3 Temmuz 2024 Çarşamba


13:41   TARSUS’DA “KÖYDE HAYAT VAR” ETKINLIĞI BAŞLıYOR   13:37   TALAT DINÇER’DEN MERSIN’DE YıKıLAN OKULLAR HAKKıNDA SORU ÖNERGESI   13:33   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER, ZAFER ÇOŞKUSUNU MEZITLI HALKı İLE YAŞADı   13:27   MECLIS`TE ``ALEVI`` TARTıŞMASı...   12:37   MILYONLARCA EMEKLININ ELI YINE BOŞ KALDı   12:19   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERKEN SEÇIM MESAJı   10:43   SILIFKE ZAFER ÇOŞKUSUNU HEP BIRLIKTE YAŞADı   10:13   6 AYLıK ENFLASYON FARKıNA GÖRE YAPıLACAK ZAM ORANı BELLI OLDU   10:05   TÜİK HAZIRAN AYı ENFLASYON RAKAMLARıNı AÇıKLADı   09:58   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASıNDA 3`ÜCÜ GÜN DURUŞMASı BAŞLADı   09:36   EMEKLILER YAŞAM KALITESI MERSIN BÜYÜKŞEHIR İLE ARTıYOR   01:46   ANKARA`DA GÖZALTıNA ALıNAN ÖĞRETMENLER SERBEST BıRAKıLDı   01:36   ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARı RESMI GAZETE`DE... KANADA BÜYÜKELÇILIĞI`NE CAN DIZDAR ATANDı   01:18   ÖZGÜR ÖZEL`DEN 2024 AVRUPA FUTBOL ŞAMPIYONASı`NDA ÇEYREK FINALE KALAN MILLI TAKıM`A TEBRIK MESAJı   01:01   TÜRKIYE, 2024 AVRUPA FUTBOL ŞAMPIYONASı`NDA ÇEYREK FINALDE   22:49   DP GENEL BAŞKANı UYSAL, “DEMOKRASIYE GEÇIŞ PLANı” TEKLIFINI AÇıKLADı: "AKP`NIN YAPMASı GEREKEN YENI BIR ANAYASA DEĞIL YENI BIR ANLAYıŞTıR"   22:40   MERSIN`DE TOKİ PROJESINDE ÇALıŞAN IŞÇILER, PARALARıNı ALAMADıKLARı IÇIN ANKARA`DA EYLEM BAŞLATTı   21:20   2024 AVRUPA FUTBOL ŞAMPIYONASı`NDA HOLLANDA ÇEYREK FINALDE   21:18   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: "BAYRAĞıMıZA UZANAN ELLERI KıRMASıNı BILDIĞIMIZ GIBI ÜLKEMIZE SıĞıNAN MAZLUMLARA UZANAN ELLERI DE KıRMASıNı BILIRIZ"   20:24   TANRıKULU, ZAMAN AŞıMıNA UĞRAYAN MADıMAK DAVASı`NA ILIŞKIN: "ALEVILER BU CUMHURIYETTE EŞIT YURTTAŞ DEĞILLER"  
 
     
   

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Özyiğit, Eğriçam`da Vatandaşlarla Buluştu


Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Eğriçam Mahallesi’ni gezen Başkan Özyiğit, vatandaşlarla hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret sırasında mahalle sakinleri, çevredeki altyapı çalışmaları, yol düzenlemeleri ve sosyal yaşam alanların iyileştirilmesi gibi konularda Başkan Özyiğit`e görüşlerini iletti. Özyiğit de belediyenin devam eden çalışmaları ve gelecekteki projelerine ilişkin bilgi verdi.

 

Tarih : 1 Temmuz 2024 Pazartesi 12:05   Okunma : 359

(MERSİN) - Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Eğriçam Mahallesi`nde vatandaşlarla bir araya geldi. Özyiğit, çevre mahalleleri de gezerek yurttaşların taleplerini ve önerileri dinledi.

Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Kent içinde yer alan atölyeler, tamirhaneler ve çeşitli sanayi işletmeleri, genellikle yoğun gürültü üreten makine ve ekipmanlarla çalışıyor. Bu durum, maalesef çevrede yaşayan insanlar için rahatsız edici olabiliyor. Küçük sanayi siteleri, bu tür işletmeleri şehir merkezinden uzaklaştırarak, gürültü ve çevre kirliliğini de minimize ediyor. Ayrıca işletmeler için daha uygun çalışma ortamları sağlıyor. Bir süredir bu konu ile ilgili çalışıyoruz. Yenişehir`e küçük sanayi sitesi kazandırmamız gerekiyor” dedi.

Yurttaşlar, Belediye Göçmen Balık Pazarı için de Başkan Özyiğit`e teşekkür etti. Özyiğit, balık pazarının hemen karşısında GMK Bulvarı üzerinde büyük bir kütüphane inşa edeceklerini söyleyerek, “Bu kütüphanemiz modern çalışma alanları, okuma salonları, dijital kütüphane hizmetleri ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak çok yönlü bir merkez olacak. İçerisinde çocuk kütüphanesi ve oyuncak müzesi de yer alacak. Özellikle gençlerimizin ve öğrencilerimizin eğitim hayatlarını desteklemek adına önemli bir adım olacak. 6 ay içerisinde hizmete açmayı planlıyoruz. Hayırsever hemşehrimizin desteğiyle hayata geçireceğiz. Kentimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Başkan Abdullah Özyiğit, Eğriçam Mahalle Muhtarı İbrahim Önel ve vatandaşlarla birlikte sokakları gezerek, şikayet ve önerileri yerinde dinledi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA