25 Haziran 2024 Salı


16:02   CHP HEYETINDEN MARDIN`DE ACıLı AILELERE TAZIYE ZIYARETI   15:53   EMO, DIYARBAKıR VE MARDIN`DEKI YANGıNLARı İNCELEDI   15:23   TARSUS’TA 9 MAHALLEDE YOL BAKıM ÇALıŞMALARı TAMAMLANDı   15:18   TOROSLAR’DA YOLLAR TERTEMIZ   15:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN YINE BIR İLK: ‘TARSUS DAĞ KOŞUSU’   14:55   ÖZGÜR ÖZEL, AYŞE ATEŞ İLE GÖRÜŞTÜ   14:41   İMAMOĞLU`NDAN KıLıÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞME AÇıKLAMASı   13:42   CHP HEYETI YANGıNıN BAŞLADıĞı DIYARBAKıR KÖKSALAN`DA   13:07   BURHANETTIN BULUT: “İŞSIZLIK SIGORTASıNDAN YARARLANMA ŞARTı KOLAYLAŞTıRıLMALıDıR”   12:01   MILLI EĞITIM BAKANı TEKIN, EĞITIMCILERLE YEMEKTE BULUŞACAK...    10:50   MADıMAK KATLIAMı`NDA HAYATıNı KAYBEDENLER, YENIŞEHIR`DE ANıLACAK   10:47   SAADET PARTISI`NDE OLAĞANÜSTÜ KONGRE HAZıRLıKLARı...    10:38   ÖMER FETHI GÜRER`DEN, TARıMDA VERGI HAZıRLıKLARıNA TEPKI   10:34   MERKEZ BANKASı REEL KESIM GÜVEN ENDEKSI HAZIRAN AYıNDA DÜŞTÜ   09:16   DENIZ, YıLDıZ VE TOPRAK SEVIMLILIKLERI İLE TARSUS DOĞA PARKı’NıN YENI NEŞE KAYNAKLARı   16:59   DIYARBAKıR VALILIĞI`NDEN "YANGıN BÖLGESINDE VALIYE ‘YALAN SÖYLÜYORSUNUZ` DIYEN GENÇ DARBEDILDI" IDDIALARıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA   16:15   DIYARBAKıR VE MARDIN ARASıNDA ÇıKAN YANGıNDA ÖLÜ SAYıSı 15`E YÜKSELDI   15:24   AKP SEÇIMI KAYBEDINCE YOL VAADINI UNUTTU...    14:13   MUĞLALı VATANDAŞLARDAN YENI VERGI PAKETINE TEPKI   13:04   DIYARBAKıR-MARDIN ARASıNDAKI YANGıN... MARDIN TABIP ODASı`NıN ÖN RAPORU AÇıKLANDı  
 
     
   

CHP GENÇ ADAYLARINI DİJİTAL BULUŞMAYLA TANITACAK: “KENT YÖNETİMLERİNDE GENÇLER ÇOK DAHA ÖN PLANDA OLACAK”


CHP Gençlik Kollarının organize ettiği “Kentleri Gençler Yönetecek” dijital gençlik buluşmasında, CHP`nin yerel seçimlerde aday gösterdiği genç belediye başkanı ve meclis üyesi adaylarının da tanıtımı yapılacak. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gençlerle dijital buluşmada bir araya gelecek.

 

Tarih : 18 Mart 2024 Pazartesi 12:35   Okunma : 243

CHP Gençlik Kollarının organize ettiği “Kentleri Gençler Yönetecek” dijital gençlik buluşmasında, CHP`nin yerel seçimlerde aday gösterdiği genç belediye başkanı ve meclis üyesi adaylarının da tanıtımı yapılacak. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gençlerle dijital buluşmada bir araya gelecek.

CHP Gençlik Kolları tarafından organize edilen ``Kentleri Gençler Yönetecek`` dijital gençlik buluşmasında, CHP tarafından 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde aday gösterilen genç belediye başkanı ve meclis üyesi adaylarının da tanıtımı yapılacak.

Dijital gençlik buluşmasıyla ilgili bilgi veren CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, lansmanın Türkiye`de ilk defa CHP Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirileceğini belirterek, şunları söyledi:

``Türkiye`de nüfusun yarısından fazlasının yaşadığı belediyeleri CHP yönetiyor. CHP`nin yönettiği kentler hem göç alıyor, hem de gençlerin üniversite okumak istediği kentler oluyor. Bu tabi bir tesadüf değil. Sosyal demokrat, özgürlükçü, halkçı ve kalkınmacı belediyecilik anlayışımız ile kentlerimizde hem gelir adaletsizliğini önlemeye, hem istihdam ortamı yaratmaya hem de insanların mutlu olacağı sosyal aktiviteler üretmeye çalışıyoruz.

``GENÇLER KENTLERİ AYAĞA KALDIRACAK``

Bu dönem bu vizyonu bir adım öne çıkartacağız. Kent yönetimlerinde artık gençler çok daha ön planda olacak. Nüfusun yarısından fazlasının 35 yaşın altında olduğu ülkemizdeki kent yönetimlerinde aynı orantıyı görmek mümkün değildi. Partimiz bu yönde büyük bir atılım gerçekleştirdi ve bir önceki döneme göre yüzde 38 daha fazla genç adayımız var. Bunların içinde mevcutta CHP tarafından yönetilen Avcılar, Çankaya, Kadıköy, Bodrum, Çeşme, Bornova, Bayraklı gibi büyük belediyeler de var. Belediye Meclis üyeliği için yapılan önseçimlerde Türkiye`nin dört bir yanında gençler en yüksek oyları alarak listelere girdi. Bu bize önümüzdeki dönemde kentleri gençlerin yöneteceğini gösteriyor. Gençler belediyeleri yönettiğinde hem yenilikçi vizyonlarıyla, hem enerjileriyle o kentleri ayağa kaldıracaklar, ayrıca Türkiye`nin en mağdur kesimlerinden biri olan gençlerin sorunları da çözüm üretecekler. Daha çok yurt yapıp, daha çok burs sağlayıp, daha çok iş imkanı üretecekler.``






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA