20 Eylül 2024 Cuma


16:37   FERNAS MADEN IŞÇILERININ DIRENIŞI DEVAM EDIYOR...   16:17   TOROSLAR BELEDIYESI OKUL KANTINLERINI DENETLEDI   15:55   DİSK, `GELIRDE, VERGIDE, ÜLKEDE ADALET` TALEBIYLE BÖLGESEL MITINGIN IKINCISINI İZMIR`DE YAPTı...   15:24   EĞITIM-SEN MERSIN ŞUBESI: "OKULLARıMıZıN EN TEMEL IHTIYACı OLAN TEMIZLIK VE HIJYEN KONUSU DAHI TASARRUF TEDBIRLERIYLE KıSıTLANıYOR"   15:01   UŞAK`TA 2008`DE `DEPREME DAYANıKSıZ` DENILEN OKUL, YENI DÖNEMIN BAŞLAMASıNA IKI GÜN KALA BOŞALTıLDı...   14:30   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, MUĞLA`DA TAZIYE ZIYARETINDE BULUNDU   13:16   CHP, TAŞıMALı EĞITIM YÖNETMELIĞINE KARŞı DAVA AÇTı...   13:12   MURAT BAKAN`DAN VALILER KARARNAMESINE TEPKI   11:44   CHP`LI ŞEREF ARPACı`DAN OKULLARDA `BAĞıŞ` ADı ALTıNDA KAYıT ÜCRETI ALıNMASıYLA ILGILI ARAŞTıRMA ÖNERGESI   11:24   DEPREMDE 63 KIŞININ ÖLDÜĞÜ TUTAR YAPıSı SITESI DAVASıNDA YENI GELIŞME: İNŞAAT MÜHENDISI CÜNEYT AKKAYA`YA TUTUKLAMA KARARı   11:18   AKP`LI ŞAVŞAT BELEDIYESI`NIN 31 IŞÇININ SÖZLEŞMESINI YENILEMEMESINE YÖNELIK TEPKILER SÜRÜYOR... UĞUR BAYRAKTUTAN: "EKMEĞINI EVE GÖTÜREN IŞÇIYLE UĞRAŞıLıR Mı?"   11:11   GÜLCAN KıŞ:`` İŞGÜCÜ UYUM PROGRAMı, OKULLARDA CIDDI BIR HIJYEN KRIZINE YOL AÇACAK``   11:10   YENIŞEHIR BELEDIYESI`NDEN BISIKLETLI YAŞAMA DESTEK    11:05   NARIN GÜRAN CINAYETI... NARIN`IN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ KÖYDEKI ÇOCUKLARıN PSIKOLOJIK DURUMUNA ILIŞKIN ÖN RAPOR HAZıRLANDı   10:56   VOLKAN DEMIR: "İSRAIL`E TICARETI ENGELLEMEK YERINE FIRMALARıN FARKLı YÖNTEMLER KULLANMASıNı GÖRMEZDEN GELDILER"   10:54   GÖKHAN GÜNAYDıN, AKP KILIS GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı MUSA KARA`NıN KILIS VALILIĞI`NE ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLARAK ATANMASıNı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   10:54   BURSA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı BOZBEY: “ATA`MıZıN KADıNLAR IÇIN ORTAYA KOYDUĞU VIZYONU DAHA ILERIYE TAŞıMAK, HEPIMIZIN ORTAK SORUMLULUĞUDUR”   10:27   AK PARTILI MÜTEAHHIT MEHMET ÖZKAN`ıN TAHLIYE EDILDIĞI DAVADA YENI BILIRKIŞI RAPORU: ``YıKıM DEPREMIN BÜYÜKLÜĞÜYLE AÇıKLANAMAZ``   10:12   VAN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ZEYDAN: "DSİ`NIN BU IHMALI, BU DUYARSıZLıĞı KABUL EDILEMEZ"   10:02   DEPREMDE 56 KIŞIYE MEZAR OLAN NILÜFER APARTMANı DAVASıNDA HATAY VALILIĞI`NIN KAMU GÖREVLILERINE SORUŞTURMA IZNI VERILMEMESINE ILIŞKIN KARARıNA ITIRAZ EDILDI  
 
     
   

CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI ÜNAL UYAR YENİDEN ADAY


CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NDE İLÇE KONGRELERİ YAKLAŞIRKEN MEVCUT BAŞKAN ÜNAL UYAR BUGÜN YAPTIĞI ETKİNLİK İLE YENİDEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

 

Tarih : 10 Aralık 2019 Salı 21:25   Okunma : 325

CUMHURİYET HALK PARTİSİ'NDE İLÇE KONGRELERİ YAKLAŞIRKEN MEVCUT BAŞKAN ÜNAL UYAR BUGÜN YAPTIĞI ETKİNLİK İLE YENİDEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

Mevcut ilçe başkanı Ünal UYAR bugün partilileri ile ilçe binası önünde gerçekleştirdiği etkinlikte bir araya gelerek hem "10 Aralık İnsan Hakları Günü" için hem de yaklaşan ilçe kongreleri için bir konuşma gerçekleştirdi. 

Ünal Uyar'ın basın ve partilileri ile paylaştığı açıklamanın tam metni şöyle:

"

Sevgili Arkadaşlarım, Yoldaşlarım, Partimizin Emekçileri ve Siz Değerli Basın Mensupları,

Bildiğiniz üzere bugün 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü.

Maalesef ki, ülkemizde işçi haklarından kadın haklarına, engelli haklarından çocuk haklarına, düşünce ve ifade özgürlüğünden, yaşam hakkına birçok sorun çözüm beklemektedir.

Hak ve özgürlükler İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi’yle teminat altına alınmıştır.

Ancak demokrasinin, hak ve özgürlüklerin askıya alındığı ülkemizde bu kavramlardan söz etmek mümkün değildir.

Gazeteler, televizyonlar, radyolar, yayınevleri tüm basın baskı altında.

Ekonomik kriz artık öyle bir hale geldi ki siyanürle ailelerin topluca intiharına neden oluyor. Bu durumu basın bile göz ardı ediyor.

Seçimle gelen Belediye Başkanları görevlerinden alınıyor. Yerlerine kayyum atanıp, tutuklanıyorlar.

Her gün ortalama beş işçi iş cinayetlerinde hayatını kaybediyor. Sendikal haklar kısıtlanıyor.

Kadınlara yönelik şiddet, saldırı ve tecavüzde de rekorlar kırılıyor.

Çevre hakları rant uğruna sürekli ihlal ediliyor.

Sokaklarda hayvanlara işkence ediliyor.

Çocukların ve gençlerin eğitim hakkı, dini eğitim verme çabası ile yok sayılıyor.

Son yıllarda insan hakları her alanda öylesine ihlal ediliyor ki, ne kadarını söyleseniz, hepsini söylemiş olmuyorsunuz.

Biz tüm baskılara rağmen insan hakları ve demokrasi mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.

 Atatürk’ün bütün insanlığın barış ve huzur içinde yaşamasını öngören ‘Yurtta barış, dünyada barış’ ilkesi insanlığın her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğu barış, kardeşlik, özgürlük, hak ve adalete ışık tutmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin ve tüm insanlığın 10 Aralık İnsan Hakları Günü’nü kutluyorum. Ayrımcılığın olmadığı, herkesin birbirinin yaşam hakkına, düşünce ve ifade özgürlüğüne saygı duyduğu, insanların onurluca yaşadığı, adalet duygusunun zedelenmediği, demokratik ve çağdaş bir Dünya ve Türkiye özlemimi dile getiriyorum.

Sevgili Dostlarım, Yoldaşlarım,

14 Aralık Cumartesi günü Saat 10.00’da Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi’nde Akdeniz İlçemizin 5. Olağan Kongresini gerçekleştireceğiz.

Ben ve Yönetim Kurulum 25.08.2019 tarihinde yaptığımız olağanüstü kongre ile göreve geldik. Bu kısa süreçte birçok ziyaret gerçekleştirdik, partimizin ve büyükşehir belediyemizin birçok etkinliğine katkı verdik. Delege seçimlerimizi gerçekleştirdik.

Akdeniz İlçe bizim evimiz dedik. Burası 5.500 üyemizin yuvası. İlçe binamız yıllardır tadilat görmemiş, oldukça yıpranmış ve oldukça sağlıksız şartlardaydı. Kolları sıvadık tamir ve tadilat işine giriştik. Binamızı baştan aşağı dış cephesi ve tabelalarımıza varana kadar yeniledik. Akdeniz İlçemize, partimize ve partilimize yaraşır hale getirdik.

Biz yerel iktidardan, genel iktidara yürüyoruz. Yükümüz ağır olabilir, ancak doğru çalışma ve doğru kararlarla üstesinden geleceğimize inancımız tamdır. Büyük bir inanç ile barışacağız, dayanışacağız, çalışacağız ve o baharı Akdeniz’e getireceğiz.

Kuruluşun ve kurtuluşun partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin Akdeniz İlçemiz de daha güçlü bir hal alması, kuvvetli adımlarla ilerleyebilmesi kucaklayıcı ve birleştirici bir yapıya kavuşması için ben yönetimi değil, biz yönetimi anlayışı ile Cumhuriyet Halk Partisini Akdeniz’de daha ileriye, aydınlık günlere taşımak adına İlçe Başkan Adaylığımı açıklıyorum.

Bundan dolayı eğer ki delegelerimiz tercihlerini bizden yana belirlerlerse yapacağımız kongreden sonrada, var gücümüzle partimizin iktidarı için çalışacağız.

Sevgili Dostlarım, Yoldaşlarım,

Sizlere burada söz veriyorum. Hiçbir partilimin, sandık görevlimin, okul sorumlumun, bizlere inanarak gönüllü çalışanımın başını öne eğdirmeyeceğim. Seçim sonuçlarından dolayı evine gözü yaşlı evine gitmeyecek.

Parti içerisinde ilişkilerimizi de onarmak zorundayız. Biz bir arkadaşımızı bile kaybetmeyeceğiz. Önemseyeceğiz ve ekip arkadaşlarımızla birlikte mutlaka herkese dokunacağız.

Bu süreçte Cumhuriyet Halk Partisi için çalışmak isteyen ülkenin aydınlık yarınlarına katkı sunmak isteyen kim varsa emrindeyim. Bu kararımın Akdeniz ve Cumhuriyet Halk Partisi örgütü için hayırlı olmasını diliyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. "






Paylaş :
Etiketler :  chp, mersin, akdeniz, ünal uyar, türkiye

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA