6 Mayıs 2024 Pazartesi


19:01   ÖZGÜR ÖZEL DEVLET BAHÇELİ`Yİ ZİYARET EDECEK   18:45   1 MAYIS SORUŞTURMASINDA 11 KİŞİ DAHA TUTUKLANDI   17:25   MERSİN BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, 4 MERKEZ İLÇENİN MUHTARI İLE BİR ARAYA GELDİ   16:25   YÜKSEK SEÇİM KURULU, YEREL SEÇİMLERİN KESİN SONUÇLARINI İLAN ETTİ   15:57   VELİ AĞBABA, ÖZGÜR ÖZEL`İN ERDOĞAN İLE YAPTIĞI GÖRÜŞMEYİ DEĞERLENDİRDİ   15:52   MEZİTLİ`DE `3 FİDAN` TÖRENLE ANILDI   15:52   VEKALETLE KURBAN KESİM BEDELİ AÇIKLANDI   15:50   BAŞKAN YILDIZ’DAN, İLÇENİN YÜKSEK KESİMLERİNDE DOLU FELAKETİNDEN ZARAR GÖREN ÜRETİCİLERE GEÇMİŞ OLSUN   14:48   İYİ PARTİ`NİN YENİ TBMM GRUP BAŞKAN VEKİLLERİ BELİRLENDİ   14:36   ÖZGÜR ÖZEL, SİNAN ATEŞ’İN EŞİ AYŞE ATEŞ İLE GÖRÜŞTÜ   13:01   ÖZGÜR ÖZEL: “HİÇ KİMSE KORKMASIN. CHP`Yİ TOPUYLA TÜFEĞİYLE DARBECİLER KARIŞTIRAMADI. ÖZGÜVENSİZ TARTIŞMALARLA KİMSE KİMSEYİ MEŞGUL ETMESİN. İŞİMİZ VAR DAHA İKTİDAR OLACAĞIZ"   10:50   GÖKHAN GÜNAYDIN: “SİZİN GÜNDEMİNİZ ISTAKOZ OLABİLİR, BİZİM GÜNDEMİMİZ HALKIN SORUNLARI”   09:55   İYİ PARTİ KURUCU GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ÖZEL`DEN "GERONTOKRASİ İLE MÜCADELE" VURGUSU   16:15   YSK, CHP`NİN HATAY VE İSKENDERUN SEÇİMLERİNE YÖNELİK `TAM KANUNSUZLUK` BAŞVURUSUNU REDDETMİŞTİ... ANKA, KARARIN GEREKÇESİNE ULAŞTI   16:05   "BASKI" İDDİALARININ GÖLGESİNDE ANKARA TABİP ODASI SEÇİMLERİ...    15:53   EMNİYET TEŞKİLATI SENDİKASI`NDAN `İNTİHAR VE MOBBİNG` ANKETİ   15:01   AYLİN NAZLIAKA, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞININ FAALİYETLERİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:48   İSTANBUL`DA 1 MAYIS GÖZALTILARI SÜRÜYOR   12:06   VEHBİ BAKIRLIOĞLU: "CANLI HAYVAN VE ET İTHALATI REKORA DOĞRU KOŞUYOR"   12:03   PINARBAŞI`NDA 2 HAZİRAN`DA SEÇİM YENİLENECEK... CHP`Lİ GENÇ: "HALKIMIZIN BİZE OLAN GÜVENİNİN FARKINDAYIZ. 2 HAZİRAN GÜNÜ PINARBAŞI`NA BAHARI TEKRAR GETİRECEĞİZ"  
 
     
   

ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Denizli İl Başkanlığını ziyaret etti. Özel, Denizli Büyükşehir Belediyesi seçiminin kazanılması halinde Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum`a verdiği motosiklet alma sözünü yerine getirdi. Özel, motosikletin anahtarını Horzum`a teslim etti.

 

Tarih : 26 Nisan 2024 Cuma 12:52   Okunma : 279

HABER: FATİH ÖZKILINÇ KAMERA:KERİM UĞUR

(DENİZLİ) -CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Denizli İl Başkanlığını ziyaret etti. Özel, Denizli Büyükşehir Belediyesi seçiminin kazanılması halinde Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum`a verdiği motosiklet alma sözünü yerine getirdi. Özel, motosikletin anahtarını Horzum`a teslim etti.

Motosikletin anahtarını vermeden önce açıklamalarda bulunan Özel, "Her seçimim bir hikayesi oluyor, bu seçimin en renkli hikayesi de Denizli`de Denizliler tarafından yazıldı. Her iki başkan da benim yakın dostlarım, siyaset yaptığımız arkadaşlar. Hatta kurultayda kendi memleketim Manisa`nın tam desteğini aldıktan sonra ilk destek Denizli`den gelmişti. İl başkanım, ilçe başkanları, kadın kolları, gençlik kolları, belediye başkanları tam destek verdiler, `hemşehrimizin arkasındayız` dediler. O süreçte buraya geldik devamında da koca bir değişim sürecini birlikte yönettik. O süreçte başarılı olduk" dedi.

"HELALİ HOŞ OLSUN"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu`nu adaylaştırma sürecini de anlatan Özel, "Kampanya sürecinde Ali Osman Horzum başkanımızla bir araya geldiğimizde büyükşehiri almak ve kırmızı bir motor olmak üzere iki hayali olduğunu söyledi. Ben de `büyükşehiri al, motoru almak bizden. Motor benim şahsi hediyem olsun` dedim. ‘Söz mü` dedi, söz dedim. ‘Kırmızı olacak ama` dedi. Olur dedik. Sonra olay aramızda böyle bir ödül, iddia gibi kaldı. Seçim akşamı biz bütün Türkiye`den sonuç alıyoruz. Gökhan Başkanım Kilis`i aldık diye haberi verdikten hemen sonra altın sandıklara bakmak istiyoruz. Herkes altın sandıkları yani o ille ilgili en hızlı sonucu verecek sandıklara bakarken ben de sayın başkanımı aradım. Dedim ki ‘başkanım altın sandıkları biraz hızlı girer miyiz, Denizli`den gelen haberler iyi. İyi, iyi alıyoruz Denizli`yi dedi. Aman dedim gevşemeyelim, sandıkları girelim. Tamam mı başkanım, ‘tamam` dedi. Tam kapatıyorum. ‘Başkanım benim de bir talebim olabilir mi` dedi. Ben de tamam, nedir talebin dedim. ‘Benim motor 300 cc. olabilir mi` dedi. Öyle olunca helali hoş olsun, araştırdık. İstediği marka, model ve renk Sivas`ta varmış. Sivas`tan bulundu, getirildi, kendisine teslim edildi. Ücretini Manisa İş Bankası Şubesi`nden yatırdık. Ankara`dan yatınca `partiden mi aldırdı` derler. O hediyeyi takdim etmek üzere buradayız" diye konuştu.

ÖZEL, MOTOLARLA BÜYÜKŞEHİR`E GEÇTİ

Konuşmasının ardından Özel, motorun anahtarını CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum`a teslim etti. Özel, daha sonra İl Başkanı Horzum`un idaresindeki kırmızı motorla Denizli Büyükşehir Belediyesi`ne geçti.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Öte yandan Özel, açıklama sırasında derdini ifade etmek üzere araya giren bir vatandaşla da ilgilendi. Konuşmasını keserek vatandaşı dinleyen Özel, diyalogla ilgili "Aydın`da erkek arkadaşı tarafından vurulmuş bir çocuğun ailesi daha önce gelmişler iş istemişler, belediyeye ulaşamamışlar. Başkanımız konuya ilk kez konuya muttali oldu, gereken yapılacak. Elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA