20 Nisan 2025 Pazar


13:23   BÜLENT ARıNÇ`TAN EKREM İMAMOĞLU`NUN TUTUKLANMASıNA ELEŞTIRI: "SIYASI TUTUKLULUK HIÇ OLMAMALı"   12:48   İNGILTERE`NIN ESKI AVRUPA BAKANı MACSHANE`DEN IKTIDARDAKI İŞÇI PARTISI`NE "İMAMOĞLU SESSIZLIĞI" ELEŞTIRISI   12:45   MHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı FETI YıLDıZ`DAN YENI ANAYASA ÇAĞRıSı: “DAHA FAZLA ERTELENEMEZ”   12:25   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER: "MEZITLI`DE BIRLIK, BERABERLIK, DAYANıŞMA VAR"   12:21   TRT, SOSYAL MEDYA PAYLAŞıMıNı GEREKÇE GÖSTEREREK BIR UZMANıN IŞINE SON VERDI   11:49   IĞDıR`DA KURUYEMIŞ SATAN ESNAF: "YAŞANAN DON OLAYLARı NEDENIYLE 450 LIRAYA SATTıĞıMıZ KAYıSıYı ŞU AN 800 LIRAYA ALAMıYORUZ"   11:41   CHP MALATYA`DA ÇIFTÇILERLE BULUŞTU… ÇIFTÇILER DEVLETTEN ACIL DESTEK BEKLIYOR   11:24   MERSIN`DE MERCEK KURSIYERLERI, 23 NISAN DOLAYıSıYLA ÇOCUKLARA KıYAFET DIKTI   11:22   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, CNR LOJISTIK VE TAŞıMACıLıK FUARı`Nı ZIYARET ETTI   11:13   TBMM`NIN AÇıLıŞıNıN 105`INCI YıL DÖNÜMÜ DOLAYıSıYLA KUTLAMALAR YAPıLACAK   11:11   VAHAP SEÇER: BIZ HALKTAN VE HUKUKTAN YANAYıZ   11:10   DEM PARTI: YENIDEN DOĞUŞUN VE UMUDUN SEMBOLÜ OLAN PASKALYA BAYRAMı KUTLU OLSUN   11:08   ABD YÜKSEK MAHKEMESI GÖZALTıNDAKI VENEZUELALıLARıN SıNıR DıŞı EDILMESINI DURDURDU   10:18   GÜRER`DEN NIĞDE`DEKI ZIRAI DONA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "YıLLıK 614 BIN TON ELMA ÜRETILEN NIĞDE`DE, BU YıL 500 BIN TONA YAKıN KAYıP YAŞANACAK"   09:17   RTÜK BAŞKANı ŞAHIN: “TRT`YI SIYASI HESAPLARA ALET ETMEYE YÖNELIK SORUMSUZ BEYANLARı KıNıYORUZ”   01:44   ÖZGÜR ÖZEL, SOSYAL MEDYA HESAPLARıNDAKI KAPAK FOTOĞRAFıNı TRAKTÖR KONVOYUYLA YOZGAT MITINGINE GELDIĞI BIR KARE ILE DEĞIŞTIRDI   01:30   TRABZONSPOR ADANA DEMIRSPOR`U 1-0 MAĞLUP ETTI   01:30   TRABZONSPOR ADANA DEMIRSPOR`U 1-0 MAĞLUP ETTI   21:32   GÖZTEPE, BEŞIKTAŞ ILE 1-1 BERABERE KALDı   21:30   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK`TEN İSTANBULLULARA `IMZA` ÇAĞRıSı: "VERECEKLERI IMZA CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZA, EKREM İMAMOĞLU`NA ÖZGÜRLÜK IMZASı OLACAK."  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Sporbüs” projesiyle 10 binden fazla çocuğa ulaştı


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin özellikle kırsal bölgelerde yaşayan çocukları sporla buluşturan “Sporbüs” projesinde; antrenörler eşliğinde hentbol, basketbol, futbol gibi takım oyunlarını deneyimleyen çocuklar, bir yandan da parkurda kendi yeteneklerinin sınırlarını keşfediyor. Mersin`in 13 ilçesinde gidilmedik okul ve mahalle bırakmama hedefi ile yola çıkan Büyükşehir ekipleri, şimdiye kadar 10 binden fazla çocuğa ulaştı. 

 

Tarih : 31 Ekim 2024 Perşembe 09:33   Okunma : 343

(MERSİN) - Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin özellikle kırsal bölgelerde yaşayan çocukları sporla buluşturan “Sporbüs” projesinde; antrenörler eşliğinde hentbol, basketbol, futbol gibi takım oyunlarını deneyimleyen çocuklar, bir yandan da parkurda kendi yeteneklerinin sınırlarını keşfediyor. Mersin`in 13 ilçesinde gidilmedik okul ve mahalle bırakmama hedefi ile yola çıkan Büyükşehir ekipleri, şimdiye kadar 10 binden fazla çocuğa ulaştı. 

Çocukların sporla iç içe büyümesi için Sporbüs projesini yaşama geçiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, her hafta farklı bir lokasyonda çocuklara sporu sevdirmeye devam ediyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde, Cumhuriyet`in 100. yılında ‘Yüzde 100 Cumhuriyet Yüzde 100 Spor` sloganı ile yürütülen projede, Büyükşehir özellikle kırsal ve dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocukların hem sporun çeşitli dalları ile tanışmasını hem de eğlenceli zaman geçirmesini sağlıyor. 

Sporbüs aracının bu haftaki durağı ise Tarsus`a bağlı Sağlık Mahallesi`ndeki Şehit Sinan Köse İlkokulu oldu. Büyükşehir ekipleri, şimdiye kadar 10 binden fazla çocuğa ulaştı.

“Çocuklarımızın sevinçlerine ortak olmak, büyük bir mutluluk”

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı`nda görev yapan Beden Eğitimi Öğretmeni Duygu Kızılgök, ‘Yüzde 100 Cumhuriyet Yüzde 100 Spor` sloganı ile başlattıkları proje kapsamında, özellikle dezavantajlı bölgelerdeki çocukları sportif faaliyetlerle buluşturabilme amacı ile yola çıktıklarını belirtti. Sporbüs aracının bu haftaki durağında, Tarsus ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi`nin yer aldığını kaydeden Kızılgök, “Şehit Sinan Köse İlkokulu`ndayız. Buradaki öğrencilerimiz, sportif faaliyetlerle ilk defa buluşuyorlar. Hepsinin yüzlerinde bu mutluluğu görebiliyoruz. Bizim için de onların sevinçlerine ortak olmak, çok büyük mutluluk oluyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, çocuklarımızın sporla buluşmasına devam edeceğiz. Tüm okullara, mahallelere ve köylere. özellikle de dezavantajlı yerlere gitmek için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz” diye konuştu.

  


 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA