20 Nisan 2025 Pazar


13:23   BÜLENT ARıNÇ`TAN EKREM İMAMOĞLU`NUN TUTUKLANMASıNA ELEŞTIRI: "SIYASI TUTUKLULUK HIÇ OLMAMALı"   12:48   İNGILTERE`NIN ESKI AVRUPA BAKANı MACSHANE`DEN IKTIDARDAKI İŞÇI PARTISI`NE "İMAMOĞLU SESSIZLIĞI" ELEŞTIRISI   12:45   MHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı FETI YıLDıZ`DAN YENI ANAYASA ÇAĞRıSı: “DAHA FAZLA ERTELENEMEZ”   12:25   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER: "MEZITLI`DE BIRLIK, BERABERLIK, DAYANıŞMA VAR"   12:21   TRT, SOSYAL MEDYA PAYLAŞıMıNı GEREKÇE GÖSTEREREK BIR UZMANıN IŞINE SON VERDI   11:49   IĞDıR`DA KURUYEMIŞ SATAN ESNAF: "YAŞANAN DON OLAYLARı NEDENIYLE 450 LIRAYA SATTıĞıMıZ KAYıSıYı ŞU AN 800 LIRAYA ALAMıYORUZ"   11:41   CHP MALATYA`DA ÇIFTÇILERLE BULUŞTU… ÇIFTÇILER DEVLETTEN ACIL DESTEK BEKLIYOR   11:24   MERSIN`DE MERCEK KURSIYERLERI, 23 NISAN DOLAYıSıYLA ÇOCUKLARA KıYAFET DIKTI   11:22   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, CNR LOJISTIK VE TAŞıMACıLıK FUARı`Nı ZIYARET ETTI   11:13   TBMM`NIN AÇıLıŞıNıN 105`INCI YıL DÖNÜMÜ DOLAYıSıYLA KUTLAMALAR YAPıLACAK   11:11   VAHAP SEÇER: BIZ HALKTAN VE HUKUKTAN YANAYıZ   11:10   DEM PARTI: YENIDEN DOĞUŞUN VE UMUDUN SEMBOLÜ OLAN PASKALYA BAYRAMı KUTLU OLSUN   11:08   ABD YÜKSEK MAHKEMESI GÖZALTıNDAKI VENEZUELALıLARıN SıNıR DıŞı EDILMESINI DURDURDU   10:18   GÜRER`DEN NIĞDE`DEKI ZIRAI DONA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "YıLLıK 614 BIN TON ELMA ÜRETILEN NIĞDE`DE, BU YıL 500 BIN TONA YAKıN KAYıP YAŞANACAK"   09:17   RTÜK BAŞKANı ŞAHIN: “TRT`YI SIYASI HESAPLARA ALET ETMEYE YÖNELIK SORUMSUZ BEYANLARı KıNıYORUZ”   01:44   ÖZGÜR ÖZEL, SOSYAL MEDYA HESAPLARıNDAKI KAPAK FOTOĞRAFıNı TRAKTÖR KONVOYUYLA YOZGAT MITINGINE GELDIĞI BIR KARE ILE DEĞIŞTIRDI   01:30   TRABZONSPOR ADANA DEMIRSPOR`U 1-0 MAĞLUP ETTI   01:30   TRABZONSPOR ADANA DEMIRSPOR`U 1-0 MAĞLUP ETTI   21:32   GÖZTEPE, BEŞIKTAŞ ILE 1-1 BERABERE KALDı   21:30   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK`TEN İSTANBULLULARA `IMZA` ÇAĞRıSı: "VERECEKLERI IMZA CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZA, EKREM İMAMOĞLU`NA ÖZGÜRLÜK IMZASı OLACAK."  
 
     
   

CHP heyeti, "Eğitim Buluşmaları" kapsamında Adıyaman`da... Abdurrahman Tutdere, "Bu kenti düştüğü yerden yeniden ayağa kaldıracağız"


CHP`nin eğitimde yaşanan sorunlara dikkat çekmek için başlattığı farklı illerdeki "Eğitim Buluşmaları" devam ediyor. Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, "Çocuklarımızın iyi bir eğitim alarak bu memleketi ileriye taşıması için üzerimize düşeni yapacağız. Bu kenti düştüğü yerden yeniden ayağa kaldıracağız" dedi.

 

Tarih : 9 Ağustos 2024 Cuma 03:35   Okunma : 286

(ADIYAMAN) - CHP`nin eğitimde yaşanan sorunlara dikkat çekmek için başlattığı farklı illerdeki "Eğitim Buluşmaları" devam ediyor. Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, "Çocuklarımızın iyi bir eğitim alarak bu memleketi ileriye taşıması için üzerimize düşeni yapacağız. Bu kenti düştüğü yerden yeniden ayağa kaldıracağız" dedi.

CHP, eğitim alanında yaşanan sorunlara dikkat çekmek için başlattığı "Eğitim Maratonu" programı kapsamında farklı illerde "Eğitim Buluşmaları" düzenliyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş`ın başkanlığındaki CHP heyeti, Hatay, Kahramanmaraş ve Gaziantep`in ardından Adıyaman`ı ziyaret etti. CHP heyeti, gündüz Adıyaman Vali Yardımcısı Ali Erdoğan ile Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mehmet Keleş ile görüşürken, akşam da halk buluşması gerçekleştirdi. Buluşmaya katılan vatandaşlar ile CHP heyeti, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Sorunların yanı sıra çözüm önerileri de tartışıldı. 

Etkinlikte konuşan Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, "Adıyaman Belediyesi, sporda ve sanatta olduğu gibi eğitimde de üzerine düşeni yapacak. Önümüzdeki süreçte okullarımız açılmadan eğitim kurumlarımızın eksiklerinin giderilmesi konusunda gerekli planlamayı yaptık. Diğer eksiklerimizi gidermek için de çalışacağız. Çocuklarımızın iyi bir eğitim alarak bu memleketi ileriye taşıması için üzerimize düşeni yapacağız. Bu kenti düştüğü yerden yeniden ayağa kaldıracağız" ifadelerinde bulundu.

Eğitim sisteminden yakınan bir katılımcı, "Her yer sorun. Neresinden başlayalım, neresine çözüm bulalım. Bu ülkede eğitim sistemini bozduysanız her şeyi bozmuşsunuz demektir. İlk önce eğitimi düzeltmek gerekiyor" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Atanamadığını söyleyen bir müzik öğretmeni ise, "Üniversitlere maalesef önümüze gelen bölümü açıyoruz. Bu çok yanlış bir şey. İnsanlar da büyük umutlarla gidiyor üniveristeye. Ne yazık ki mezun olduktan sonra ortada kalıyor. Maalesef bu durum intiharlara kadar varıyor" diye konuştu.

Milli Eğitim Bakanlığı`nın önemine değinen bir diğer katılımcı da, "Almanya geçmişte çok büyük enflasyon yaşadı. Buna rağmen en büyük bütçe eğitim bakanlığına verildi. Çünkü Almanya`nın geleceğini kuracak gençleri eğitim bakanlığının yetiştireceğini biliyorlardı" şeklinde konuştu.

Mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarının eğitim almakta geri kaldığına dikkat çeken bir katılımcı, "Adıyaman, mevsimlik tarım işçilerinin yoğun olduğu bir kent. Yılda binlerce insanımızın nisan ayından kasım ayına kadar çeşitli illerde çalışılıyor. Mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarının eğitime ulaşmasında ciddi bir problem var. Milli Eğitim Bakanlığı ve tüm siyasi partiler bunu gündemine almalı" dedi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA