN SEÇIMIN ADAYı ERKEN BELIRLENIR. ERKENDEN YOLA ÇıKACAĞıZ”   16:12   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "BÜTÜN ÖRGÜTÜMÜZÜ ALTıN KıYMA VE ÇAY SIMIT HESABıNı KAPı KAPı ANLATMAYA DAVET EDIYORUM"   14:23   CHP GRUP TOPLANTıSı... DEMOKRAT PARTI`DEN ISTIFA EDEN MILLETVEKILLERI CEMAL ENGINYURT ILE SALIH UZUN CHP`YE KATıLDı   13:12   İMAMOĞLU: "FERYATLARı, INSANıN ŞIKAYETLERINI DUYMAYA ASLA BIR FıRSATLARı YOK. ÇÜNKÜ PAZARA INEMIYORLAR, SOKAĞA ÇıKAMıYORLAR"   12:16   CHP MILLETVEKILLERI 6 ŞUBAT DEPREMLERININ YıL DÖNÜMÜNDE BÖLGEDE OLACAK   11:47   YENIŞEHIR BELEDIYESI, 9 BIN ÇOCUĞU TIYATRO OYUNLARıYLA BULUŞTURDU   10:52   CHP`LI TEZCAN, ANKARA SINCAN`DA, BAZı POLIS MEMURLARıNıN BILGISI VE IRADESI DıŞıNDA AK PARTI`YE ÜYE YAPıLDıĞı IDDIASıNı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı  
 
     
   

ABDULLAH GÜL: 7 YIL CUMHURBAŞKANI OLDUĞUM SÜRECE, KATILMAM GEREKEN BÜTÜN MİLLİ BAYRAMLARA KATILDIM VE GURUR DUYDUM


11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cumhurbaşkanlığı süresince milli bayram kutlamalarına katılmadığı ve Anıtkabir ziyaretlerini yapmadığı yönündeki eleştirilere, görevden ayrıldıktan sekiz yıl sonra yanıt verdi. Gül, “7 yıl Cumhurbaşkanı olduğum sürece, katılmam gereken bütün milli bayramlara katıldım ve gurur duydum. Onların en iyi şekilde kutlanmalarını sağladım” dedi.

 

Tarih : 29 Ağustos 2022 Pazartesi 14:31   Okunma : 183

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cumhurbaşkanlığı süresince milli bayram kutlamalarına katılmadığı ve Anıtkabir ziyaretlerini yapmadığı yönündeki eleştirilere, görevden ayrıldıktan sekiz yıl sonra yanıt verdi. Gül, “7 yıl Cumhurbaşkanı olduğum sürece, katılmam gereken bütün milli bayramlara katıldım ve gurur duydum. Onların en iyi şekilde kutlanmalarını sağladım” dedi.

Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı görev yaptığı yıllarda milli bayram kutlamalarına katılmadığı yönündeki eleştirilere tepki gösterdi. Gül, sosyal medya hesabında “Hakkımda süregelen insafsız bir yalana cevabımdır” mesajıyla bugün paylaştığı videoda şunları söyledi:

“Yarın 30 Ağustos. Çok şükür hasta filan değilim. Ama yalan söylemek ve önyargılı davranmak büyük bir hastalık. Ayrıca kasıtlı olarak yalan söylemek ise ahlaki bir sorun. Benim Cumhurbaşkanı olduğum sürece milli bayramlara katılmadığım, Anıtkabir ziyaretlerini yapmadığımı, uzun süre bazıları anlattı aleyhimde. Bunları yalanlamayı zül kabul ettim ama ne zaman ki hiç ummadığım kişiler de buna inanmaya başladılar, o zaman böyle bir açıklamaya mecbur kaldım.

“7 YIL CUMHURBAŞKANI OLDUĞUM SÜRECE, KATILMAM GEREKEN BÜTÜN MİLLİ BAYRAMLARA KATILDIM VE GURUR DUYDUM”

Önce şunu hatırlatmak isterim: 7 yıl Cumhurbaşkanı olduğum sürece, katılmam gereken bütün milli bayramlara katıldım ve gurur duydum. Onların en iyi şekilde kutlanmalarını sağladım. Benden önce 30 Ağustos bayramlarının resepsiyonları ordu evlerinde yapılırdı. İlk defa Cumhurbaşkanı olarak onları ukdeme aldım ve Çankaya`da çok daha görkemli bir şekilde kutlanmalarını sağladım. Anıtkabir ziyaretlerini yapmamam ise söz konusu değildi. Hatta bazen ziyaretlerle ilgili problemler gördüğümde hep müdahaleci oldum.

“7 YILLIK CUMHURBAŞKANLIĞI SÜREM İÇERİSİNDE BİR KEZ KIRGIZİSTAN SEYAHATİNDEKİ RAHATSIZLIĞIM NEDENİYLE ZİYARETLERE KATILAMADIM”

7 yıllık Cumhurbaşkanlığı sürem içerisinde, bir kez Kırgızistan seyahatindeki rahatsızlığım nedeniyle ziyaretlere katılamadım. Onun da sebebi şudur: Kırgızistan`daki Türk Konseyi zirvesine gidiyordum. O günlerde Gaziantep`te teröristlerin şehit ettiği 10 askerimiz vardı. Onları arkamda bırakıp gitmek istemedim. Onların cenaze merasimlerine katıldım. Yaralıları hastanede tek tek ziyaret ettim. Sonra da seyahatimi yaptım.

“DOKTORLAR ZATEN SEYAHAT YAPMAMAM İÇİN UYARIDA BULUNMUŞLARDI AMA BU ZİYARETTE BİR İÇ KULAK KANAMASI GEÇİRDİM”

Ne yazık ki doktorlar zaten seyahat yapmamam için uyarıda bulunmuşlardı ama bu ziyarette bir iç kulak kanaması geçirdim. Dönünce hastanede bir hafta kadar kalmak zorunda kaldım. Böyle bir insanı meseleyi bile uzun süre bilerek aleyhimde propaganda yapanları artık sizlere havale ediyorum. Bu vesileyle 30 Ağustos Zafer Bayramı`nı kutluyorum ve şehitlerimize Allah`tan rahmet diliyorum.”

Gül, sosyal medya hesabında, katıldığı milli bayramlardaki fotoğraflarının yer aldığı "abdullahgul.gen.tr" isimli internet sitesini de paylaştı.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA