21 Nisan 2025 Pazartesi


14:58   İMAMOĞLU`NDAN EDIRNELILERE MESAJ: "GÜÇLÜ, MUTLU VE BAŞARıLı GÜNLERDE BIRLIKTE OLACAĞıZ"   14:56   CHP`LI SEMRA DINÇER: “TÜRKIYE, YıLLıK GELIRE ORANLA DÜNYADA EV SAHIBI OLMANıN EN ZOR OLDUĞU ÜLKE KONUMUNA GELDI"   14:40   CHP`LI DEMIR`DEN, RADYOAKTIF MADDELERLE YAPıLAN IŞLERDE ÇALıŞANLARıN FIILI HIZMET SÜRESINDEN KESINTISIZ YARARLANMALARı IÇIN KANUN TEKLIFI   13:53   AYSU BANKOĞLU: SEZARYEN YASAĞı, DEVLETIN KADıNıN BEDENI ÜZERINDE VESAYET KURMASıDıR   13:25   ÖZGÜR ÖZEL, 23 NISAN`DA BIRINCI MECLIS ÖNÜNDEN VATANDAŞLARA HITAP EDECEK, ANıTKABIR`E YÜRÜYECEK   12:35   MÜZEYYEN ŞEVKIN`DEN 23 NISAN AÇıKLAMASı: "ÇOCUK BAYRAMıNDA ÇALıŞAN VE IŞ ARAYAN ÇOCUK SAYıSı 740 BIN OLDU"   11:32   2. ULUSLARARASı MERSIN ÇOCUK FESTIVALI DEVAM EDIYOR   11:22   ÇIN, ABD ILE ÇIN ALEYHINE TICARET ANLAŞMALARı KONUSUNDA DIĞER ÜLKELERI UYARDı   11:18   CHP`LI GÜLCAN KıŞ`TAN 23 NISAN AÇıKLAMASı: "TBMM ÇOCUKLARıN EMEĞI SÖMÜRÜLSÜN DIYE DEĞIL; MUTLU VE ÖZGÜR BIR ÜLKEDE BÜYÜSÜN DIYE KURULDU"   11:17   ÖZGÜR KARABAT: “İSTANBUL`UN SUYU SATıLıK DEĞILDIR. KANAL DEĞIL, HAYAT ISTIYORUZ”   11:06   VATIKAN: "PAPA FRANCIS HAYATıNı KAYBETTI"   10:54   CHP GRUP BAŞKANVEKILI EMIR`DEN BAKAN TUNÇ`A "İMAMOĞLU PROTESTOLARı" ILE ILGILI ÜÇ SORU   10:28   ÖZGÜR ÖZEL: “AK PARTI`NIN KALESI GIBI GÖRÜLEN BIRÇOK YERDE OLMAYA DEVAM EDECEĞIZ”   10:20   MERSIN SEMALARıNDA "TÜRK YıLDıZLARı" RÜZGARı   09:17   EKREM İMAMOĞLU`NDAN 23 NISAN VE 19 MAYıS ÇAĞRıSı: "EVLERIMIZDE, IŞ YERLERIMIZDE, KÖYLERIMIZDE AY YıLDıZLı ŞANLı TÜRK BAYRAĞıMıZı DALGALANDıRALıM"   09:13   GÖZALTıNA ALıNAN GENCE ŞIDDET UYGULAYAN POLIS MEMURUNA 150 GÜN ADLI PARA CEZASı VERILDI   08:58   HAVA SıCAKLıKLARı ARTMAYA DEVAM EDIYOR   01:57   CHP PM ÜYESI ALKıM DENIZASLANı`NıN, YURTTAN ATıLAN ÖĞRENCILER IÇIN BODRUM`DAN BAŞLATTıĞı YÜRÜYÜŞ MENTEŞE`DE SONA ERDI   01:20   CHP`LI YAŞAR TÜZÜN: "BIZ ARTıK `ERKEN SEÇIM` DEMIYORUZ, `DERHAL SEÇIM` DIYORUZ"   21:28   FENERBAHÇE, SAHASıNDA KAYSERISPOR ILE 3-3 BERABERE KALDı  
 
     
   

Mezitli’de 62. Koruluk Merhum Dr.Nedret Yılmaz Adına Açıldı


Mezitli Belediyesi tarafından kent merkezinde hayata geçirilen 62. Koruluğun açılışı yapıldı. Bir trafik kazasında yaşamını yitiren Dr. Nedret Yılmaz’ın adının verildiği Akdeniz Mahallesi Gönüllü Evi yanındaki koruluk açılışına, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra, Çamlıbel Lions Kulübü üyeleri, Türk Kadınlar Birliği Üyeleri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

 

Tarih : 30 Mart 2021 Salı 20:48   Okunma : 409

Mezitli Belediyesi tarafından kent merkezinde hayata geçirilen 62. Koruluğun açılışı yapıldı. Bir trafik kazasında yaşamını yitiren Dr. Nedret Yılmaz’ın adının verildiği Akdeniz Mahallesi Gönüllü Evi yanındaki koruluk açılışına, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra, Çamlıbel Lions Kulübü üyeleri, Türk Kadınlar Birliği Üyeleri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. 

Mezitli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekibi tarafından hazırlanan koruluğun açılışına katılanlar, Jakaranda fidanlarını toprakla buluşturdu ve can suyu verdi. Başkan Tarhan’ın, katılan çocuklara kitap dağıttığı açılışta duygusal anlar da yaşandı.

‘KEŞKE KORULUĞU ANNEMLE BİRLİKTE AÇSAYDIK’

Korulukta bol bol fotoğraf çektirerek, Dr. Nedret Yılmaz ile olan anılarını yâd eden Lions kulübü üyelerine teşekkür eden merhum Dr. Nedret Yılmaz’ın oğlu Serkan Yılmaz bir konuşma yaparak, “Keşke bugün sadece bu koruluğu açmak için buluşsaydık ve aramızda annem de olsaydı. Dünya iyisi bir insandı. Anısını bu korulukta yaşatma şansı bulduğumuz için Mezitli Belediye Başkanımız Neşet Tarhan’a teşekkür ederim” dedi.

‘AĞACI VE YEŞİLİ ÇOK SEVERDİ’

Çamlıbel Lions Kulübü Başkanı Göksel Okçu, “Bugün hem güzel hem de hüzünlü bir gün yaşıyoruz. Çamlıbel Lions ve Türk Kadınlar Derneğinin kurucusu. Pek çok özelliği var anlatmaya kalksak günler sürer ama asıl insani, barışçı yönünü hatırlamak en güzeli olacaktır. Bugün ona layık bir görev yapmanın gururu içerisindeyiz. Çünkü yeşilliği, ağacı çiçeği çok severdi. Bize bu imkanı sağlayan başkanımız Neşet Tarhan’a sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

‘DR. YILMAZ’A LAYIK OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’

Lions Kulüpleri 118. Genel Yönetmeni Cüneyt Kamil Erginkaya, “Nedret Başkanımıza en iyi şekilde layık olabilmek adına en güzel şeyleri yapmaya çalışıyoruz. Kendisine bir güleryüz gösterene dahi elini yüreğini açabilen eşsiz bir insandı.  Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da ona layık olmak için çalışmaya devam edeceğiz. Ne mutlu ki onu ömür boyu hatırlamamıza vesile olan Neşet Tarhan gibi bir başkanımız var. Teşekkür ederim” diye konuştu.

‘7 YILDA 62 KORULUK AÇTIK’

62. koruluğun Mersin’in en hızlı gelişen bölgesine açıldığına dikkat çeken Mezitli Belediye Başkan Neşet Tarhan ise, “7 yılda 62 koruluk yaptık. Mezitli’nin her yerini Jakaranda korulukları ile donattık. Çevreye faydasını saymakla bitiremeyeceğimiz bir bitki türü. Güzel görünü ve kadının rengi olan mor rengi ile eşsiz güzellikler katıyor. Bu koruluğumuzu Dr. Nedret Yılmaz gibi değerli bir ismin adına açmakta ayrıca gurur verici” dedi.

‘KORULUKLARIMIZ BÖLGENİN DEĞERİNİ ARTIRIYOR’

Mezitli’de imar planında yeşil alan işaretlenmiş alanların tamamına yakınını koruluk, park ve çocuk oyun alanı yaptıklarına vurgu yapan Başkan Tarhan, “İstiyoruz ki yarın birileri bu alanları farklı şekilde değerlendirerek imara açmasın. Mahalle halkı bu koruluktaki ağaçlara sahip çıkarak, çevrenin değerinin artmasına da katkı sunacaklar” şeklinde konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, MEZİTLİ’DE, 62. KORULUK, MERHUM, DR.NEDRET YILMAZ, ADINA, AÇILDI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA