18 Aralık 2025 Perşembe


09:30   “MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÇIFTÇIYE CAN SUYU: ÖRTÜ ALTı ÜRETIME GÜÇLÜ DESTEK”   14:35   TBMM’DE CINSEL ISTISMAR IDDIASı... DEM PARTI KADıN MECLISI SÖZCÜSÜ HALIDE TÜRKOĞLU: "BU ÇOCUKLAR ŞIKÂYET EDENE KADAR MECLIS NEREDEYDI?"   14:34   DEM PARTI, DIYARBAKıR’DA "ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK" MITINGI DÜZENLEYECEK   14:32   VENEZUELA’DAN ABD BAŞKANı TRUMP’ıN ‘DENIZ ABLUKASı’ AÇıKLAMASıNA TEPKI   14:30   CHP’LI ÖZTÜRKMEN, "VERGIDEN MUAF CEMAAT VAKıFLARıNı" SıRALADı: TOPLADıKLARı BAĞıŞLARıN YANı SıRA BAĞLANTıLı ŞIRKETLERI ÜZERINDEN DEVASA BIR EKONOMI YARATMıŞ DURUMDALAR   09:01   “TEDAVININ ÖTESINDE: MERSIN ŞEHIR HASTANESI’NDEN DUYGU YÜKLÜ SINEMA BULUŞMASı”   19:18   MERSIN’DEN AVRUPA’YA GÜÇLÜ SES: “DEMOKRASI BELEDIYELERDE HAYAT BULUYOR”   16:47   “72 GÜNLÜK TUTUKLULUĞUN ARDıNDAN TAHLIYE: HÜSEYIN KOCABıYıK İLK KEZ HAKIM KARŞıSıNDA”   16:34   PFDK, 224 FUTBOLCUYA VE 24 HAKEME BAHIS CEZASı VERDI   16:25   “YENIMAHALLE’DE YENI NESIL PARK: ŞEHIT EMRE ÖZTÜRK’ÜN ADı YAŞATıLıYOR”   16:15   ÇOCUK MECLISI SERTIFIKALARıNı BAŞKAN SEÇER’DEN ALDı   15:42   BIRLEŞIK KAMU-İŞ GENEL BAŞKANı YıLDıRıM: "BIZ BU KRIZIN SEBEBI DEĞILIZ, BEDELINI DE BIZ ÖDEMEYECEĞIZ. 19 ARALıK CUMA GÜNÜ IŞ BıRAKıYORUZ"   15:40   ÖZGÜR ÖZEL VE DURBAY AILESI, MANISA’DA TAZIYELERI KABUL EDIYOR   15:37   TBMM’DE BÜTÇE GÖRÜŞMELERI TAMAMLANDıKTAN SONRA GELECEK HAFTA 11. YARGı PAKETI GÖRÜŞÜLECEK   15:35   TBB BAŞKANVEKILI SEÇER: “DEMOKRASI BIR MIRAS DEĞIL EMEK ISTEYEN CANLı BIR YAPıDıR”   11:45   ÇYDD’DEN TÜRKAN SAYLAN’ıN DOĞUM GÜNÜNDE ZEYTIN İÇIN GÜÇLÜ ÇAĞRı: “BARıŞıN AĞACıNı GELECEĞE TAŞıYALıM”   10:50   MEZITLI’DE DAYANıŞMANıN SOFRASı BÜYÜYOR: AŞEVI 2025’TE 110 BINI AŞKıN SıCAK YEMEĞI KAPıLARA TAŞıDı   09:25   MERSIN’DE ÜCRETSIZ KAYNAK EĞITIMI İSTIHDAMA AÇıLAN KAPı OLDU   17:05   BAŞKAN SEÇER, GÜLŞAH DURBAY’ıN CENAZESINDE: “ACıNıZı PAYLAŞıYORUM”   15:15   “CHP AKDENIZ’DEN MANISA’YA VEFA: SEMIH PALAMUT’TAN BAŞKAN GÜLŞAH DURBAY İÇIN BAŞSAĞLıĞı”  
 
     
   

TBMM Genel Kurulu... Murat Emir: İklim kanun teklifinin komisyona geri çekilmediğini öğrenmiş bulunuyoruz


CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, geçtiğimiz haftalarda komisyona geri çekildiği belirtilen İklim Yasası`na ilişkin, "Türkiye`nin gerçekten ihtiyacı olan bir iklim yasasının yapılabilmesi için komisyonda tekrar görüşülmesinin olumlu olacağını söylemiştik. Ancak şu ana kadar bu kanun teklifinin komisyona geri çekilmediğini öğrenmiş bulunuyoruz. Bu vesileyle bu kanun teklifinin olması gerektiği gibi ve bizim anlaştığımız gibi komisyona geri çekilmesini buradan tekrar ediyorum" dedi.

 

Tarih : 8 Mayıs 2025 Perşembe 23:50   Okunma : 1296

(TBMM) - CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, geçtiğimiz haftalarda komisyona geri çekildiği belirtilen İklim Yasası`na ilişkin, "Türkiye`nin gerçekten ihtiyacı olan bir iklim yasasının yapılabilmesi için komisyonda tekrar görüşülmesinin olumlu olacağını söylemiştik. Ancak şu ana kadar bu kanun teklifinin komisyona geri çekilmediğini öğrenmiş bulunuyoruz. Bu vesileyle bu kanun teklifinin olması gerektiği gibi ve bizim anlaştığımız gibi komisyona geri çekilmesini buradan tekrar ediyorum" dedi.

TBMM Genel Kurulu`nda asılsız çağrı ve ihbarlara cezaların artırılmasını da içeren Bazı Kanunlar ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi`nin görüşmeleri devam ediyor. CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, şunları söyledi:

"Geçen haftalarda görüştüğümüz İklim Yasası kamuoyunda büyük tepki çektikten sonra Genel Kurul`umuzda görüşülmüş ve 4.maddenin görüşülmesinin ardından iktidar tarafından, AKP grubu tarafından ve bizim de olumlu bakmamız sonucunda komisyona geri çekileceği söylenmişti. Biz de bu kürsülerden bunun olumlu olacağını, çoğulcu ve katılımcı bir yaklaşımla akademinin, sivil toplumun ve tüm tarafların görüşünün alınacağı daha olgunlaştırılmış, kaliteli ve Türkiye`nin gerçekten ihtiyacı olan bir iklim yasasının yapılabilmesi için komisyonda tekrar görüşülmesinin olumlu olacağını söylemiştik. Ancak şu ana kadar bu kanun teklifinin komisyona geri çekilmediğini öğrenmiş bulunuyoruz. Bu vesileyle bu kanun teklifinin olması gerektiği gibi ve bizim anlaştığımız gibi komisyona geri çekilmesini buradan tekrar ediyorum. 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA