19 Nisan 2025 Cumartesi


10:44   TESK GENEL BAŞKANı BENDEVI PALANDÖKEN: "KIRA STOPAJıNıN TAMAMEN KALDıRıLMASı GEREKIYOR"   10:41   CHP`LI TAŞCıER: “4,4 MILYON ÇOCUK ETE HASRET, 2 MILYON ÇOCUK MEYVE TÜKETEMIYOR, 1,8 MILYON ÇOCUK YENI KıYAFET ALAMıYOR”   10:04   İYİ PARTI LIDERI DERVIŞOĞLU: "BEN CUNTA TANıMLAMASıNı EKSIK VE YETERSIZ BULURUM"   09:54   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, DENIZ KIRLILIĞIYLE MÜCADELE KONUSUNDA ÇALıŞMALARıNı SÜRDÜRÜYOR   09:39   CHP`LI AŞKıN GENÇ`IN DINLEDIĞI ŞEHIT YAKıNı: “KAMUDA 28 YıL ÇALıŞTıM, 22 BIN LIRA EMEKLI AYLıĞı ALıYORUM… BIR EV KIRASı 15 BIN TL, NASıL YAŞAYACAĞıZ?”   09:28   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı BAKAN: BIR INAT UĞRUNA TÜRKIYE`NIN 50 MILYAR DOLARıNı YAKTıLAR AMA ÇIFTÇININ ZARARı IÇIN ARAYAN SORAN YOK   23:58   ABD`NIN ŞAM BÜYÜKELÇILIĞINDEN SURIYE`YE SEYAHAT UYARıSı   23:29   CHP`LI YAVUZYıLMAZ: AK PARTI DÖNEMINDE İBB`DE, `CUMHURBAŞKANLıĞı AILE FERTLERI`NE KEYFI ARAÇ TAHSISLERI YAPıLDıĞıNı TESPIT ETTIK   22:50   İMAMOĞLU`NUN AVUKATı MEHMET PEHLIVAN: İMAMOĞLU`NUN DIPLOMASı HAKKıNDA RAPOR HAZıRLAYAN YÖK ÜYELERI HAKKıMDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU   22:36   MUHARREM İNCE: FIZIK ÖĞRETMENLIĞINE 61, DIN KÜLTÜRÜNE 1802 ATAMA YAPARSAN BILIMDEN UZAKLAŞıRSıN   22:20   HATAYSPOR 2  -  3  KONYASPOR   22:08   İSTANBUL VALILIĞI, CHP`NIN GAZZE EYLEMININ GÜZERGAHıNı UYGUN BULMADı   22:07   GALATASARAY,  BODRUMSPOR`U 2-0 MAĞLUP ETTI   21:32   CHP`LI GÖKÇEN`DEN 3 EKIM`E ERTELENEN SARAÇHANE DURUŞMASıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: MAHKEMELER SUÇ OLMAYAN FIILLERI CEZALANDıRAMAYACAĞı IÇIN BERAAT KARARLARıNı GECIKTIRIYOR   21:23   GÖKÇE GÖKÇEN: "HUKUK ICAT EDIP GÜYA DOSTÇA UYARıLARLA INSANıMıZı TEHDIT ETMEK SUÇTUR"   21:11   CHP`LI YAVUZYıLMAZ: DEVREK İLÇESI ÖNCEKI DÖNEM BELEDIYE BAŞKANı ÇETIN BOZKURT GÖZALTıNA ALıNDı   21:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANLıĞı, FILISTIN`E DESTEK IÇIN TAKSIM`E YÜRÜYECEK   21:07   İMAMOĞLU`NDAN IMZA KAMPANYASıNA DESTEK ÇAĞRıSı: BU IMZALAR BIR KIŞI YA DA PARTI IÇIN DEĞIL GÜZEL ÜLKEMIZIN YARıNLARı IÇIN ATıLıYOR   20:20   AHMET BARAN YAZGAN SAZLıDERE BARAJı`NDA: "SUYUMUZUN, TARLALARıMıZıN YOK OLMAMASı IÇIN DAVALARıMıZı AÇACAĞıZ"   20:12   CHP`LI VELI AĞBABA: İNŞALLAH 30 MILYON IMZAYı BULACAĞıZ VE 30 MILYON IMZAYı BULUNCA DA MEVCUT SEÇILEN CUMHURBAŞKANıNıN BIR MEŞRUIYETI KALMAYACAK    
 
     
   

‘Köy Bizim Şenlik Bizim’ Mersin’in her yerinde…


Ulaş Mahallesi’nde meydanda, Sağlıklı Mahallesi’nde ise okul bahçesinde düzenlenen programlarda coşku en üst seviyeye çıktı. İkramlıkların ve çeşitli hediyelerin de dağıtıldığı etkinliklerde çocuklar, müzik eşliğinde doyasıya eğlenme şansı buldular.

 

Tarih : 12 Ağustos 2024 Pazartesi 10:19   Okunma : 1081

(MERSİN)- Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Tarsus Belediyesi`nin ortaklaşa düzenlediği ‘Köy Bizim Şenlik Bizim` etkinliği, ilçeye bağlı Ulaş ve Sağlıklı mahallelerinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yaz döneminde de etkinliklerine devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Tarsus Belediyesi`nin ortaklaşa düzenlediği ‘Köy Bizim Şenlik Bizim` etkinliği, ilçeye bağlı Ulaş ve Sağlıklı mahallelerinde büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Ulaş Mahallesi`nde meydanda, Sağlıklı Mahallesi`nde ise okul bahçesinde düzenlenen programlarda vatandaşlar, keyifli anlar yaşadı.

Etkinliklere Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan, Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetgin, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Harun Doğan, muhtarlar, mahalle sakinleri ve çok sayıda çocuk katıldı.

Hareketli müzik eşliğinde başlayan programlarda sandalye kapma, halat çekme, yüz boyama ve diğer geleneksel oyunlar oynanırken, drama atölye çalışması da düzenlendi. Etkinliklerde çocuklara ikramlıklar dağıtılırken, çeşitli hediyeler de verildi. Ayrıca üstü açık otobüste müzik eşliğinde mahalle içerisinde tur atıldı.

``Çocuklarımızın eğlenebilmesi için güzel bir etkinlik düzenlendi``

Ulaş Mahallesi Muhtarı Mahperiye Apaydın, etkinliğe ev sahibi yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını kaydederek, “Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi, ‘Köy Bizim Şenlik Bizim` adı altında bir program hazırladılar. Bundan dolayı çok mutluyuz. Bu sıcak yaz günlerinde çocuklarımızın eğlenebilmesi için böyle bir ortam kuruldu. Mahallem ve kendi adıma, Vahap Başkanıma ve Ali Başkanıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

``Bu tür etkinlikler çocuklar için de, bizler için de çok faydalı``

Sağlıklı Mahallesi Muhtarı Yasin Kahraman ise mahallelerinde üçüncü kez şenlik düzenlendiğini vurgulayarak, “Bu etkinlikler için Vahap Başkanımıza ve Ali Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerin elbette ki çocuklar için, bizler için de çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Devamını da diliyorum” diye konuştu.

Etkinlikler, vatandaşların beğenisini kazandı

Şenlikte arkadaşlarıyla doyasıya eğlenme şansı bulduklarını söyleyen küçüklerden Fatma Alaca, “Etkinlikler çok güzeldi, beğendim. Bir daha olmasını dilerim. Halat çektik, yüz boyama yaptık, sonra sandalye kapmaca oynadık” ifadelerini kullandı.

Çocuğunu programa getiren annelerden Nefise Turan ise “Çocuklar çok eğlenceli bir zaman geçirdiler. Tatil boyunca zaten sürekli evdeydiler ve sıkılıyorlardı. Burada eğlenme fırsatı buldular. Büyükşehir Belediyemize ve Tarsus Belediyemize çok teşekkür ederiz” dedi.

 






Paylaş :
Etiketler :  Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA