21 Eylül 2024 Cumartesi


16:37   FERNAS MADEN IŞÇILERININ DIRENIŞI DEVAM EDIYOR...   16:17   TOROSLAR BELEDIYESI OKUL KANTINLERINI DENETLEDI   15:55   DİSK, `GELIRDE, VERGIDE, ÜLKEDE ADALET` TALEBIYLE BÖLGESEL MITINGIN IKINCISINI İZMIR`DE YAPTı...   15:24   EĞITIM-SEN MERSIN ŞUBESI: "OKULLARıMıZıN EN TEMEL IHTIYACı OLAN TEMIZLIK VE HIJYEN KONUSU DAHI TASARRUF TEDBIRLERIYLE KıSıTLANıYOR"   15:01   UŞAK`TA 2008`DE `DEPREME DAYANıKSıZ` DENILEN OKUL, YENI DÖNEMIN BAŞLAMASıNA IKI GÜN KALA BOŞALTıLDı...   14:30   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, MUĞLA`DA TAZIYE ZIYARETINDE BULUNDU   13:16   CHP, TAŞıMALı EĞITIM YÖNETMELIĞINE KARŞı DAVA AÇTı...   13:12   MURAT BAKAN`DAN VALILER KARARNAMESINE TEPKI   11:44   CHP`LI ŞEREF ARPACı`DAN OKULLARDA `BAĞıŞ` ADı ALTıNDA KAYıT ÜCRETI ALıNMASıYLA ILGILI ARAŞTıRMA ÖNERGESI   11:24   DEPREMDE 63 KIŞININ ÖLDÜĞÜ TUTAR YAPıSı SITESI DAVASıNDA YENI GELIŞME: İNŞAAT MÜHENDISI CÜNEYT AKKAYA`YA TUTUKLAMA KARARı   11:18   AKP`LI ŞAVŞAT BELEDIYESI`NIN 31 IŞÇININ SÖZLEŞMESINI YENILEMEMESINE YÖNELIK TEPKILER SÜRÜYOR... UĞUR BAYRAKTUTAN: "EKMEĞINI EVE GÖTÜREN IŞÇIYLE UĞRAŞıLıR Mı?"   11:11   GÜLCAN KıŞ:`` İŞGÜCÜ UYUM PROGRAMı, OKULLARDA CIDDI BIR HIJYEN KRIZINE YOL AÇACAK``   11:10   YENIŞEHIR BELEDIYESI`NDEN BISIKLETLI YAŞAMA DESTEK    11:05   NARIN GÜRAN CINAYETI... NARIN`IN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ KÖYDEKI ÇOCUKLARıN PSIKOLOJIK DURUMUNA ILIŞKIN ÖN RAPOR HAZıRLANDı   10:56   VOLKAN DEMIR: "İSRAIL`E TICARETI ENGELLEMEK YERINE FIRMALARıN FARKLı YÖNTEMLER KULLANMASıNı GÖRMEZDEN GELDILER"   10:54   GÖKHAN GÜNAYDıN, AKP KILIS GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı MUSA KARA`NıN KILIS VALILIĞI`NE ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLARAK ATANMASıNı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   10:54   BURSA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı BOZBEY: “ATA`MıZıN KADıNLAR IÇIN ORTAYA KOYDUĞU VIZYONU DAHA ILERIYE TAŞıMAK, HEPIMIZIN ORTAK SORUMLULUĞUDUR”   10:27   AK PARTILI MÜTEAHHIT MEHMET ÖZKAN`ıN TAHLIYE EDILDIĞI DAVADA YENI BILIRKIŞI RAPORU: ``YıKıM DEPREMIN BÜYÜKLÜĞÜYLE AÇıKLANAMAZ``   10:12   VAN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ZEYDAN: "DSİ`NIN BU IHMALI, BU DUYARSıZLıĞı KABUL EDILEMEZ"   10:02   DEPREMDE 56 KIŞIYE MEZAR OLAN NILÜFER APARTMANı DAVASıNDA HATAY VALILIĞI`NIN KAMU GÖREVLILERINE SORUŞTURMA IZNI VERILMEMESINE ILIŞKIN KARARıNA ITIRAZ EDILDI  
 
     
   

Kılıçdaroğlu, CHP’li gençlere eğitim örgüte mesaj verdi..


Parti Okulu’nda ilk kez eğitim vererek, “Atatürk’ü Anlamak” konulu derste gençlerle buluşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Belediye Başkanlığı seçimlerinde Tüm Türkiye’de önseçim yapmayacağız,Merkez’den belirleyeceğiz dedi.

 

Tarih : 22 Ağustos 2017 Salı 08:28   Okunma : 879

19-20 Ağustos tarihlerinde Bülent Ecevit Siyaset Okulu binasında gerçekleştirilen iki günlük eğitimde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Parti Meclisi Üyesi Yıldırım Kaya, Tuba Canlı, Aydın Yaşar, Serpil Ejder ve Çağlar Akay’dan oluşan eğitmen ekibi de dersler verdi. Eğitmen adayı gençler Sunum Teknikleri, Yetişkin Eğitiminin Temel Özellikleri, Sosyal Proje Yönetimi ve İletişim Teknikleri konularında teorik eğitim alırken, yapılan atölye çalışmalarında öğrendikleri bilgileri pratik uygulamalarla pekiştirdiler.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu verdiği “Atatürk’ü Anlamak” dersinde, Türkiye’nin bugünü ve geleceği olarak nitelendirdiği gençlere “Geçmişimizi çok iyi bilirsek, yaşanan olayların hangi gerekçelerle yaşandığını bilirsek, geleceği daha iyi kurgularız.” dedi. Hain bir cinayete kurban giden Cumhuriyet aydını Ahmet Taner Kışlalı’nın “Atatürkçülük, geçmişin bekçiliği değil, geleceğin öncülüğüdür.” sözünü anımsatan Kılıçdaroğlu, “Atatürk’ü anlamak için Kışlalı’nın bu sözünü iyi irdelemek gerekir.” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’ni Atatürk’ün izinde nasıl yöneteceklerini beş bölümde anlatan Kılıçdaroğlu ana hatlarıyla Hukukun Üstünlüğü, Üreten Türkiye (katma değeri yüksek ürünler), Güçlü Sosyal Devlet (Aile Sigortası), Barışçıl Dış Politika ve Sürdürülebilirlik konularına değindi. “Türkiye’nin sorunlarını çok iyi biliyoruz, çok doğru analiz ediyoruz. Türkiye’yi geleceğe taşımak için planı olan tek parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Gittiğiniz yerlerde, çalışmalarınızda bunları halkımıza aktarmalısınız.” dedi. CHP’nin stratejilerini yaklaşık iki saatte aktaran Kılıçdaroğlu kendisini ilgiyle izleyen gençlerin yönelttikleri bütün sorulara cevap verdi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu egitici egitimine katılan gençlerin sorularını yanıtlarken tüm örgüte net mesajlar verdi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu konuşmasından  satırbaşları.

Örgütlerimiz Gençlik ve cinsiyet kotasına uymalı,KadınlardaDirençli olmalı haklarını aramalı kendi haklarına sahip çıkmalı bu noktada mücadele etmeliler.

Belediyeler mutlaka Gençlik Merkezi kurmalı yönetiminide Gençlere vermeli.

Taşaronluk sistemine karşıyız,ama norm kadro nedeniyle bir şey yapamıyoruz,Belediyelerde norm kadro uygulaması kalkarsa bizim Belediyelerimizin tamamında taşaronluk sistemini kaldıracağız.Asgari ücret Belediyelerimizin tamamında 1500 tl üzerindedir.

Belediyeleri sadece hizmet açısından degil Finans açısındanda denetliyoruz,İzmir Büyükşehir Belediyesinin Kredi notu Türkiye'nin Kredi notundan daha yüksek

Partinin üye yapısı sorunlu sorunu çözmeye çalışıyoruz.

Belediye Başkanlığı seçimlerinde Tüm Türkiye'de önseçim yapmayacagız,Merkez'den belirleyecegiz.Bizim Belediyelerimizin olmadı olmadığı yerlerde il Başkanları toplantısında söyledim Bölgenin sevilen,sayılan,tanınmış kişiler varsa onlarla konuşun,Buğünden Bugünden Belediye Başkanlığı için çalışsın,Bugünden çalışma başlattıkları için onları degerlendirip atayabiliriz.

 

İki gün süren Eğitici Eğitimi’ni değerlendiren Aytuğ Atıcı, “Türkiye’nin CHP’ye, CHP’nin de Parti Okulu’ndan yetişen gençlere ihtiyacı var. Bugün 66. Eğitici Eğitimi’ni gerçekleştiriyoruz ve CHP Parti Okulu öz gücü olan eğitmenlerle büyüyor ve güçleniyor” dedi.

Aytuğ Atıcı, Parti Okulu kapsamında Türkiye’nin tüm illerinde Gençlik Akran Eğitimi, Gençlik Yaz ve Kış Kampları, Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi, Sosyal Demokrat İdeoloji Eğitimi, Eğitici Eğitimi, Yönetici Eğitimi, Sandık Örgütlenmesi Eğitimi ve Sandık Güvenliği Eğitimi verdiklerini anımsattı. Yakın gelecekte ise Sosyal Demokrat Politikalar Eğitimi ve Sosyal Demokrat Liderlik Eğitimlerine başlayacaklarını söyleyen Atıcı desteklerinden dolayı örgüt yöneticilerine, eğitmenlere ve Parti Okulu Koordinatörlerine teşekkür etti.

CHP Parti Okulu Ankara’da yapılan bu eğitimle eş zamanlı olarak Konya, Adıyaman, Zonguldak ve Muğla’da da Gençlik Akran Eğitimleri düzenleyerek genç partililere Sosyal Demokrasi, CHP Tarihi, CHP Tüzüğü, CHP Parti Programı, İletişim ve Sosyal Proje Uygulamaları konularında eğitim verdi.

Partinin öz gücünü kullanarak kendi bünyesinde yetiştirdiği eğitmenlerle yurt genelinde eğitimler gerçekleştiren CHP Parti Okulu’nda, eğitim programlarına katılan gençlerin neşesi ve yaratıcılıkları dikkat çekti. CHP ve Türkiye’ye dair umutları her geçen gün arttıran gençler, “İktidar Yolu Parti Okulu” sloganıyla geleceğe bilgiyle ve emin adımlarla yürüdükleri mesajını verdiler.






Paylaş :
Etiketler :  chp, kemal kılıçdaroğlu, parti okulu, ankara.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA