5 Ekim 2024 Cumartesi


16:39   EĞITIM SEN: ``DEPREM BÖLGELERINDE, ÖĞRENCILERIN EĞITIME ERIŞIMI IÇIN GEREKLI ALTYAPı YATıRıMLARı YAPıLMAZKEN, DEVLETIN ÖZEL SEKTÖRE KAYNAK AKTARMASı KABUL EDILEMEZ``   15:14   ALI ÖZTUNÇ`TAN AGİT-PA`YA GAZZE TEPKISI   15:14   ALI ÖZTUNÇ`TAN AGİT-PA`YA GAZZE TEPKISI   14:57   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı GÖKÇEN: GAZZE`DE TARIHIN EN CIDDI GıDA KRIZI YAŞANıYOR   14:24   MURAT EMIR`DEN DEVLET BAHÇELI`YE TEPKI   14:15   SÜLEYMAN BÜLBÜL`DEN DEPREME DAYANıKSıZ OKULDA EĞITIMIN SÜRMESINE TEPKI   13:56   CHP`LI PALA: SAĞLıK BAKANLıĞı COVID-19 HASTALıĞıNıN GÜNCEL DURUMUYLA ILGILI TEST, VAKA VE ÖLÜM SAYıLARıNı AÇıKLAYAMıYOR   13:55   ÖZGÜR ÖZEL`DEN MEHMET ŞIMŞEK`E: “GELDIĞI GÜN ENFLASYON YÜZDE 38`DI. BUGÜN 48”   12:09   CHP`LI ÇAKıRÖZER, EYLÜL AYı BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇıKLADı   10:13   MÜZEYYEN ŞEVKIN: "BAKANıN MANIA KRITERLERINI KARŞıLAMıYOR DEDIĞI ŞAKIRPAŞA`DA TEKNOFEST UÇAKLARı VıZıR VıZıR UÇUYOR"   10:12   ‘MERSIN 33 KART` OSMANIYE KOOPERATI`NE BAĞLı ARAÇLARA DA ENTEGRE EDILDI   10:03   ERHAN ADEM: HAYVANLARı KORUYAMAYAN BIR ÜLKEDE HAYVANLARı KURTARMA ÇABASı HÂKIM   09:42   ULUSLARARASı YENIŞEHIR KÜLTÜR FESTIVALI VE KITAP FUARı IÇIN GERI SAYıM BAŞLADı   16:52   ÖZGÜR ÖZEL`DEN "CUMHURBAŞKANı ADAYı MıSıNıZ" SORUSUNA YANıT   16:29   CHP`LI DINÇER`DEN BAKAN TEKIN`E: BIR MILYONDAN FAZLA ÖĞRENCININ EĞITIM HAYATLARıNı NEDEN SONLANDıRDıKLARıNA DAIR BIR ÇALıŞMA YAPTıNıZ Mı?   15:40   NARIN GÜRAN`ıN ADı, TARSUS`TA BIR PARKA VERILDI   15:38   LÜBNAN`DAN KAÇAN YABANCı UYRUKLU VATANDAŞLARıN MERSIN ÜZERINDEN TAHLIYELERI SÜRÜYOR   14:56   ÖZGÜR ÖZEL: ``HAYAT PAHALıLıĞıNı GIDERMEYIP, IŞSIZLIĞI ÇÖZMEYIP, AÇ KARıNLARı DOYURMAYıP ‘TEHLIKE BÜYÜK, ŞIMDI BIRLIK OLMA ZAMANı` SÖYLEMLERINE ARTıK BU MILLETIN BUNLARA KARNı TOK``   14:18   ÖZGÜR ÖZEL`DEN "CUMHURBAŞKANLıĞıNA YAKıŞTıRDıĞıNıZ BIR ADAY VAR Mı`` SORUSUNA YANıT   10:41   YANKı BAĞCıOĞLU`NDAN SOMALI`YE GEMI GÖNDERILMESINE TEPKI  
 
     
   

‘Mersin 33 Kart` Osmaniye Kooperati`ne bağlı araçlara da entegre edildi


Mersin Büyükşehir Belediyesi, ‘Mersin 33 Kart` uygulamasını kentin tüm ulaşım araçlarına entegre etmeyi sürdürüyor. Mersin 33 Kart son olarak Osmaniye Kooperatifi`ne bağlı minibüslerde geçerli olmaya başladı. Kart sayesinde, kooperatife bağlı araçlarda siviller 25 lira yerine 23 lira, öğrenciler ise 15 lira yerine 13 lira ödeme yapıyor.

 

Tarih : 4 Ekim 2024 Cuma 10:12   Okunma : 421

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin akıllı şehir uygulamalarından olan Mersin 33 Kart, şimdi de Osmaniye Kooperatifi`ne bağlı minibüslerde geçerli olmaya başladı. Büyükşehir Belediyesi`nin iştiraklerinden İmar A.Ş. bünyesinde devam eden Mersin 33 Kart uygulaması, yıl sonuna kadar bütün toplu taşıma araçlarına entegre edilmiş olacak. Entegrasyon ile Mersin`de belediye otobüsleri haricinde yaklaşık 500 araç, Mersin 33 Kart kapsamına alındı.

Daha önce Mersin Özel Halk Otobüsü, Çevre Yolu ve Tarsus Özel Halk Otobüsü Kooperatifleri`ne bağlı minibüslerde ve Büyükşehir Belediyesi`nin tüm toplu taşıma araçları ile halk otobüslerinde kullanılmasına imkan tanınan Mersin 33 Kart, Mezitli Kooperatifi`ne bağlı minibüslerin ardından Osmaniye Kooperatifi`ne bağlı minibüslerde de geçerli oldu. 

Mersin 33 Kart kullananlar ulaşımda sağlanan kolaylıkların yanı sıra Büyükşehir`in Denizkızı A.Ş. bünyesinde hizmet veren kafelerinde, su faturası ödemelerinde ve Büyükşehir`e ait otopark ücretlerini ödeme konusunda da avantajlardan yararlanabiliyor. Mersin 33 Kart sayesinde Osmaniye Kooperatifi`ne bağlı araçlarda siviller 25 lira yerine 23 lira, öğrenciler ise 15 lira yerine 13 lira ödeme yapıyor. Denizkızı A.Ş. bünyesinde hizmet veren kafelerde Mersin 33 Kart ile ödeme yapanlar, günlük yayınlanan indirimlerden de faydalanıyor.

“33 Kart`ın ulaşımın yanı sıra daha birçok alanda avantajları var”

Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Emir Can Özgür, Mersin 33 Kartı yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında beşinci kooperatif olan Osmaniye Kooperatifi`nin geçişini tamamladıklarından söz ederek, “Mersin`de belediye otobüsleri haricinde yaklaşık 500 aracı, 33 Kart kapsamına aldık. 33 Kart ile sadece ulaşım değil, başka birçok ödeme konuları da yapılabiliyor. Denizkızı Şirketimizin kafelerinde kullanılabiliyor, su faturası yatırılabiliyor, otoparklarımızda geçerli oluyor. Bu kartı kullanarak yapılan ödemelerde, kartın yarattığı ölçek ekonomisinden kaynaklanan çeşitli indirimler ve ödeme avantajları da oluyor. Kartın kullanımı yaygınlaştıkça, bu indirimler de artacak ve yaygınlaşacak” dedi. 

Vatandaşları Mersin 33 Kartı kullanmaya davet eden ve gelecek 6-7 aylık süre içerisinde 12 hattın daha Mersin 33 Kart geçişini tamamlayacaklarını sözlerine ekleyen Özgür, “Böylece Mersin`deki tüm toplu ulaşım araçları, belediye otobüsleri gibi 33 Kart ödemesi kapsamına alınmış olacak” diye konuştu. 

“Sistem, şu ana kadar 5 kooperatife entegre edildi”

Mersin Minibüsçüler Esnaf Odası Başkan Vekili Mehmet Kartal, Mersin 33 Kart`ın şu ana kadar 5 kooperatife entegre edildiğinden söz ederek, minibüslerdeki güven ve yenilik konularına dikkati çekti. Kartal, “Bu elektronik para toplama sistemi ile birlikte, ilerleyen zamanda kooperatiflerimizin her birini havuz sistemine alacağız. Para ile temas ortadan kalkacağı için, şoför arkadaşlarımız yola daha fazla konsantre olacak ve daha güvenli bir seyahat yapılacak. Şimdiye kadar Mezitli Minibüs Kooperatifimiz, Çevre Yolu Minibüs Kooperatifi`miz, Halk Otobüsleri`miz ve son olarak da Osmaniye Minibüs Kooperatifi`mize geçişler yapıldı” ifadelerini kullandı. 

 


 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA