20 Eylül 2024 Cuma


11:24   DEPREMDE 63 KIŞININ ÖLDÜĞÜ TUTAR YAPıSı SITESI DAVASıNDA YENI GELIŞME: İNŞAAT MÜHENDISI CÜNEYT AKKAYA`YA TUTUKLAMA KARARı   11:18   AKP`LI ŞAVŞAT BELEDIYESI`NIN 31 IŞÇININ SÖZLEŞMESINI YENILEMEMESINE YÖNELIK TEPKILER SÜRÜYOR... UĞUR BAYRAKTUTAN: "EKMEĞINI EVE GÖTÜREN IŞÇIYLE UĞRAŞıLıR Mı?"   11:11   GÜLCAN KıŞ:`` İŞGÜCÜ UYUM PROGRAMı, OKULLARDA CIDDI BIR HIJYEN KRIZINE YOL AÇACAK``   11:10   YENIŞEHIR BELEDIYESI`NDEN BISIKLETLI YAŞAMA DESTEK    11:05   NARIN GÜRAN CINAYETI... NARIN`IN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ KÖYDEKI ÇOCUKLARıN PSIKOLOJIK DURUMUNA ILIŞKIN ÖN RAPOR HAZıRLANDı   10:56   VOLKAN DEMIR: "İSRAIL`E TICARETI ENGELLEMEK YERINE FIRMALARıN FARKLı YÖNTEMLER KULLANMASıNı GÖRMEZDEN GELDILER"   16:28   TOROSLAR’ıN PARKLARıNDA SONBAHAR HAZıRLıĞı   16:21   VELI AĞBABA: "12 BIN 500 TL`YI BILAL ERDOĞAN`A VERIN. BEŞ DAKIKA GEÇINEBILIR MI?"   16:12   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER GAZILER GÜNÜ PROGRAMıNA KATıLDı   15:59   CHP ADALET POLITIKALARı DANıŞMA KURULU, ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLıĞıNDA TOPLANDı   15:50   CHP, `TASARRUF TEDBIRLERI PAKETI`NIN IPTALI ISTEMIYLE AYM`YE DAVA AÇTı   15:21   CHP`LI ÖZÇAĞDAŞ`TAN BAKAN TEKIN`E `BIR ÖĞÜN YEMEK` TEPKISI   14:57   ÖZGÜR ÖZEL`DEN 19 EYLÜL GAZILER GÜNÜ MESAJı   14:32   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı ULAŞ YıLMAZ’DAN GAZILER GÜNÜ MESAJı   14:13   DİSK`IN "GEÇINEMIYORUZ" EYLEMI ÇAĞRıSıNA VATANDAŞTAN DESTEK   14:04   BURHANETTIN BULUT: “CHP`NIN ADAYı, TÜRKIYE`NIN ÖNÜMÜZDEKI SEÇIMLERDEKI CUMHURBAŞKANı OLACAK”   12:13   EMO: "BUGÜN ÇAĞRı CIHAZLARı ÜZERINDEN YAPıLAN BIR SALDıRıNıN, YARıN CEP TELEFONLARı ILE YAPıLMAYACAĞıNA DAIR BIR GARANTI YOKTUR"   12:12   NERMIN YıLDıRıM KARA: "OKULLARDAKI HIJYEN EKSIKLIĞI HEM SAĞLıK RISKINE YOL AÇıYOR HEM DE EĞITIMI AKSATıYOR"   12:10   GÖKHAN GÜNAYDıN, BAKAN TEKIN`E TAŞıMALı EĞITIMIN KALDıRıLMASıNı SORDU: “BU DEĞIŞIKLIK KıZ ÇOCUKLARıNıN OKULU TERK ETME VE ERKEN YAŞTA EVLILIĞE ZORLANMA EĞILIMINI DAHA DA GÜÇLENDIRMEYECEK MI?”   12:03   HATAY`DA BETON SANTRALLERINE TEPKILER SÜRÜYOR... NILGÜN KARASU: ŞEHIR PARSEL PARSEL MADENCILIĞE BıRAKıLDı VE TAŞ OCAKLARı BÖLGEMIZIN IKINCI DEPREM FELAKETI OLDU  
 
     
   

Silifke CHP, 23 Nisan’ı çocuklarla kutladı..


CHP Silifke Gençlik Kolları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çocuklarla birlikte Göksu Otel’de kutladı. Çocuklar bir taraftan resim boyama yaparken, diğer taraftan müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

 

Tarih : 24 Nisan 2017 Pazartesi 23:22   Okunma : 704

CHP Silifke Gençlik Kolları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çocuklarla birlikte Göksu Otel’de kutladı. Çocuklar bir taraftan resim boyama yaparken, diğer taraftan müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Cumhuriyet Halk Partisi Silifke Gençlik Kolları tarafından hazırlanan programla coşkuyla kutlandı. Göksu Otel’de bir araya gelen yüzlerce çocuk, resim boyama, palyoça gösterileri, şarkılar söyleme, şiirler okuma gibi birçok etkinlikle unutulmaz bir gün yaşadılar. Çocuklarını bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan velilerde, bu anlamlı günde çocuklarıyla birlikte çocuk oldular.

ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN TEK BAYRAM


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın çocuklara armağan edilen tek bayram olduğuna dikkat çeken Gençlik Kolları Başkanı Uğur Korkmaz, “Gelecek için, gelecek kuşaklar için düşünen, çalışan atalarımız bugünü bu nedenle armağan etmiş. Bizlere de sahip çıkmak kalıyor. Egemenliğin kayıtsız, şartsız millette olduğunu sonsuza kadar haykıracağız. 23 Nisan aynı zamanda milletimizin, egemenliğe sahip oldukça özgür ve bağımsız yaşayacağının müjdecisi, birlik ve bütünlüğümüzün teminatı, çocuklarımızın geleceğinin de sigortasıdır. 23 Nisan, bağımsızlık ve özgürlük ülküsünün önünde hiçbir gücün direnemeyeceğinin kanıtıdır. Bu nedenle hangi güç hangi engel olursa olsun bu günü çocuklarımızla ve halkımızla en iyi şekilde kutlayacağız” diye konuştu.

“GÖREVİMİZ CUMHURİYETE, DEMOKRASİYE VE MİLLİ EGEMENLİĞE SAHİP ÇIKMAK”

Mustafa Kemal’in 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkıp bağımsızlık ve özgürlük fikrini, işgalcilerin zulmü altında ezilen, katledilen Türk halkına aşılayarak, önünde durulamayacak bir gücü arkasına aldığını kaydeden CHP İlçe Başkan Yardımcısı Ersin Servi ise, bu eşsiz gücün, bağımsızlık ve özgürlük ateşiyle yanıp tutuşan Türk milleti olduğunu söyledi. Servi, “23 Nisan, aynı zamanda bağımsızlığın, demokrasinin ve özgürlüğün simgesidir. Bugün bir kez daha görevimiz Cumhuriyet’e, demokrasiye ve milli egemenliğe sahip çıkmaktır. Çocuklarımızın ve Türk Milletinin bayramı kutlu olsun” şeklinde konuştu.

 






Paylaş :
Etiketler :  silifke chp, belediye başkanı mustafa turgut, 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı, chp silifke g

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA