30 Haziran 2024 Pazar


16:26   ELAZıĞ`DA KONTEYNER KENTTEN TAHLIYE KARARı... VALI YARDıMCıSı BAYRAKTAR AÇıKLAMA YAPTı   16:01   İYİ PARTI’DE BIR İSTIFA DAHA   15:57   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, KENT KONSEYI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTıSı`NA KATıLDı   15:47   MEZITLI BELEDIYESI, SOLI POMPEIPOLIS PARKı`Nı YENILEME ÇALıŞMALARıNA BAŞLADı   15:46   CHP’LI MURAT EMIR’DEN ELEKTRIK ZAMMıNA TEPKI   14:01   GÜLCAN KıŞ: "MERSIN’DE BALıK ÇIFTLIĞI ISTEMIYORUZ"   12:02   ÖZGÜR ÖZEL: “KENDILERI NORMALLEŞMIYORSA ANORMAL KALSıN. VATANDAŞ DA NORMALLE ANORMAL ARASıNDA GÜNÜ GELINCE TERCIHINI YAPAR”   11:45   YENIŞEHIR BELEDIYESI’DEN BÜYÜK GERI DÖNÜŞÜM HAREKETI   11:16   BIDEN VE TRUMP, 4 YıL SONRA CANLı YAYıNDA BIR ARAYA GELDI   09:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`IN YKS VE LGS KURSLARı İÇIN ÖN KAYıT BAŞVURULARı BAŞLADı   09:25   MESKİ, KAYıP-KAÇAKLA MÜCADELEYI ARALıKSıZ SÜRDÜRÜYOR   09:16   CHP`LI BAŞEVIRGEN`IN HUZUREVLERINE BAŞVURU ORANıYLA İLGILI SORUSUNA İKI FARKLı YANıT...   07:45   "CHP`DE GÜNDEM KURULTAY DEĞIL, ERKEN SEÇIM HAZıRLıĞı"   17:46   SEYDIŞEHIR`DE ARTAN "KUSMA VE ATEŞ" ŞIKAYETLERI...    16:08   ANKARA MILLETVEKILI KORAY AYDıN, İYİ PARTI`DEN İSTIFA ETTI   15:14   ÖZGÜR ÖZEL, İŞÇI KONFEDERASYONLARıNıN BAŞKANLARıNı "EMEK MITINGI"NE DAVET ETTI   14:40   KAYSERI`DE DARP VE SILAHLı SALDıRıDA AĞıR YARALANAN CHP`LI ŞERAFETTIN BAHADıR BUGÜN AMELIYATA ALıNACAK   14:35   CHP GENEL SEÇIM İÇIN YURT DıŞı SEÇMENE ÖZEL ÇALıŞMA BAŞLATıYOR   13:10   CHP`LI ADıGÜZEL, VELILER VE SENDIKADAN TÜGVA`YA YAZ OKULU TEPKISI   12:33   GAMZE TAŞCıER’DEN GEBZE`DEKI ``EMEK MITINGI`’NE ÇAĞRı  
 
     
   

TARSUS BELEDİYESİ, 2150 ADET ÇÖP KONTEYNERİNİ GERİ KAZANDIRDI


Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2021 yılında üretim ve tasarrufa yönelik yaptıkları çalışma sonucu zarar görmüş ya da hurda olarak ayrılan 2150 adet çöp konteynerini tamir ederek, tekrar halkın hizmetine sundu.

 

Tarih : 9 Mart 2022 Çarşamba 16:52   Okunma : 735

Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2021 yılında üretim ve tasarrufa yönelik yaptıkları çalışma sonucu zarar görmüş ya da hurda olarak ayrılan 2150 adet çöp konteynerini tamir ederek, tekrar halkın hizmetine sundu.

“İyi ve Temiz Bir Tarsus İçin Çalışıyoruz” sloganıyla çalışmalarını yürüten Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, hava şartları ve zaman içerisinde oluşan yıpranmalar sonucu hurda olarak ayrılan çöp konteynerlerinin bakım ve onarımını yaparak tekrar vatandaşların hizmetine sunuyor. 

“HEDEFİMİZ SAĞLIKLI VE TEMİZ BİR TARSUS`TUR”

İlçe genelinde işlevini yitirmiş konteynerlerin onarım ve bakım çalışmalarını atıl durumda tek bir çöp konteyneri kalmayana kadar sürdürmeyi hedeflediklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, 2021 yılında 2150 adet çöp konteynerinin hizmete kazandırıldığını belirtti. Bozdoğan, şu açıklamayı yaptı:

“Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar tasarruf tedbirlerini çok iyi uyguladık. Kendi öz kaynaklarımızı kullanmaya gayret ettik.  Bu kapsamda yenileme çalışmasına, atıl durumda tek bir çöp konteyneri kalmayana kadar devam edileceğiz. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılan çalışma ile onarımı ve boyaması yapıldıktan sonra tekrar halkımızın hizmetine kazandırılıyor. Onarılıp, yenilenen ve belirlenen noktalara yerleştirilen çöp konteynerleri, periyodik olarak dezenfekte ediliyor. Bu şekilde hem görüntü kirliğinin önüne geçiliyor hem de etrafa pis koku yayan konteynerler ortadan kalkmış oluyoruz. 2021 yılında 2150 adet çöp konteynerini tamamını onarıp bakımları yaparak, daha sağlam, daha temiz ve daha güzel görünüşle vatandaşlarımızın kullanımına sunduk. Geri dönüştürülen konteynerleri vatandaşın kullanımına sunan ekiplerimiz hem çevreye hem de ekonomiye katkı sağladı. Hedefimiz sağlıklı ve temiz bir Tarsus`tur. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA