22 Eylül 2024 Pazar


22:34   RESSAM MUSTAFA AYAZ IÇIN ANMA TÖRENI...   22:06   GALATASARAY, DEPLASMANDA FENERBAHÇE`YI 3-1 YENDI   20:13   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÇELIK: “CUMHURIYET HALK PARTISI IKTIDARıNDA, KAMUCU, HALKÇı UYGULAMALAR EN ÜST SEVIYEDE GERÇEKLEŞTIRILECEK"   19:44   KONYASPOR EVINDE SIVASSPOR ILE 0-0 BERABERE KALDı   19:27   CHP ANTALYA MILLETVEKILI KAYA: "ANTALYA-ALANYA OTOYOL PROJESI NE ZAMAN BITECEK?"   17:37   CHP`LI ÖZTÜRKMEN: CUMHURBAŞKANLıĞı 2023`TE GÜNLÜK BIN 541 ASGARI ÜCRET HARCAMıŞ   17:29   TBMM BAŞKANVEKILI BIÇER KARACA: İKTIDARıN EN KORKTUĞU KONU KADıNıN GÜÇLENMESI, ÖRGÜTLENMESI VE ORTAK SES ÇıKARMASı   17:26   CHP, ELAZıĞ`DA ÇIFTÇI SORUNLARıNı DINLEDI: "AKRABALARA, EŞE DOSTA DEVLETIN BÜTÜN IMKANLARı SEFERBER EDILMIŞ"   17:14   THTM`NIN NATO`YA KARŞı YÜRÜYÜŞÜ, MAMAK NATOYOLU`NDA DEVAM ETTI   16:59   ESKIŞEHIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÜNLÜCE, KARADENIZ RÜZGARı YAYLA ŞENLIĞI`NE KATıLDı    15:36   ÖZGÜR ÖZEL`DEN SPOR YAZARı ERCAN GÜVEN IÇIN BAŞSAĞLıĞı MESAJı   13:59   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: ``BEŞAR ESAD ILE GÖRÜŞME IRADEMIZI ORTAYA KOYDUK, KARŞı TARAFTAN CEVAP BEKLIYORUZ``   13:13   ŞARKıCı METIN AROLAT YAŞAMıNı YITIRDI   12:55   EMNIYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ: SAKARYASPOR BAŞKANı GÖKHAN İN`I TEHDIT EDIP DARP EDEN H.C.Ş. İSTANBUL`DA GÖZALTıNA ALıNDı   12:53   SAĞLıK SEKTÖRÜNDE DE ``KARA LISTE`` TALEBI: "SAĞLıK ÇALıŞANLARıNA ŞIDDET UYGULAYANLARA YÖNELIK SAĞLıK HIZMETLERI ACIL DıŞıNDA KıSıTLANSıN"   11:52   MILLI EĞITIM BAKANı YUSUF TEKIN: SÖZLEŞMELI ÖĞRETMEN ATAMA SONUÇLARı YANLıŞLıKLA AÇıLDı   11:51   NARIN`IN CANSıZ BEDENINI DEREYE TAŞıDıĞıNı ITIRAF EDEN NEVZAT BAHTIYAR`DAN YENI IDDIALAR: ``SALIM BANA, ‘YÜKSEL`LE BIRLIKTE OLDUĞUMUZU KıZ GÖRDÜĞÜ IÇIN KıZı BEN ÖLDÜRDÜM.` DEDI``   11:40   YOZGAT`TA ``KANSER ÇALıŞTAYı`` DÜZENLENDI   11:32   TOPLUM ÇALıŞMALARı ENSTITÜSÜ: NARIN OLAYı, TÜRKIYE`DE ÇOCUKLARıN KARŞı KARŞıYA KALDıĞı IHMAL VE ISTISMARıN YAYGıNLıĞıNı ORTAYA KOYUYOR   11:23   BIRLIK VE DAYANıŞMA SENDIKASı`NDAN SAĞLıKTA ŞIDDETE TEPKI: "ŞIDDETE YÖNELIK ÇÖZÜM BULMAYA NIYETLERI YOK"  
 
     
   

İBB İTFAİYE EKİPLERİ, DEPREMİN 101. SAATİNDE HATAY`DA 8 YAŞINDAKİ TANEM VE BABASINI KURTARDI


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İtfaiye Arama Kurtarma ekipleri, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı`nın (AFAD) irtibatlandırdığı Hatay`da can kurtarmaya devam ediyor. 8 yaşındaki Tanem ve babası Cem 101`inci saatte arama kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

 

Tarih : 10 Şubat 2023 Cuma 11:52   Okunma : 286

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İtfaiye Arama Kurtarma ekipleri, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı`nın (AFAD) irtibatlandırdığı Hatay`da can kurtarmaya devam ediyor. 8 yaşındaki Tanem ve babası Cem 101`inci saatte arama kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kahramanmaraş`ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler 10 ilde büyük bir yıkıma neden oldu. Türkiye`nin güney doğusunu etkileyen depremin arından İBB`ye bağlı kurum ve iştiraklerden oluşturulan arama ve kurtarma ekipleri hızla bölgeye ulaştırıldı. Ekipler, 5 gündür aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Hatay Armutlu Mahallesi`nde oturdukları evlerinin enkazı altında kalan 8 yaşındaki Tanem ve 43 yaşındaki babası Cem İBB İtfaiye arama kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı. Depremin 101. saatinde kurtarılan 8 yaşındaki Tanem ve babası Cem kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA