29 Haziran 2024 Cumartesi


16:26   ELAZıĞ`DA KONTEYNER KENTTEN TAHLIYE KARARı... VALI YARDıMCıSı BAYRAKTAR AÇıKLAMA YAPTı   16:01   İYİ PARTI’DE BIR İSTIFA DAHA   15:57   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, KENT KONSEYI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTıSı`NA KATıLDı   15:47   MEZITLI BELEDIYESI, SOLI POMPEIPOLIS PARKı`Nı YENILEME ÇALıŞMALARıNA BAŞLADı   15:46   CHP’LI MURAT EMIR’DEN ELEKTRIK ZAMMıNA TEPKI   14:01   GÜLCAN KıŞ: "MERSIN’DE BALıK ÇIFTLIĞI ISTEMIYORUZ"   12:02   ÖZGÜR ÖZEL: “KENDILERI NORMALLEŞMIYORSA ANORMAL KALSıN. VATANDAŞ DA NORMALLE ANORMAL ARASıNDA GÜNÜ GELINCE TERCIHINI YAPAR”   11:45   YENIŞEHIR BELEDIYESI’DEN BÜYÜK GERI DÖNÜŞÜM HAREKETI   11:16   BIDEN VE TRUMP, 4 YıL SONRA CANLı YAYıNDA BIR ARAYA GELDI   09:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`IN YKS VE LGS KURSLARı İÇIN ÖN KAYıT BAŞVURULARı BAŞLADı   09:25   MESKİ, KAYıP-KAÇAKLA MÜCADELEYI ARALıKSıZ SÜRDÜRÜYOR   09:16   CHP`LI BAŞEVIRGEN`IN HUZUREVLERINE BAŞVURU ORANıYLA İLGILI SORUSUNA İKI FARKLı YANıT...   07:45   "CHP`DE GÜNDEM KURULTAY DEĞIL, ERKEN SEÇIM HAZıRLıĞı"   17:46   SEYDIŞEHIR`DE ARTAN "KUSMA VE ATEŞ" ŞIKAYETLERI...    16:08   ANKARA MILLETVEKILI KORAY AYDıN, İYİ PARTI`DEN İSTIFA ETTI   15:14   ÖZGÜR ÖZEL, İŞÇI KONFEDERASYONLARıNıN BAŞKANLARıNı "EMEK MITINGI"NE DAVET ETTI   14:40   KAYSERI`DE DARP VE SILAHLı SALDıRıDA AĞıR YARALANAN CHP`LI ŞERAFETTIN BAHADıR BUGÜN AMELIYATA ALıNACAK   14:35   CHP GENEL SEÇIM İÇIN YURT DıŞı SEÇMENE ÖZEL ÇALıŞMA BAŞLATıYOR   13:10   CHP`LI ADıGÜZEL, VELILER VE SENDIKADAN TÜGVA`YA YAZ OKULU TEPKISI   12:33   GAMZE TAŞCıER’DEN GEBZE`DEKI ``EMEK MITINGI`’NE ÇAĞRı  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR CUMHURİYET BAYRAMI`NI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLAYACAK


Mersin Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı`nda bir dizi etkinliği Mersinliler ile buluşturacak. Büyükşehir Belediyesi`nin ilk etkinliği, Tarsus Yarenlik Alanı`nda verilecek oratoryo ile başlayacak. Cumhuriyet Şöleni, 28 ve 29 Ekim`de merkezde yapılacak konserlerle sürecek.

 

Tarih : 25 Ekim 2022 Salı 17:07   Okunma : 457

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı`nda bir dizi etkinliği Mersinliler ile buluşturacak. Büyükşehir Belediyesi`nin ilk etkinliği, Tarsus Yarenlik Alanı`nda verilecek oratoryo ile başlayacak. Cumhuriyet Şöleni, 28 ve 29 Ekim`de merkezde yapılacak konserlerle sürecek.

Etkinlikler 26 Ekim`de Tarsus Yarenlik Alanı`nda yapılacak Cumhuriyet Oratoryosu ile başlayacak. Saat 20.00`de başlayacak olan etkinlikte, Mersin Büyükşehir Belediyesi Sanat Toplulukları sahne alacak. Orkestra şefliğini Daniel Fedorean`ın yapacağı oratoryoda Soprano Bengi İspir Özdülger, Mezzo Soprano Nihan Çetin Aydın, Tenor Onur Polat, Bariton Arda Aktar, Bas Mehmet Yılmaz yer alacak. Oratoryo ile Tarsuslular, Cumhuriyet coşkusu yaşayacak. Oratoryonun ikincisi ise Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi`nde 28 Ekim Cuma günü sanatseverlerle buluşacak. Yine Mersin Büyükşehir Belediyesi Sanat Toplulukları`nın vereceği oratoryo saat 20.00`de başlayacak.

“BU HAFTA BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR GURURUN HAFTASI”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger, Cumhuriyet Bayramı kapsamında hafta boyu düzenleyecekleri etkinliklerden bahsederek, “Bu hafta bizim için büyük bir gururun haftası. Cumhuriyetimizin 99. yılını kutluyoruz bu yıl. Gerçi bizler 99 yıldır her gün bu bayramı kutluyor ve büyük bir onur yaşıyoruz. Bu hafta vatandaşlarımızla, sevgili sanatseverlerimizle ve elbette ki vatan sevdalısı, Cumhuriyet sevdalısı Mersinlilerimizle beraber olmak için bir program hazırladık. Bunlardan ilki Cumhuriyet Şöleni; Cumhuriyet Şöleni eserimiz, 26 Ekim`de Tarsus Yarenlik Alanı`nda saat 20.00`de” dedi.

“BÜTÜN MERSİNLİLERİ BU İKİ GÜZEL ETKİNLİĞİMİZE, ORATORYOMUZA DAVET EDİYORUZ”

İkinci büyük etkinliğin Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi`nde olacağını sözlerine ekleyen Özdülger, “28 Ekim akşamı da Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi`nde yine saat 20.00`de sergileyeceğimiz bir eser olacak. Bu eserde Mersin Büyükşehir Belediyesi Sanat Toplulukları görev alacak. Aynı zamanda solist sanatçıların görev aldığı bir eser ve eserin solistlerinden bir tanesi de benim. Bütün Mersinlileri bu iki güzel etkinliğimize, oratoryomuza davet ediyoruz” diye konuştu.

29 Ekim günü de Mersin merkezde yapılacak konser etkinliklerine yine tüm Mersinlileri davet eden Özdülger, “Aynı zamanda 29 Ekim Cumartesi günü Özgecan Aslan Barış Meydanı`nda saat 20.30`da Patron, 22.00`de de Edis konserleriyle sevgili Mersinlilerimizle bir arada olacağız ve büyük gururumuzu, büyük mutluluğumuzu ve coşkumuzu bir arada yaşayacağız. Herkesi bu güzel etkinliklerimize davet ediyoruz” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA