6 Ekim 2024 Pazar


16:39   EĞITIM SEN: ``DEPREM BÖLGELERINDE, ÖĞRENCILERIN EĞITIME ERIŞIMI IÇIN GEREKLI ALTYAPı YATıRıMLARı YAPıLMAZKEN, DEVLETIN ÖZEL SEKTÖRE KAYNAK AKTARMASı KABUL EDILEMEZ``   15:14   ALI ÖZTUNÇ`TAN AGİT-PA`YA GAZZE TEPKISI   15:14   ALI ÖZTUNÇ`TAN AGİT-PA`YA GAZZE TEPKISI   14:57   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı GÖKÇEN: GAZZE`DE TARIHIN EN CIDDI GıDA KRIZI YAŞANıYOR   14:24   MURAT EMIR`DEN DEVLET BAHÇELI`YE TEPKI   14:15   SÜLEYMAN BÜLBÜL`DEN DEPREME DAYANıKSıZ OKULDA EĞITIMIN SÜRMESINE TEPKI   13:56   CHP`LI PALA: SAĞLıK BAKANLıĞı COVID-19 HASTALıĞıNıN GÜNCEL DURUMUYLA ILGILI TEST, VAKA VE ÖLÜM SAYıLARıNı AÇıKLAYAMıYOR   13:55   ÖZGÜR ÖZEL`DEN MEHMET ŞIMŞEK`E: “GELDIĞI GÜN ENFLASYON YÜZDE 38`DI. BUGÜN 48”   12:09   CHP`LI ÇAKıRÖZER, EYLÜL AYı BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇıKLADı   10:13   MÜZEYYEN ŞEVKIN: "BAKANıN MANIA KRITERLERINI KARŞıLAMıYOR DEDIĞI ŞAKIRPAŞA`DA TEKNOFEST UÇAKLARı VıZıR VıZıR UÇUYOR"   10:12   ‘MERSIN 33 KART` OSMANIYE KOOPERATI`NE BAĞLı ARAÇLARA DA ENTEGRE EDILDI   10:03   ERHAN ADEM: HAYVANLARı KORUYAMAYAN BIR ÜLKEDE HAYVANLARı KURTARMA ÇABASı HÂKIM   09:42   ULUSLARARASı YENIŞEHIR KÜLTÜR FESTIVALI VE KITAP FUARı IÇIN GERI SAYıM BAŞLADı   16:52   ÖZGÜR ÖZEL`DEN "CUMHURBAŞKANı ADAYı MıSıNıZ" SORUSUNA YANıT   16:29   CHP`LI DINÇER`DEN BAKAN TEKIN`E: BIR MILYONDAN FAZLA ÖĞRENCININ EĞITIM HAYATLARıNı NEDEN SONLANDıRDıKLARıNA DAIR BIR ÇALıŞMA YAPTıNıZ Mı?   15:40   NARIN GÜRAN`ıN ADı, TARSUS`TA BIR PARKA VERILDI   15:38   LÜBNAN`DAN KAÇAN YABANCı UYRUKLU VATANDAŞLARıN MERSIN ÜZERINDEN TAHLIYELERI SÜRÜYOR   14:56   ÖZGÜR ÖZEL: ``HAYAT PAHALıLıĞıNı GIDERMEYIP, IŞSIZLIĞI ÇÖZMEYIP, AÇ KARıNLARı DOYURMAYıP ‘TEHLIKE BÜYÜK, ŞIMDI BIRLIK OLMA ZAMANı` SÖYLEMLERINE ARTıK BU MILLETIN BUNLARA KARNı TOK``   14:18   ÖZGÜR ÖZEL`DEN "CUMHURBAŞKANLıĞıNA YAKıŞTıRDıĞıNıZ BIR ADAY VAR Mı`` SORUSUNA YANıT   10:41   YANKı BAĞCıOĞLU`NDAN SOMALI`YE GEMI GÖNDERILMESINE TEPKI  
 
     
   

AHMET KAYA: BU ÜLKEYİ İÇİNE DÜŞTÜĞÜ SIKINTILI DURUMDAN YİNE CHP KURTARACAK


CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, "Bizler biraz daha gayretli olursak inanıyorum ki daha hızlı yol alacağız. Bu ülkeyi içine düştüğü sıkıntılı durumdan dün olduğu gibi yine biz CHP kurtaracak. CHP`nin yanında İYİ Parti, Millet İttifakı var. Hep birlikte kocaman bir aile olduk, bu ülkenin umudu olduk. Hep birlikte bu umudu büyüterek, yapılacak ilk seçimlerde iktidar olacağız. Memlekete, millete huzur getireceğiz, rahat nefes aldıracağız. Herkes bunu özledi" dedi.

 

Tarih : 17 Nisan 2022 Pazar 15:51   Okunma : 504

ESRA NUR PERVAN

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, "Bizler biraz daha gayretli olursak inanıyorum ki daha hızlı yol alacağız. Bu ülkeyi içine düştüğü sıkıntılı durumdan dün olduğu gibi yine biz CHP kurtaracak. CHP`nin yanında İYİ Parti, Millet İttifakı var. Hep birlikte kocaman bir aile olduk, bu ülkenin umudu olduk. Hep birlikte bu umudu büyüterek, yapılacak ilk seçimlerde iktidar olacağız. Memlekete, millete huzur getireceğiz, rahat nefes aldıracağız. Herkes bunu özledi" dedi.

Trabzon`da CHP Maçka İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi. İlçe Başkanı Nihan Göktürk`ün ev sahipliği yaptığı programa CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman`ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı. 

"MAÇKA`NIN VERDİĞİ HER ŞEYİ ALDIK"

Beylikdüzü Belediye Mehmet Murat Çalık, kendisinin de Maçkalı olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Doğduğum topraklardayım. Karakterimin şekillendiği topraklardayım. Maçka bana gerçekten çok şey verdi. Ben de Maçka`nın verdiği her şeyi aldım. İstanbul`a giderken Maçka`dan, Trabzon`dan aldığım her şeyiyle birlikte İstanbul`a gittim. Karadeniz insanı mücadelecidir. Karadeniz insanı tuttuğunu koparır. Biz de İstanbul`da var olmaya gayret ettik. İstanbul`da okudum, güzel memleketimden uzak okudum, her zaman her boşluğumda memleketime gelme arzusundaydım. Bugün de benim güzel ailem; eşim, annem, babam, ablam, eniştem, hepsiyle birlikte buradayız. Maçka bize çok şey verdi, biz de bu topraklara mahcup olmamak için var gücümüzle çalıştık.

 "BU DEVLETİ YÖNETENLER DEVLETİ KENDİ MALIYMIŞ GİBİ GÖRÜYOR"

Benim masamda her daim adalet var, her daim vicdan var. Vicdanla yönetmeye çalışıyorum Beylikdüzü`nü; çünkü ben biliyorum, o koltuk bana babamdan kalmadı. Ben de evladıma bırakmayacağım. Bu milletin koltuğu. Maalesef bugün devleti yönetenler, devleti kendilerinin malıymış gibi görüyorlar. Ama devletin sahibi millet. Bizim de bu millete hizmet etmekten onur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Tabii ben, CHP`li bir ailenin evladıyım. Büyükbabam, ailem, yıllarca CHP`ye hizmet ettiler. Bizim ailede başka bir şey çıkmaz. CHP`li bir ailenin ferdi olmaktan, CHP ailesinin bir bireyi olmaktan, belediye başkanı olmaktan onur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Tabii partimiz son 50 yıldır bu ülkeyi yönetmemiş olsa da herhalde bu ülkenin geldiği durumdan tek sorumlusu biziz. Vatandaş tarafından tek sorumlu biz olarak görünüyoruz.

"MAALESEF ÇOK BÜYÜK BİR BEYİN GÖÇÜ YAŞIYORUZ"

Bu ülkeyi yönetenler, bir durup bakacaklar. Bakın, bir durup bakmaları gerekiyor. Bu milletin, makus talihini gerçekten değiştirmek zorundayız. Gençlerimiz umutsuz. Gençlerimiz, üniversiteyi bitirdikten sonra kendini yurt dışına atabilir mi, bunun derdine düşmüş. Doktorlarımız yurt dışına gidiyorlar. Maalesef çok büyük bir beyin göçü yaşıyoruz. Bunun sorumlusu, bu ülkeyi yönetmeyen CHP değildir. Herkes kendi sorumluluğunu bilecek. Biz, devletin hizmetindeyiz."

"BİR ÖNCEKİ BELEDİYENİN BIRAKTIĞI BİR ENKAZ"

Beşikdüzü`ndeki teleferik sorunu ile ilgili gelen soruya yanıt veren Çalık, şunları söyledi:

"Bildiğim kadarıyla bir önceki dönem yapılmış ihale. İller Bankası`ndan kredi kullanılmış. Benim bildiğim kadarıyla şu ana kadar Ramis Bey`in yönettiği dönem içinde, İller Bankası`ndan normalde belediyelere pay gelir. Ramis Başkan`a hiç pay gelmiyor. Onun için kendisini kutluyorum. İller Bankası`ndan hiç ödenek almadan bugüne kadar getirmiştir Belediye`yi. Onun için o kadar kıymetlidir ki bu koltuklarda hizmet etmek, geleceği de düşünerek hizmet etmek. Siz eğer belediyenin kaderini sadece sizin dönemiz içinde değerlendirirseniz olmaz. Belediyenin bütçesinin çok üst katı bedelle ihale yapmıştır, İller Bankası kredisiyle. İller Bankası`nın kredisinin geri ödemesi Ramis Başkan`ın dönemine denk düşmüştür. Teleferik meselesi bir önceki belediye başkanının bıraktığı enkaz. Sıkıntılı bir durum. Dolayasıyla bunu çözmek durumundadır Büyükşehir Belediyesi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi`nin buna da bir an önce el atması lazım." 

"BU ÜLKEYİ İÇİNE DÜŞTÜĞÜ SIKINTILI DURUMDAN CHP KURTARACAK"

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ise bu milleti rahatlığa kavuşturmanın görevleri olduklarını belirterek şunları söyledi:

"Hiç birimizin kendi geleceği ile ilgili mücadelesi yok. Biz, bu ülkenin geleceği için mücadele ediyoruz. Trabzon`un iki evladını İstanbul`a yolladık. Orada yaktıkları ışık İstanbul`u da Türkiye`yi de aydınlatıyor. İstanbul`da belediye başkanlığı yapıyorlar ama Trabzonlunun ne derdi olsa hepimizden daha çok çözme gayreti içinde oluyorlar. İyi ki varlar. Bu dönem CHP olarak çok şanslıyız. Orada, bizim buradaki sorunları bizden fazla dert eden ve çözmeye çalışan belediye başkanlarımız var. Bizler, biraz daha gayretli olursak inanıyorum ki daha hızlı yol alacağız. Bu ülkeyi içine düştüğü sıkıntılı durumdan dün olduğu gibi yine biz CHP kurtaracak. CHP`nin yanında İYİ Parti, Millet İttifakı var. Hep birlikte kocaman bir aile olduk, bu ülkenin umudu olduk. Hep birlikte bu umudu büyüterek, yapılacak ilk seçimlerde iktidar olacağız. Memlekete, millete huzur getireceğiz, rahat nefes aldıracağız. Herkes bunu özledi. Bu özlemi yerine getirmek tarihsel sorumluluğumuz."






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA