12 Nisan 2025 Cumartesi


01:30   GALATASARAY DEPLASMANDA SAMSUNSPOR`U 2-0 MAĞLUP ETTI   01:29   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı AYLIN NAZLıAKA: ADAYıMıZı YANıMıZDA, SANDıĞı ÖNÜMÜZDE ISTIYORUZ   01:27   CHP`LI TANAL: GÜÇLENDIRILMIŞ PARLAMENTER SISTEMIN DıŞıNDA DA BAŞKA BIR ŞEKILDE BU ÜLKE NE HUZURA KAVUŞUR, NE MUTLUĞA   23:50   ERKAN BAŞ: BASEL`I BILIM KURGU FILMLERINI ARATMAYACAK BIR SENARYOYLA TUTUKLADıLAR   23:18   CHP`LI YAVUZYıLMAZ ZONGULDAK BELEDIYE BAŞKANı TAHSIN ERDEM`IN IFADEYE NEDEN ÇAĞıRıLDıĞıNı RESMI BELGELERLE AÇıKLADı   23:10   İBB SORUŞTURMASı KAPSAMıNDA 24 ŞIRKETE DOĞRUDAN, 28 ŞIRKETE DENETIM KAYYUMU ATANDı   22:27   MURAT EMIR: EKREM İMAMOĞLU`NUN TUTUKLANMASıNıN SEBEBI IŞARET ETTIĞI ADAMA, KIŞILERE, GRUPLARA, CEMAATLERE KAMU ÜZERINDEN AKAN MUSLUKLARıN KESILMESIDIR   22:13   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı MURAT BAKAN: EMNIYET ANAYASAL HAKLARı YARGıLAMA, DEĞERLENDIRME AILELERE AYAR VERME MAKAMı DEĞILDIR   21:45   EKREM İMAMOĞLU: RANTA VE MILLET ALEYHINE OLAN HER HUSUSA KARŞı DURDUĞUM IÇIN BUGÜN BURADAYıM   21:12   ADALET BAKANı: MINGUZZI AILESININ TEHDIT EDILMESIYLE ILGILI BIR ŞÜPHELI VE SUÇA SÜRÜKLENEN DÖRT ÇOCUK TUTUKLANMıŞTıR   20:55   İMAMOĞLU`NDAN BAYAR, MENDERES, ECEVIT VE ERBAKAN`Lı MESAJ: MILLET VARSA HAK, HUKUK ADALET MÜCADELESI VAR. MILLET YINE KAZANACAK, ÇÜNKÜ MILLET BÜYÜKTÜR   15:38   ALI MAHIR BAŞARıR: "BUGÜN SILIVRI`DE UTANÇ VERICI GÖRÜNTÜLERI TEKRAR GÖRDÜK"   15:31   CHP`LI SARıBAL: BURSA`DA ASTıM KRIZI GEÇIREN TUTUKLU ÖĞRENCI ŞIDDETE MARUZ KALDı   15:15   CHP`LI GÜNAYDıN: “AKıN GÜRLEK`I TEHDIT ETTIĞI IDDIASıYLA AÇıLAN DAVA GÜRLEK`IN YıLLARCA MAHKEME BAŞKANLıĞı YAPTıĞı MAHKEMEYE TESADÜFEN DÜŞÜYOR”   14:47   CHP`LI MILLETVEKILLERI İMAMOĞLU`NUN DURUŞMA SALONUNDAN FOTOĞRAFıNı PAYLAŞTı...   13:37   19 MART PROTESTOLARıNDA TUTUKLANAN 59 GENÇ HAKKıNDA DAHA TAHLIYE KARARı   13:28   ÖZGÜR ÖZEL: "BIZ SEÇMENIN YARıSıNDAN BIR FAZLASıYLA TARIHIN EN BÜYÜK GÜVENSIZLIK OYUNU VERMEK ISTIYORUZ"   13:04   EKREM İMAMOĞLU, MAHKEMEDE SAVUNMA YAPTı   12:58   CHP PM TOPLANTıSı YARıN YAPıLACAK... MYK BELIRLENECEK   11:32   İMAMOĞLU`NUN "AKıN GÜRLEK DAVASı" DURUŞMASı BAŞLADı: "HAKSıZLıĞA KIM UĞRADıYSA YANıNDA BENI BULACAK"  
 
     
   

TRENDYOL 1. LİGE YÜKSELEN AMEDSPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI


TFF 2. Lig Kırmızı Grubu`nda şampiyon olan Amed Sportif Faaliyetler, binlerce taraftarın katılımıyla düzenlenen törenle kupasını aldı.

 

Tarih : 11 Mayıs 2024 Cumartesi 23:07   Okunma : 190

AHMET ÜN

(DİYARBAKIR) - TFF 2. Lig Kırmızı Grubu`nda şampiyon olan Amed Sportif Faaliyetler, binlerce taraftarın katılımıyla düzenlenen törenle kupasını aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TTF) 2. Ligi`nde şampiyon olan ve Trendyol 1. Lig`e yükselen Amed Sportif Faaliyetler için  Diyarbakır Stadyumu`nda kupa töreni düzenlendi. Törene, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, DEM Parti Milletvekili Serhat Eren, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ayşe Serra Bucak Küçük ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

Törende konuşan Amed Sportif Faaliyetler Başkanı Aziz Elaldı, takıma destek olan herkese teşekkür etti. Elaldı, “Bizim yanımızda duran sivil toplum örgütlerine, sayın vekillerimize, belediye başkanlarımıza, Sezgin Tanrıkulu`na, Mehmet Kaya`ya, bizden desteğini esirgemeyen Ekrem İmamoğlu`na, Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan`a, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve diğer vekillere teşekkür ediyorum. Bizi kalbiyle destekleyen, sürekli yanımızda bulunan ve tebrik mesajı çeken Selahattin Demirtaş başkana teşekkür ederiz" dedi.

Konuşmaların arından TFF yetkilisi Volkan Can, Amedspor futbolcularına madalya verdikten sonra şampiyonluk kupası sahaya getirildi. Kupayı havai fişek şovu altında alan futbolcu ve yöneticiler dakikalarca alkışlandı. 

Kupa töreni, İlkay Akkaya, Bajar, Pervin Chakar ve çeşitli sanatçıların konseriyle devam etti.

 

 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA