20 Mart 2025 Perşembe


22:17   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı HATIMOĞULLARı: “MILLETVEKILI GRUBU VE MYK ÜYELERIMIZLE BERABER YARıN İSTANBUL BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NI ZIYARET EDECEĞIZ”   22:11   MANSUR YAVAŞ: TÜM YÜREĞIMLE EKREM BAŞKANıMıZıN YANıNDAYıM   22:02   TBB BAŞKANı SAĞKAN: BIR IDARI IŞLEMLE 30 YıLLıK BIR DIPLOMANıN IPTALI BU ÜLKENIN ARTıK BIR HUKUK DEVLETI OLMADıĞıNıN AÇıK ILANıDıR   21:55   İMAMOĞLU`NUN GÖZALTıNA ALıNMASı ANKARA`DA PROTESTO EDILDI... CHP`LI EMIR: ``KOSKOCA TÜRKIYE CUMHURIYETI BIR TEK ADAMıN AVCUNUN IÇINE SıĞMAYACAK KADAR BÜYÜKTÜR``   21:35   İSTANBUL CUMHURIYET BAŞSAVCıLıĞı: İMAMOĞLU İNŞAAT, TICARET VE SANAYI A.Ş.`YE EL KONDU   21:10   İMAMOĞLU`NUN GÖZALTıNA ALıNMASıNıN ARDıNDAN OLAĞANÜSTÜ TOPLANAN DEM PARTI MYK: “BU TÜR SIYASI OPERASYONLARA GIRIŞMEK BARıŞ VE DEMOKRATIK TOPLUM SÜRECINE INANÇSıZLıĞı BÜYÜTÜR”   20:38   CHP YÖNETIMI MILLETVEKILLERIYLE TOPLANDı... EYLEMLER ARTARAK DEVAM EDECEK   20:36   YAVUZ AĞıRALIOĞLU: ``BURADA ASLOLAN; YOLSUZLUKLA MÜCADELE EDERKEN IKTIDARıN SÜRECI SIYASI LINCE EVIRMEYE ÇABALAYAN IŞTAHıDıR``   20:28   RTÜK ÜYESI KESER`DEN, RTÜK BAŞKANı ŞAHIN`E: SORUŞTURMALARLA ILGILI `HUKUKA UYGUNLUK BILDIRIMI` YAPMAK, RTÜK`ÜN GÖREVI DEĞILDIR AMA MASUMIYET KARINESININ KORUNMASı RTÜK`ÜN GÖREVLERINDEN BIRIDIR   20:26   EKREM İMAMOĞLU`NA GÖZALTı... MÜSAVAT DERVIŞOĞLU, İBB`DE: “KARŞıMıZDAKI KOLEKTIF KÖTÜLÜĞÜ MAĞLUP ETMENIN YEGANE YOLU BÜTÜNLEŞIK MUHALEFETTIR”   20:21   MORGAN STANLEY KENDI TALEBIYLE BORSA İSTANBUL ÜYELIĞINDEN AYRıLDı   20:07   RTÜK ÜYESI İLHAN TAŞCı`DAN RTÜK BAŞKANıNA TEPKI: MEDYAYA GÖZDAĞı VERILIYOR!   19:53   AVRUPA KOMISYONU BAŞKANı VON DER LEYEN: GÖZALTı KARARı DERIN ENDIŞE VERICI   19:45   SıRBISTAN BAŞBAKANı VUCEVIC`IN ISTIFASı KABUL EDILDI: SıRBISTAN`DA YENI HÜKÜMETIN KURULMASı IÇIN 30 GÜNLÜK SÜREÇ BAŞLADı   19:44   ŞIŞLI BELEDIYE MECLISI CHP GRUBU OLAĞANÜSTÜ TOPLANDı: "HIÇBIR CHP`LI BIR TERÖR ÖRGÜTÜNDEN TALIMAZ ALMAZ. BIZ DAIMI LIDERIMIZ ATATÜRK`TEN TALIMAT ALıRıZ"   19:43   HACETTEPE ÜNIVERSITESI ÖĞRENCILERI GÖZALTıLARı PROTESTO ETTI: ``SARAY REJIMI, BASKıYLA, SINDIRME POLITIKALARıYLA HALKı SUSTURACAĞıNı SANıYORSA BÜYÜK BIR YANıLGı IÇINDEDIR``   19:27   GÖZALTıNA ALıNAN GAZETECI İSMAIL SAYMAZ: "GAZETECILIK ÇABAM ENGELLENMEYE ÇALıŞıLıYOR VE AÇıKÇA SUSTURULMAK ISTENIYORUM"   19:12   ÇAĞDAŞ GAZETECILER DERNEĞI: GAZETECILERI VE HALKıN HABER ALMA HAKKıNı HEDEF ALAN GIRIŞIMLERE DERHAL SON VERILMELIDIR   19:08   EKREM İMAMOĞLU`NA GÖZALTı... DİSK GENEL BAŞKANı ÇERKEZOĞLU: "ÜLKEMIZE OMUZ OMUZA SAHIP ÇıKTıĞıMıZDA ZORBALAR KALMAZ GIDER"   18:55   EKREM İMAMOĞLU`NU GÖZALTı...ALMANYA SPD GENEL BAŞKANı KLINGBEIL: "DEMOKRASIYE AĞıR BIR SALDıRıDıR"  
 
     
   

DEM Partili Koçyiğit: "Yargı darbeleriyle halkın iradesini teslim almaya çalışanlara direneceğiz"


DEM Parti Kars Milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun gözaltına alınmasını değerlendirirken, "Kayyumlarla, kumpaslarla, yargı darbeleriyle halkın iradesini teslim almaya çalışanlara karşı direneceğiz, halkın iradesine sahip çıkacağız" dedi.

 

Tarih : 19 Mart 2025 Çarşamba 18:40   Okunma : 138

(MUŞ) - DEM Parti Kars Milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun gözaltına alınmasını değerlendirirken, "Kayyumlarla, kumpaslarla, yargı darbeleriyle halkın iradesini teslim almaya çalışanlara karşı direneceğiz, halkın iradesine sahip çıkacağız" dedi.

Koçyiğit, Muş`ta düzenlenen Nevruz kutlamalarına katılmasının ardından, İmamoğlu`nun gözaltına alınmasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Koçyiğit açıklamasında şunları kaydetti:

"Bugün Muş`ta halkımızla birlikte Nevruz ateşiyle direniş, özgürlük ve dayanışma ruhunu büyüttük. Nevruz, sadece bir bayram değil, aynı zamanda halkların eşit, adil ve demokratik bir yaşam talebinin en güçlü ifadesidir.

Bugün bir yandan Nevruz`un coşkusunu yaşarken, diğer yandan halkın iradesine yönelik yeni bir darbe girişimiyle karşı karşıyayız. Ekrem İmamoğlu`na ve kent uzlaşısına yönelik operasyon, kayyum rejiminin ve yargı eliyle siyaseti dizayn etme çabasının bir parçasıdır. Bu hukuksuzluk karşısında susmayacağız. Nevruz`un barış, adalet ve demokrasi çağrısını büyütmeye devam edeceğiz. Kayyumlarla, kumpaslarla, yargı darbeleriyle halkın iradesini teslim almaya çalışanlara karşı direneceğiz, halkın iradesine sahip çıkacağız. Mücadelemizle mutlaka kazanacağız."






Paylaş :
Etiketler :  DEM Parti Kars Milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA