12 Nisan 2025 Cumartesi


01:30   GALATASARAY DEPLASMANDA SAMSUNSPOR`U 2-0 MAĞLUP ETTI   01:29   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı AYLIN NAZLıAKA: ADAYıMıZı YANıMıZDA, SANDıĞı ÖNÜMÜZDE ISTIYORUZ   01:27   CHP`LI TANAL: GÜÇLENDIRILMIŞ PARLAMENTER SISTEMIN DıŞıNDA DA BAŞKA BIR ŞEKILDE BU ÜLKE NE HUZURA KAVUŞUR, NE MUTLUĞA   23:50   ERKAN BAŞ: BASEL`I BILIM KURGU FILMLERINI ARATMAYACAK BIR SENARYOYLA TUTUKLADıLAR   23:18   CHP`LI YAVUZYıLMAZ ZONGULDAK BELEDIYE BAŞKANı TAHSIN ERDEM`IN IFADEYE NEDEN ÇAĞıRıLDıĞıNı RESMI BELGELERLE AÇıKLADı   23:10   İBB SORUŞTURMASı KAPSAMıNDA 24 ŞIRKETE DOĞRUDAN, 28 ŞIRKETE DENETIM KAYYUMU ATANDı   22:13   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı MURAT BAKAN: EMNIYET ANAYASAL HAKLARı YARGıLAMA, DEĞERLENDIRME AILELERE AYAR VERME MAKAMı DEĞILDIR   21:45   EKREM İMAMOĞLU: RANTA VE MILLET ALEYHINE OLAN HER HUSUSA KARŞı DURDUĞUM IÇIN BUGÜN BURADAYıM   15:38   ALI MAHIR BAŞARıR: "BUGÜN SILIVRI`DE UTANÇ VERICI GÖRÜNTÜLERI TEKRAR GÖRDÜK"   15:31   CHP`LI SARıBAL: BURSA`DA ASTıM KRIZI GEÇIREN TUTUKLU ÖĞRENCI ŞIDDETE MARUZ KALDı   15:15   CHP`LI GÜNAYDıN: “AKıN GÜRLEK`I TEHDIT ETTIĞI IDDIASıYLA AÇıLAN DAVA GÜRLEK`IN YıLLARCA MAHKEME BAŞKANLıĞı YAPTıĞı MAHKEMEYE TESADÜFEN DÜŞÜYOR”   14:47   CHP`LI MILLETVEKILLERI İMAMOĞLU`NUN DURUŞMA SALONUNDAN FOTOĞRAFıNı PAYLAŞTı...   13:37   19 MART PROTESTOLARıNDA TUTUKLANAN 59 GENÇ HAKKıNDA DAHA TAHLIYE KARARı   13:28   ÖZGÜR ÖZEL: "BIZ SEÇMENIN YARıSıNDAN BIR FAZLASıYLA TARIHIN EN BÜYÜK GÜVENSIZLIK OYUNU VERMEK ISTIYORUZ"   13:04   EKREM İMAMOĞLU, MAHKEMEDE SAVUNMA YAPTı   12:58   CHP PM TOPLANTıSı YARıN YAPıLACAK... MYK BELIRLENECEK   11:32   İMAMOĞLU`NUN "AKıN GÜRLEK DAVASı" DURUŞMASı BAŞLADı: "HAKSıZLıĞA KIM UĞRADıYSA YANıNDA BENI BULACAK"   11:24   MURAT EMIR: ``İLETIŞIM BAŞKANLıĞı BÖLGE MÜDÜRLÜKLERINE YAPıLAN ATAMALARDA ORTAK BIR TEK ÖZELLIK VAR, O DA TROL OLMALARı``   10:59   ESM SAMSUN ŞUBE BAŞKANı BULUT: "41 MILYONU AŞKıN KONUT ABONELERI YAPıLAN BU ZAMLARıN GERI ALıNMASıNı ISTIYORUZ"   10:57   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "CHP`YE, İBB`YE, İSTANBUL BAROSU`NA KAYYUM ATAYACAKLARDı"  
 
     
   

Siyasilerden TBMM Genel Kurulu`nda muhalefet milletvekillerine yönelik saldırıya tepkiler sürüyor


TBMM Genel Kurulu’nda, TİP’li Ahmet Şık`ın konuşması esnasında AKP İzmir Milletvekili ve Meclis İdare Amiri Alpay Özalan, Ahmet Şık`a saldırdı. Yaşanan kavgada DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit`in kaşı açıldı. CHP Ankara Milletvekili Okan Konuralp de yaralandı.

 

Tarih : 16 Ağustos 2024 Cuma 16:55   Okunma : 633

(ANKARA) - Can Atalay için olağanüstü toplanan TBMM Genel Kurulu`nda, muhalefet milletvekillerine yönelik saldırıya tepkiler sürüyor. Siyasiler, açıklama yaparak saldırıyı kınadı.

Siyasi partilerden yaşanan olaylara ilişkin tepkiler sürüyor. CHP Genel Başkanı Yardımcısı Burhanettin Bulut, Genel Kurul salonundaki görüntüleri "Meclis`te zorbalık" notuyla paylaştı. Bulut, "TBMM Genel Kurulu`nda Can Atalay için düzenlenen olağanüstü oturumda kan aktı. Yaşanan kavgada DEM Parti Grup Başkan Vekili Gülistan Kılıç Koçyiğit`in kaşı açıldı" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "AKP`liler, halkın iradesini şiddetle, zorbalıkla gasp etmeye çalışıyor. Meclis Genel Kurulu`na kan bulaştı. Hukuksuzluğunuza müsaade etmeyeceğiz. Halkın iradesini, şiddetle baskı altına alamayacaksınız" ifadelerini kullandı.

DEM Parti, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Hukuk tanımayan, AYM kararlarını uygulamayan ve Meclis`i şiddet arenasına çeviren AKP`li vekiller yine vandallıkta sınır tanımıyor. Sayısal üstünlüğüne güvenerek muhalif milletvekillere saldıran ve Grup Başkanvekilimiz Gülistan Kılıç Koçyiğit`in kaşını yaran bu saldırganlığı en sert biçimde kınıyoruz. Hiçbir saldırı bizi halk için siyaset yapmaktan ve hakikatleri savunmaktan alıkoymayacak"

Emek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevda Karaca, "AKP`nin vekil sıfatlı barbarlarının mecliste döktüğü kan. DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Koçyiğit ve CHP Milletvekili Okan Konuralp`in kaşını yaran barbarlar, Meclise de kan sıçrattı. Bu devran döner. Çoğunluğunuz biter. Saltanatınız çöker" dedi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, görevlilerin Genel Kurul salonundaki kanları silerken çekilen görüntülerini paylaşarak şunları kaydetti:

"Kürsüdeki konuşmacı Ahmet Şık`a Alpay Özalan`nın doğrudan saldırısı ve devamındaki saldırı ve arbedelerde kaşı gözü dudağı yarılan vekillerin mermerlere dökülen kanını basamaklardan temizleyebilirsiniz ama demokrasimizdeki lekeler ilelebet kalacak orada."






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA