10 Haziran 2024 Pazartesi


15:07   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ İLK NIKAHıNı KıYDı    15:05   AYŞE ATEŞ, ÖZGÜR ÖZEL İLE BIR ARAYA GELDI   14:27   CHP`LI MURAT BAKAN, İÇIŞLERI BAKANı YERLIKAYA İLE GÖRÜŞTÜ   14:13   CHP`LI DEMIR: “EMEKLI YıLı ILAN EDILEN 2024`TE EMEKLILER İŞKUR KUYRUĞUNDA”   13:54   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT`TEN GEÇICI HAYVAN BAKıMEVI VE REHABILITASYON MERKEZI`NDE İNCELEME   13:49   H.K.G. DAVASıNDA SAVCıLıK BOZMA İLAMıNA UYULMASı YÖNÜNDE MÜTALAA VERDI   13:06   EMNIYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ`NDEN KURBAN DOLANDıRıCıLARıNA KARŞı UYARı   12:50   BENNY GANTZ İSRAIL`IN SAVAŞ KABINESI`NDEN İSTIFA ETTI...    12:42   KAYıHAN PALA`DAN SAĞLıK BAKANı KOCA`YA: "AŞı YAPTıRıLMAYARAK BULAŞıCı HASTALıKLARA KARŞı KORUMASıZ BıRAKıLAN ÇOCUKLAR IÇIN BIR EYLEM PLANı VAR MıDıR?"   11:48   UKRAYNA BARıŞ ZIRVESI 15 HAZIRAN`DA İSVIÇRE`NIN EV SAHIPLIĞINDE BAŞLıYOR...    11:44   MEZITLI BELEDIYESI LIONS SOSYAL MERKEZI AÇıLDı   11:30   TAŞ OCAĞı YAPıLMASı PLANLANAN HAMZABEYLI MAHALLESI’NDE ÇEVRE SORUNLARıNA KARŞı “YERYÜZÜ SOFRASı” KURULDU   11:19   TÜİK: NISAN AYıNDA IŞSIZLIK YÜZDE 8,5 SEVIYESINDE GERÇEKLEŞTI   10:49   TÜİK: SANAYI ÜRETIMI GERILEDI   10:22   ESKIŞEHIR`DE ONUR HAFTASı YÜRÜYÜŞÜNE POLIS MÜDAHALESI: 10 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   09:42   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`DEN ÇOCUKLARA UYGULAMALı DENIZ TEMIZLIĞI EĞITIMI   09:41   AVRUPA PARLAMENTOSU SEÇIMLERI TAMAMLANDı: MERKEZ SAĞ VE SOL KONUMUNU KORUDU, AŞıRı SAĞ GÜÇ KAZANDı, EURO DÜŞTÜ   09:19   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN SıNAVA GIREN ÖĞRENCILERE VE AILELERINE DESTEK   23:13   DIYARBAKıR`DA GERGIN YÜRÜYÜŞ...   21:42   ALI KOÇ ÜÇÜNCÜ KEZ FENERBAHÇE BAŞKANı  
 
     
   

MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87


misli.com Türkiye Basketbol Erkekler Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz MSK Mersin Büyükşehir Belediyesi, ligin iddialı ekiplerinden Finalspor’a konuk oldu. Carettalar özellikle son periyottaki etkili oyunu ile rakibini 87-70 mağlup ederek, önemli bir galibiyete daha imza attı.

 

Tarih : 27 Kasım 2022 Pazar 01:02   Okunma : 751

misli.com Türkiye Basketbol Erkekler Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz MSK Mersin Büyükşehir Belediyesi, ligin iddialı ekiplerinden Finalspor'a konuk oldu. Carettalar özellikle son periyottaki etkili oyunu ile rakibini 87-70 mağlup ederek, önemli bir galibiyete daha imza attı.

Bursa Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmanın ilk periyodu, başa baş bir mücadele şeklinde geçti.  Her iki ekip de savunmada hata yapmayınca, bu skora da yansıdı ve temsilcimiz ilk periyodu 16-18 önde kapadı.

İkinci periyotta da karşılıklı basketlerle birbirlerine üstünlük kurmaya çalışan iki ekip, bu periyotta eşit sayı üretti. Oyun üstünlüğünü bu periyotta da rakibine kaptırmayan Carettalar, soyunma odasına 34-36 galip girmeyi başardı.

Üçüncü periyotta da benzer bir mücadelenin yaşandığı parkede, bu defa öne geçen taraf ev sahibi Finalspor oldu. Ev sahibi ekip üçüncü periyodu 57-56 önde kapadı.

Son periyotta ise yine bir Mersin klasiği yaşandı. Oyuna hem savunmada, hem de hücumda ağırlığını koyan temsilcimiz, rakibin direncini kırdı ve farka gitmeyi başardı. Carettalar üç periyotta başa baş olan mücadeleyi, son periyotta lehine çevirdi ve karşılaşmadan 70-87 galip ayrılarak müthiş bir skora daha imza attı.

MSK Mersin Büyükşehir Belediyesi bu skorla, kalan 8. haftada 7. galibiyetini alarak, puanını 15'e yükseltti. Carettalar bu müthiş performansın ardından, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA