4 Temmuz 2024 Perşembe


13:02   MSB KAYNAKLARıNDAN ‘SURIYE` AÇıKLAMASı   12:35   TOROSLAR BELEDIYESI’NIN YÜZME KURSU KAYıTLARı DEVAM EDIYOR   11:50   SANAL GERÇEKLIK İLE MERSIN, VATANDAŞıN ELININ ALTıNDA   11:41   GÜLCAN KıŞ: AYDıNCıK YAT LIMANı PROJESININ DURDURULMASıNı TALEP EDIYORUZ   11:38   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN YOL ÇALıŞMALARı İLE ÇIFTÇI VE YAYLACıLAR DAHA MUTLU   01:55   KOMISYON BAŞKANı MAHMUT ÖZER, ÖĞRETMENLIK MESLEK KANUNU TEKLIFININ GÖRÜŞÜLDÜĞÜ TOPLANTıDA EĞITIM BIR -SEN`E SÖZ VERMEDI   16:14   İLHAN UZGEL: “DıŞIŞLERI BAKANLıĞı, ‘SIZ EGEMEN GÜÇLERIN VEKILISINIZ` DIYOR. BU ÇOK BÜYÜK HAKSıZLıK, ÇOK AĞıR BIR ITHAM, YAKıŞıKSıZ”   16:14   TOROSLAR BELEDIYESININ YOL YAPıM VE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR   16:03   ULAŞ KARASU, BAKAN URALOĞLU`NA, SIVAS`ıN KÖYLERINDE İNTERNET VE MOBIL TELEFONLARıN ÇEKMEMESININ NEDENLERINI SORDU   15:48   DİSK`TEN TÜİK ÖNÜNDE AÇıKLAMA...   15:40   CHP`LI KAYıHAN PALA`DAN KıZıLAY HASTANELERINDE MEVZUATA AYKıRı ÜCRET ALıNMASıNA İLIŞKIN SORU ÖNERGESI   15:31   CHP’LI DINÇER: “BALıK ÇIFTLIKLERI HEM DOĞAYA HEM TURIZME ZARAR VERECEK”   15:09   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı… MHP`LI SANıK UFUK KÖKTÜRK`ÜN AVUKATı: "BIR SIYASI PARTININ IL YÖNETICI OLDUĞU VE BIR TAKıM KIŞILERLE ÇEKINDIĞI FOTOĞRAFLAR GÖSTERILEREK SUÇLU ILAN EDILMIŞTIR"   15:07   ÖMER FETHI GÜRER: GERÇEK ENFLASYONA GÖRE DEĞERLENDIRME YAPıLMıŞ OLSA BUGÜN 20 BIN LIRANıN ALTıNDA ÜCRET OLMAMASı GEREKIR   14:58   UEFA MERIH DEMIRAL`A HAKKıNDA SORUŞTURMA BAŞLATTı...    14:47   KEMAL KıLıÇDAROĞLU VE AYŞE ATEŞ, SINAN ATEŞ DAVASıYLA İLGILI BIRLIKTE AÇıKLAMA YAPTı   14:18   EMEKLI MEMUR-SEN`DEN EMEKLILERE YAPıLACAK ZAM ORANıNA TEPKI...   14:09   CHP, EĞITIMDEKI SORUNLARA DIKKAT ÇEKMEK İÇIN 24 SAATLIK BASıN AÇıKLAMASı YAPACAK   14:01   MERSIN YENIŞEHIR BELEDIYESI, MADıMAK`TA KATLEDILEN AYDıNLAR ANıSıNA ANıT PARK YAPACAK   13:41   TARSUS’DA “KÖYDE HAYAT VAR” ETKINLIĞI BAŞLıYOR  
 
     
   

Özgür Özel Didim Belediyesi`ni ziyaret etti


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay`ı makamında ziyaret etti. Özel, "Didim halkı sizin cebinize bir anahtar koydu. O anahtar Didim`in altın anahtarı, belediyenin kapı anahtarı, kasa anahtarı değil. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının anahtarı. Üç yıl sonra o anahtar sizdeki anahtar sizin buradaki iyi yönetiminizde bize iktidarın kapılarını aralayacak inşallah. O günlerin umudu, hasreti, kararlılığıyla hep birlikte çalışıyoruz" dedi. 

 

Tarih : 2 Temmuz 2024 Salı 02:48   Okunma : 211

(İZMİR) - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay`ı makamında ziyaret etti. Özel, "Didim halkı sizin cebinize bir anahtar koydu. O anahtar Didim`in altın anahtarı, belediyenin kapı anahtarı, kasa anahtarı değil. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının anahtarı. Üç yıl sonra o anahtar sizdeki anahtar sizin buradaki iyi yönetiminizde bize iktidarın kapılarını aralayacak inşallah. O günlerin umudu, hasreti, kararlılığıyla hep birlikte çalışıyoruz" dedi. 

Didim-Turgutreis-Bodrum Denizotobüsü Seferi açılış töreni için Didim`e gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay`ı da makamında ziyaret etti. Özel`e ziyarette Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras`ın yanısıra ilçe belediye başkanları ve milletvekilleri de eşlik etti.

Genel Başkan Özel`i makanında ağırlayan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay "Değişimden sonra bir kadın belediye başkanı atadınız ve Didim halkı da teveccühü ile kadın belediye başkanı olmamı sağladı bu yüzden teşekkür ediyorum. Genel iktidara gidebilmemiz içinde patimizin önündeki yolları genişletmeye çalışıyoruz. Arkanızda olduğumuzu ve tüm halkla beraber iktidara yüreyeceğimizin sözünü veriyorum size. Ziyaretinizden dolayı da sizlere çok teşekkür ederim” dedi.

Başkan Gençay`ın ardından konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise şunları söyledi:

"Hatice başkanımız Didim`in seçilen ilk kadın belediye başkanı. Aydın, Türkiye`ye kadın belediye başkan başarısı konusunda örnek olmuş bir şehir. Markalaşmış bir ismi var Topuklu Efe diye. Ardından tabii İzmir`in, Aydın`ın, Denizli`nin, Muğla`nın, kadın belediye başkanı sayısında bütün Türkiye`ye örnek olması gerekiyor. O anlamda Didim`de kadın adaylar arasından bir tercihte bulunma yönünde zaten yaklaşım vardı. Siz de hem yapılan anketlerle, hem örgütümüzün, hem milletvekillerimizin genel olarak bütün toptan değerlendirmenin sonunda üzerinizde mutabakata varılan bir isim oldunuz ve seçimlerde de önemli bir başarı elde ettiniz. Aynı Özlem Başkan`ın başarıları gibi sizin de başarılarınızın diğer kadınların önünü açmasını ümit ediyoruz. Burada Muğla Menteşe Belediye Başkanımız da buradaydı. Tabii bütün illerde çok daha fazla kadın belediye başkanımızın, kadın milletvekili olmasını ümit ediyoruz bundan sonraki süreçte de. Didim benim çok yakından tanıdığım bir yer. Çok sayıda Manisalı hemşehrimiz burada. İnşallah bundan önce olduğu gibi bundan sonra da güzel belediyecilik hizmetleriyle, örgütümüzle dayanışma halinde, milletvekillerimiz uyum halinde çok önemli başarılar elde edecek. Aydın bir zamanlar Cumhuriyet Halk Partisi`nin güçlü olmadığı bir kentken yoğun emeklerle, yoğun çabalarla Özlem Hanım 22`nci dönemde milletvekilliği yaptı. Biz 24.dönemde Bülent başkanımla birlikte başladık. Bülent başkan`ın genel başkan yardımcısı olarak çok önemli katkıları oldu. Hem CHP siyasetine hem Aydın`daki siyasete hep birlikte çalışılıyor. Bu dönemde milletvekillerimiz uyum içinde gayret gösteriyorlar. Son katılan arkadaşımız belediye başkan yardımcılığından geldi Evrim Başkanımız belediyeciliği bilen bir kardeşimiz. Didim`in bir evladı var. Her ne kadar burada doğmamış olsa da bir Didimli olarak burada. Süleyman Bülbül yine Aydın`ımızın evladı Nazilli`mizin evladı. Hem ilçe dağılımlarıyla, hem siyasetçi tecrübesiyle kadın katkısıyla, gençlerin katkısıyla Aydın`da önemli işler başaracağız.

Merkezi iktidar

İnşallah belediye başkanlarımızı iktidarın belediye başkanları olma merkezi iktidarında Cumhuriyet Halk Partisi`nde olduğu günlerin yaşatmayı ümit ediyoruz. Türkiye Belediyeler Birliği`yle Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımızın, Kıyı Ege Belediyeler Birliği Manisa Belediye Başkanımız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sağlıklı Kentler Belediyeler Birliği`nde, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Türkiye Belediyeler Birliğinin encümeninde Aydın`ın bütün belediyelerini Didim`i de hem tarihi kentlerle hem sağlıklı kentlerle yakalayan çok önemli bir sürecin içindeyiz. Sekiz Ege ilinin sekizinde partimiz kazandı. Bu da çok tarihi bir başarı. O açıdan hep birlikte doğruları tekrar ederek, yanlışlardan uzak durarak vatandaşın gönlünü yaparak, israftan kaçınarak, dürüst, şeffaf belediyecilik anlayışıyla kentlerimizi yönetim hep birlikte bundan sonra başarıyı elde edeceğiz. Her yerde söylüyorum. Didim halkı sizin cebinize bir anahtar koydu. O anahtar Didim`in altın anahtarı, belediyenin kapı anahtarı, kasa anahtarı değil. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının anahtarı. Üç yıl sonra o anahtar sizdeki anahtar sizin buradaki iyi yönetiminizde bize iktidarın kapılarını aralayacak inşallah. O günlerin umudu, hasreti, kararlılığıyla hep birlikte çalışıyoruz Hepinize teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun"






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA