27 Nisan 2025 Pazar


01:36   ALI MAHIR BAŞARıR: EKREM İMAMOĞLU`NA IFTIRALARıNıZLA DARBE YAPMAYA KALKıYORSUNUZ. İLK SEÇIMDE BAVULLARıNıZı TOPLAYıP TARIHI BIR FARKLA GIDECEKSINIZ   01:20   GÜL ÇIFTCI: AILEYI, KADıNLARı SIYASI KUMPASLARıN HEDEFI HALINE GETIRENLERI, HAKSıZ YERE SUÇLUYANLARı AFFETMEYECEĞIZ   23:52   MUĞLASPOR 2. LIG`E YÜKSELDI   22:46   SAMSUNSPOR, BODRUMSPOR`U 2-1 MAĞLUP ETTI   22:28   FENERBAHÇE, GAZIANTEP FK`Yı 3-1 MAĞLUP ETTI   21:48   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL, YARıN SILIVRI`DE EKREM İMAMOĞLU VE DIĞER TUTUKLULARı ZIYARET EDECEK   21:44   CHP ANKARA İL BAŞKANLıĞı`NDAN GÖZALTıLARA TEPKI: ÇEŞITLI BAHANELERLE ORANTıSıZ GÜÇ UYGULANMASıNı VE BU HUKUKSUZ UYGULAMAYı “MAKUL” GÖSTERME ÇABASıNıN KARŞıSıNDAYıZ   21:20   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... VAHAP SEÇER: CHP`NIN MITINGINDEN ZIYADE BIR HALK MITINGI VARDı     20:47   TUTUKLU İPA BAŞKANı BUĞRA GÖKÇE: NE YAZıK KI AHLAKI HER TÜRLÜ SıNıRı AŞAN, KIN VE NEFRET DOLU BIR KÖTÜLÜK ILE KARŞı KARŞıYAYıZ   20:26   EKREM İMAMOĞLU: HERKESIN BILDIĞI `ÇıLGıN PROJENIZ` KANAL İSTANBUL`UN TAHMINI MALIYETI TAM 100 MILYAR DOLAR   20:22   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÇELIK`TEN `BAVUL` AÇıKLAMASı: "BU VALIZLERIN IÇERISINDE GÖRDÜĞÜNÜZ GIBI SINYAL KESICILER VAR"   19:57   "DIPLOMASıZ ERDOĞAN" SLOGANı NEDENIYLE DÜN EV HAPSI VERILEN 20 YAŞıNDAKI GENÇ, BUGÜN "SUÇ IŞLEMEYE ALENEN TAHRIK ETME" SUÇLAMASıYLA TUTUKLANDı   19:38   TUTUKLU İBB MEDYA AŞ YÖNETIM KURULU BAŞKANı ONGUN: KORKTUĞUNUZ HER ŞEY GERÇEK OLACAK   18:43   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... MERSIN`DE VATANDAŞLAR ALANA SıĞMADı; ARA SOKAKLAR, PENCELER VE ÇATıLARDAN MITINGI IZLEDI   18:27   YENIDEN REFAH LIDERI ERBAKAN`DAN AK PARTI IKTIDARıNA: "ASKERI VESAYETIN YERINE BEŞTEPE VESAYETINI KOYDULAR"   18:18   SIVASSPOR SAHASıNDA ANTALYASPOR`U 2-0 MAĞLUP ETTI   18:18   TVHB MERKEZ KONSEYI BAŞKANı EROĞLU: "VETERINER HEKIMLIK UYGULAMALARıNıN DAHA YÜKSEK STANDARTLARA VE DAHA ILERI SEVIYELERE GELMESINI ÜMIT EDIYORUZ"   17:51   ŞEHIR PLANCıLARı ODASı GENEL BAŞKANı ATLAR: RANTA, TALANA KARŞı KOYAN ŞEHIR PLANCıLARıNıN BIR BIR GÖZALTıNA ALıNMASı, TUTUKLANMASı BIR TESADÜF OLAMAZ   17:08   AK PARTI SÖZCÜSÜ ÇELIK`TEN CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`IN AÇıKLAMALARıNA TEPKI...   16:55   İSTANBUL BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NE YÖNELIK OPERASYONDA IKINCI DALGA…DEM PARTI: "YENI GÖZALTı DALGASı, GÜNDEME GETIRILEN IDDIALARıN ZAMANLAMASı VE KAPSAMı BU OPERASYONUN SIYASI SAIKLERLE YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ GÖSTERIYOR"  
 
     
   

CHP`nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi… Asu Kaya: "Burada üreten ama karşılığını alamayan kadınlar var"


CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, partisinin Mersin`de düzenlediği "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingine ilişkin "Birçok kadın burada, üretici kadınlar burada, ev emekçisi kadınlar burada. `Artık bedenime dokunma` diyen kadınlar burada. AKP iktidarı, Sağlık Bakanı aile olmalarına itiraz ediyor, burada o kadınlar var, yok saydıkları kadınlar var. Üreten ama karşılığını alamayan kadınlar var. `Çocuk doğurduk ama doyuramıyoruz` diyen kadınlar var" dedi.

 

Tarih : 26 Nisan 2025 Cumartesi 14:49   Okunma : 219

(MERSİN) - CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, partisinin Mersin`de düzenlediği "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingine ilişkin "Birçok kadın burada, üretici kadınlar burada, ev emekçisi kadınlar burada. `Artık bedenime dokunma` diyen kadınlar burada. AKP iktidarı, Sağlık Bakanı aile olmalarına itiraz ediyor, burada o kadınlar var, yok saydıkları kadınlar var. Üreten ama karşılığını alamayan kadınlar var. `Çocuk doğurduk ama doyuramıyoruz` diyen kadınlar var" dedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, partisinin Mersin`deki ``Millet İradesine Sahip Çıkıyor`` mitinginde ANKA Haber Ajansı`na değerlendirmelerde bulundu. Kaya, şunları söyledi:

"Bu yağmurlu havaya rağmen alan dolmaya devam ediyor. Birçok kadın burada, üretici kadınlar burada, ev emekçisi kadınlar burada. `Artık bedenime dokunma` diyen kadınlar burada. AKP iktidarı, Sağlık Bakanı aile olmalarına itiraz ediyor, burada o kadınlar var, yok saydıkları kadınlar var. Üreten ama karşılığını alamayan kadınlar var. `Çocuk doğurduk ama doyuramıyoruz` diyen kadınlar var. Aynı zamanda Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu`na adalet istediği için KYK yurdundan atılan genç üniversite öğrencilerimiz var. Sesini duyurmak isteyen, CHP Genel Başkanı Özgür Özel`in sesleri olmasını isteyen toplumun tüm kesimleri bugün Mersin`de bu alanı doldurmuş durumda."

KYK yurdundan atılan öğrenci Esime Genç ise şunları söyledi:

"İstiklal Marşını, Andımızı okuduğumuz için uzaklaştırma aldık. Bunu alırken de bize iki gün içerisinde toparlanarak çıkmamız gerektiğini söylediler. Önceden bir tebliğ asla almadık. Savunma vermeye gittiğimizde bunu söylediler. `İki gün içerisinde nereyi bulabiliriz` dediğimizde `iki hafta önce söylesek de zaten eve çıkacak durumumuzun olmadığını düşündüklerini` söylediler. Hak, hukuk, adalet denildiği için şu an buradayız."






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA