22 Ekim 2024 Salı


16:26   MURAT EMIR`DEN SAĞLıK BAKANı MEMIŞOĞLU`NA: "BEBEKLERIN ÖLÜME TERK EDILDIĞI APAÇıK ORTADA..."   16:26   SÜLEYMAN BÜLBÜL`DEN ‘ETKI AJANLıĞı` MADDESINE TEPKI   16:15   ÖZGÜR ÖZEL: “SADECE KURUCUSU ÖLDÜ, ÖRGÜT ORTADA DURUYOR. BU SINSI ÖRGÜTE KARŞı HERKES TETIKTE OLMALıDıR”   15:38   EMEKLILER MERSIN`DEN SESLENDI...   15:16   ÖZGÜR ÖZEL, SELAHATTIN DEMIRTAŞ`ı ZIYARET ETTI...   14:31   TSE GÖZETIM HEYETI, MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN UYGULAMALARıNı YERINDE INCELEDI   14:14   BURHANETTIN BULUT: “BAKANLıK, YENIDOĞAN ÇETESI SKANDALıNA KARıŞAN ESKI BAKAN MÜEZZINOĞLU`NUN HASTANESINE `BEBEK DOSTU HASTANE` UNVANı VERMIŞ”   14:11   DILAN POLAT VE SıLA DOĞU HAKKıNDA "HAYASıZCA HAREKETLER" SUÇUNDAN SORUŞTURMA BAŞLATıLDı   13:51   ADANA`DA DEPREMDE YıKıLAN BELUK APARTMANı A BLOK DAVASıNDA YENI GELIŞME   13:32   PROF. DR. AHMET TANER KıŞLALı, KATLEDILIŞININ 25. YıLıNDA ANıLDı...   12:35   FETULLAH GÜLEN: SIYASILERLE YAKıN ILIŞKIDEN DARBE GIRIŞIMINE...   12:20   BAKAN FIDAN`DAN TERÖR ÖRGÜTÜ FETÖ ELEBAŞı GÜLEN`IN ÖLÜMÜNE ILIŞKIN AÇıKLAMA   11:43   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, SELAHATTIN DEMIRTAŞ`A ZIYARET   10:47   CHP BAĞCıLAR GENÇLIK KOLLARı, YENIDOĞAN ÇETESIYLE ILIŞKILI HASTANELERIN KAPıSıNA AFIŞ ASTı   09:59   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "TÜRKIYE GERI DÖNÜLMEYECEK BIR YOLA GIRMIŞTIR. BUNU DEĞIŞTIRMEMIZ LAZıM"   08:24   FETÖ`NÜN INTERNET SITELERI: FETULLAH GÜLEN HAYATıNı KAYBETTI   12:50   YENIŞEHIR BELEDIYESI, `6`NCı ULUSLARARASı MERSIN KUSHIMOTO SOKAK SANATÇıLARı FESTIVALI` DÜZENLEDI   12:47   TÜRK-İŞ`IN “ZORDAYıZ, GEÇINEMIYORUZ” MITINGI… ERGUN ATALAY`DAN HÜKÜMETE: “BIZ SIZIN OY MAKINENIZ DEĞILIZ, AYAĞıNıZı DENK ALıN”   12:32   ÖZGÜR KARABAT: “KÜRESEL EMEKLILIK ENDEKSI`NIN VERILERINDE TÜRKIYE, 48 ÜLKE ARASıNDA 45`INCI SıRADA YER ALıYOR”   12:24   AKKUŞ İLGEZDI, YARDıMCı HIZMETLER SıNıFı`NDA ÇALıŞAN PERSONELIN KADRO DEĞIŞIKLIĞI TALEPLERINI TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı  
 
     
   

Bakan Fidan`dan terör örgütü FETÖ elebaşı Gülen`in ölümüne ilişkin açıklama


Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, terör örgütü FETÖ`nün elebaşı Fetullah Gülen`in ölümüne ilişkin, "Bu karanlık örgütün lideri ölmüştür. Terörle mücadelede milletimizin kararlılığı devam edecektir. Bu ölüm haberi bizi hiçbir zaman için bir rehavete, bir gevşemeye itmeyecektir" dedi.

 

Tarih : 21 Ekim 2024 Pazartesi 12:20   Okunma : 442

Dışişleri Bakanı Fidan, Ukrayna Dışişleri Bakanı Andriy Sibiha ile Bakanlık`ta düzenlediği ortak basın toplantısında ABD`de yaşayan terör örgütü FETÖ`nün elebaşı Gülen`in ölümüyle ilgili soru üzerine şunları kaydetti:

"İstihbarat kaynaklarımız doğruluyor. Bu karanlık örgütün lideri ölmüştür. Terörle mücadelede milletimizin kararlılığı devam edecektir. Bu ölüm haberi bizi hiçbir zaman için bir rehavete, bir gevşemeye itmeyecektir. 

Bu örgüt milletimizin tarihinde türüne ender rastlanan bir tehdit odağı olmuştur.  Binlerce gencimizi kutsal değerler adına kandırarak saflarına katmış, bu gençlerimizi kendi vatanlarına, milletlerine, kutsal değerlerine ihanet eden bir makineye dönüşmüştr. Bu insanlar şimdi yurt dışında istihbarat servislerinin ellerinde büyük bir zillet içerisinde kendi ülkelerine, milletlerine, değerlerine karşı bir silah olarak kullanılmaktadır. Bu ölüm meselesiyle artık onların üzerindeki düğümün kalkmış olması lazım ve kendilerini gittikleri ihanet yolu, yanlış yoldan vazgeçmeye, devletlerinin milletlerinin aleyhine çalışmaktan vazgeçmeye davet ediyorum. Bu yol iyi bir yol değil. Bu yolun sonu iyi bir son değil. Milletimiz, devletimiz her türlü terör örgütüyle olduğu gibi bu örgütle de mücadele etmeye devam edecektir. Artık yol yakınken dönmeyi bilsinler."






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA