6 Temmuz 2024 Cumartesi


20:49   AVAM KAMARASı`NA SEÇILEN ILK TÜRK: NESIL ÇALıŞKAN...   20:41   MOTOKURYE SAMET ÖZGÜL CINAYETI DAVASıNDA GEREKÇELI KARAR AÇıKLANDı   18:43   KAMUDA TASARRUF TEDBIRLERIYLE ILGILI KANUN TEKLIFI TBMM`YE SUNULDU: "BELEDIYELERIN VERGI PAYıNDA YAPıLAN KESINTI ORANLARı ARTTıRıLıYOR"   15:58   AYŞE ATEŞ: "BU OLAYı ‘FETÖ YAPTı’ DIYEREK KAPATMAK ISTIYORLAR"   15:32   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, ANKARA`DA ŞAŞMAZ ESNAFıNı ZIYARET ETTI   15:23   TOROSLAR BELEDIYESI SOSYAL TESISLERINI YENILIYOR   15:11   CHP`LI BAKıRLıOĞLU: "MEMURA VERILEN BU ZAM ADETA BU INSANLARLA ALAY ETMEKTIR"   15:03   ÖZGÜR ÖZEL, ERZINCAN BAŞBAĞLAR`DA...   14:55   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASıNDA ARA KARAR AÇıKLANDı   14:08   GÜLCAN KıŞ: “1 MILYON ÖĞRETMENIN SESINI DUYUN”   14:03   UEFA DISIPLIN KURULU, MERIH DEMIRAL`ı 2 KARŞıLAŞMADAN MEN ETTI   13:55   “TARSUS’TA GÜÇ KADıNDA” ÇALıŞTAYı GERÇEKLEŞTIRILDI   13:47   CHP`LI VEKILLER, BOĞAZIÇI ÜNIVERSITESI`NE SOKULMAK İSTENMEDI...   13:16   MERVE KıR, CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANLıĞı İÇIN ADAY OLDUĞUNU AÇıKLADı   13:11   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN OSMAN GÖKÇEK`E: "SEN KIRLISIN, SEN HARAMLA BÜYÜMÜŞSÜN"   13:09   ALI KOÇ ``ŞÜPHELI`` SıFATıYLA İFADE VERDI   12:53   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN ŞEHIT ACAR`ıN AILESINE TAZIYE TELEFONU   12:10   PAHALıLıKTAN YAKıNAN PAZARCı ESNAFı, CHP`LI BÜLBÜL`E DERT YANDı   11:30   MURAT EMIR: "ÇOCUKLARıN ÖNÜNÜ KESIYORSUNUZ"   10:54   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı... DAVANıN 5`INCI GÜN DURUŞMASıNDA TANıKLARıN DINLENMESI TAMAMLANDı  
 
     
   

Büyükşehir Ayvagediği’nde Yaylacıların Yollarını Düzenledi


Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, yaz aylarında yayla nüfusunun yoğun olduğu Toroslar ilçesine bağlı Ayvagediği Mahallesi’nde yol düzenleme çalışması yürüttü. Deforme olmuş yolları yenileyen ekipler,Sinap ve Top sahası Caddelerinde toplam 2 bin 446 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

 

Tarih : 4 Eylül 2021 Cumartesi 18:44   Okunma : 412

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi, kentin birçok noktasında yol düzenleme çalışmalarını eş zamanlı olarak yürütüyor. Merkezde ve kırsalda yıllardır ihmal edilen yollarda hummalı bir çalışma gerçekleştiren ekipler, vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetlere göre belli bir plan ve program çerçevesinde çalışmalarına devam ediyor. Ekiplerin çalışma programına aldığı ilçelerden olan Toroslar’da yayla nüfusunun yoğun olduğu Ayvagediği’nde yol düzenleme çalışmaları yapıldı.

2 caddede toplam 2 bin 446 ton sıcak asfalt serimi yapıldı

Ayvagediği Mahallesi’nde ilk olarak deforme olmuş yollarda zemin düzenleme çalışmalarını tamamlayan ekipler, ardından yolları sıcak asfaltla yeniledi. Ayvagediği Sinap Caddesi’nde yıpranmış zeminin sökülmesinin ardından sıcak asfaltla yeniden kaplama faaliyetlerine başlayan ekipler, Top sahası Caddesi’nde de çalışma gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalarla önemli noktalarda yaşanan yol problemlerini çözüme kavuşturan ekipler, çalışmalar kapsamında 2 bin 446 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

Vatandaşın talepleri doğrultusunda da yol bakım ve onarım çalışmalarına yön veren ekipler, kent genelinde modern ve kullanışlı yol ihtiyacını karşılama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürecek.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYE, YOL BAKIM, ONARIM, DAİRESİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA