29 Haziran 2024 Cumartesi


16:26   ELAZıĞ`DA KONTEYNER KENTTEN TAHLIYE KARARı... VALI YARDıMCıSı BAYRAKTAR AÇıKLAMA YAPTı   16:01   İYİ PARTI’DE BIR İSTIFA DAHA   15:57   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, KENT KONSEYI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTıSı`NA KATıLDı   15:47   MEZITLI BELEDIYESI, SOLI POMPEIPOLIS PARKı`Nı YENILEME ÇALıŞMALARıNA BAŞLADı   15:46   CHP’LI MURAT EMIR’DEN ELEKTRIK ZAMMıNA TEPKI   14:01   GÜLCAN KıŞ: "MERSIN’DE BALıK ÇIFTLIĞI ISTEMIYORUZ"   12:02   ÖZGÜR ÖZEL: “KENDILERI NORMALLEŞMIYORSA ANORMAL KALSıN. VATANDAŞ DA NORMALLE ANORMAL ARASıNDA GÜNÜ GELINCE TERCIHINI YAPAR”   11:45   YENIŞEHIR BELEDIYESI’DEN BÜYÜK GERI DÖNÜŞÜM HAREKETI   11:16   BIDEN VE TRUMP, 4 YıL SONRA CANLı YAYıNDA BIR ARAYA GELDI   09:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`IN YKS VE LGS KURSLARı İÇIN ÖN KAYıT BAŞVURULARı BAŞLADı   09:25   MESKİ, KAYıP-KAÇAKLA MÜCADELEYI ARALıKSıZ SÜRDÜRÜYOR   09:16   CHP`LI BAŞEVIRGEN`IN HUZUREVLERINE BAŞVURU ORANıYLA İLGILI SORUSUNA İKI FARKLı YANıT...   07:45   "CHP`DE GÜNDEM KURULTAY DEĞIL, ERKEN SEÇIM HAZıRLıĞı"   17:46   SEYDIŞEHIR`DE ARTAN "KUSMA VE ATEŞ" ŞIKAYETLERI...    16:08   ANKARA MILLETVEKILI KORAY AYDıN, İYİ PARTI`DEN İSTIFA ETTI   15:14   ÖZGÜR ÖZEL, İŞÇI KONFEDERASYONLARıNıN BAŞKANLARıNı "EMEK MITINGI"NE DAVET ETTI   14:40   KAYSERI`DE DARP VE SILAHLı SALDıRıDA AĞıR YARALANAN CHP`LI ŞERAFETTIN BAHADıR BUGÜN AMELIYATA ALıNACAK   14:35   CHP GENEL SEÇIM İÇIN YURT DıŞı SEÇMENE ÖZEL ÇALıŞMA BAŞLATıYOR   13:10   CHP`LI ADıGÜZEL, VELILER VE SENDIKADAN TÜGVA`YA YAZ OKULU TEPKISI   12:33   GAMZE TAŞCıER’DEN GEBZE`DEKI ``EMEK MITINGI`’NE ÇAĞRı  
 
     
   

MEZİTLİ BELEDİYESİ`NDEN İLÇELİ KADINLARA BİR DESTEK DAHA


Mezitli Belediyesi, ilçeli kadınların ekonomik özgürlüklerini kazanmalarını desteklemek amacıyla 2. El Giyim ve Eşya Satış Pazarı`nın açılışını yaptı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Mezitli`nin kadınları bu projemizle her zaman Türkiye`ye örnek olacaktır. Ben onların sayesinde, onların bana verdiği güç ile çalışmalarımı sürdürüyorum” dedi. 

 

Tarih : 26 Şubat 2024 Pazartesi 11:11   Okunma : 67

Mezitli Belediyesi, ilçeli kadınların ekonomik özgürlüklerini kazanmalarını desteklemek amacıyla 2. El Giyim ve Eşya Satış Pazarı`nın açılışını yaptı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Mezitli`nin kadınları bu projemizle her zaman Türkiye`ye örnek olacaktır. Ben onların sayesinde, onların bana verdiği güç ile çalışmalarımı sürdürüyorum” dedi. 

Mezitli Belediyesi`nin ilçeli kadınları desteklemek için hayata geçirdiği 2. El Giyim ve Eşya Satış Pazarı, hafta içi salı ve cuma günleri açık olacak. Pazarda 83 kadın, ikinci el giysi ve eşyaların satışını Yeni Mahalle Kadın Üretici Pazarı`ndaki stantları kullanarak yapacak.

Mezitli`de yaşayan kadınlara her türlü olanakları sağladıklarını dile getiren Başkan Tarhan, şunları söyledi:

“Mezitli`de herkesin bildiği gibi 10 yıllık çalışma dönemimizde kadınlarımızı ön planda tuttuk. Kadınlarımızın ekonomik yönden özgürlüğe kavuşmalarını istedik. Fakat ülkemizin geldiği şu durumda artık herkes ekonomik sıkıntı çekmekte. Birçok harcama kalemleri zorluklarla alınırken bunların başında giyimin olduğunu biliyoruz. Avrupa`da bu tür pazarların çok yaygın olduğunu gördük. Bizler de Yeni Mahallemizde bulunan Merkez Kadın Üretici Pazarı`mızın boş olduğu günlerde kadınlarımızın salı ve cuma günleri hizmetine açtık. Şu an da 83 tane kadınımız bu pazarımızda yararlanmış oluyor. Bir tek koşulumuz var kadınlarımızın Mezitli`de oturması. Şu an yerimiz var isteyenler başvuruda bulunabilirler. İlerleyen günlerde Antika Pazarı projemizi hayata geçireceğiz. İstiyorum ki bu projelerimiz diğer belediyelere de örnek olsun. Mezitli`nin kadınları bu projemizle her zaman Türkiye`ye örnek olacaktır. Ben onların sayesinde onların bana verdiği güç ile çalışmalarımı sürdürüyorum. Yine onların sayesinde çalışmalarıma devam edeceğine inanıyorum.”

Ekonomik durumu iyi olmayan ailelerin pazardan ihtiyaçlarını giderebileceklerini belirten Yeni Mahalle Muhtarı Ömer Kaykaç da şöyle konuştu:

“Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan yine bir ilke imza atarak 2. El Giyim ve Eşya Satış Pazarı`nı hayata geçirdi. Kadınlarımız daha önce sokak aralarında ikinci el eşyaları satmaktan kurtuldular.Şimdi ise tertemiz stantlarda satışını yapıyorlar. Avrupa`da çok yaygın olan bu pazarlarımızın Başkanımızın girişimleriyle daha da çoğalacağını düşünüyoruz. Kadınlarımız burada bir ek gelir elde ederken, durumu iyi olmayan aileler ise daha ucuz ve daha elverişli ürünlere sahip olabiliyorlar. 7`den 70`e herkesin sesini duyan halkçı başkanımız Neşet Tarhan`a tekrardan teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum.”

 

 


 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA