4 Mayıs 2024 Cumartesi


15:08   YENİ MÜFREDATA TEPKİLER SÜRÜYOR   15:02   1 MAYIS`TA ARKADAŞLARI GÖZALTINA ALINAN ``FİLİSTİN İÇİN BİN GENÇ`` EYLEMCİLERİ: ``FİLİSTİN MÜCADELESİ YARGILANAMAZ``   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   12:56   İÇİŞLERİ BAKANLIĞI: ``YERLİKAYA DA DAHIL BAKAN YARDIMCILARININ KORUMA ARAÇ VE KORUMA POLİS SAYISI AZALTILMIŞTIR``   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:32   ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ`NİN AKP`DEN CHP`YE GEÇMESİYLE ÇOCUK PARKI AKARYAKIT İSTASYONU OLMAKTAN KURTULDU   11:47   MSB: FIRAT KALKANI VE BARIŞ PINARI BÖLGELERİNDE 7 PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ   11:40   CHP`Lİ ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ: “MENENJİT VAKALARI ARTIYOR, VERİLER GİZLENİYOR. BAKANLIK, ÜCRETSİZ AŞI YAPSIN”   10:46   EĞİTİM-SEN SİNOP ŞUBE BAŞKANI UZUN YENİ MÜFREDATI ELEŞTİRD   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   09:31   EKREM İMAMOĞLU AVRUPA SOSYALİST PARTİSİ ÖZEL OTURUMUNDA KONUŞTU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI   15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ`DEN CHP`YE ZİYARET...    15:32   ERDOĞAN`DAN, ÖZGÜR ÖZEL İLE GÖRÜŞMESİNE İLİŞKİN İLK DEĞERLENDİRME   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   15:18   MİLLETVEKİLLİĞİ DÜŞÜRÜLEN CAN ATALAY`IN TBMM`DEKİ ODASINA İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ERHAN USTA YERLEŞTİ   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”  
 
     
   

MEZİTLİ, 23 NİSAN`I EMİR CAN İĞREK`LE KUTLADI 


Mezitli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Emir Can İğrek`i vatandaşlarla buluşturdu.

 

Tarih : 24 Nisan 2024 Çarşamba 11:24   Okunma : 183

(MERSİN) - Mezitli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Emir Can İğrek`i vatandaşlarla buluşturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM`nin 104. açılış yıl dönümü tüm yurtta coşkuyla kutlanırken; Mezitli Belediyesi tarafından da Soli Arena Konser Alanı`nda Emir Can İğrek konseri düzenlendi. 

Mezitli Belediyesi`nin çocuk gündüz bakımevi öğrencileri, günler öncesinden hazırladıkları anlamlı hediyeyi konser için Mezitli`ye gelen Emir Can İğrek`e sahnede takdim etti. Çocukların hazırladıkları tabloda, Emir Can İğrek ile Onur Can Özcan`ın fotoğraflarının yanı sıra ‘Can Dostum` şarkısının sözleri yer aldı. 

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, konser öncesi yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“İyi akşamlar Mezitli, iyi akşamlar Mustafa Kemal Atatürk`ün askerleri, iyi akşamlar aydın Mezitli, Cumhuriyetçi Mezitli, çağdaş Mezitli. Bugün burada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`mızı kutluyoruz. Çocuklarımıza, Atatürk`ümüzün hediye ettiği ilk bayramımızı kutluyoruz. Şuna inanın; bu kardeşiniz, bu abiniz, bu başkanınız her zaman Atatürk ilke ve inkılaplarını yaşatacak ve onun arkasında aslanlar gibi duracak. Sizleri seviyorum. İyi ki varsınız. Mezitli gencine sahip çıkan bir belediye olacak, kadınına sahip çıkan bir belediye olacak çiftçisine, emeklisine, esnafına sahip çıkan bir belediye olacak. Sizlerle birlikte çok güzel işler yapacağız. Bizlere güvenin, bizlere inanın, bizleri sevin. Bizler sizi çok seviyoruz.”

CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır da Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün önünde saygıyla ve özlemle eğildiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

“Burada gençleri görüyorum, genç kardeşlerimi görüyorum. 31 Mart`tan sonra umutlanan genç kardeşlerimi görüyorum. Size söz vermiştik;‘Mezitli`yi, Mersin`i, Afyon`u, Uşak`ı, Kütahya`yı, İstanbul`u, Bursa`yı kazanacağız` demiştik. Size bir söz daha veriyoruz;ilk seçimde Çankaya`ya Cumhuriyet`in evladı bir cumhurbaşkanını hep beraber yollayacağız. Gençler, artık üzülmeyeceksiniz. Bu ülkenin kaynakları, nimetleri bir avuç zengin, bir avuç seçkin arasında paylaşılmayacak. Artık adalet gelecek. Artık lale devri bitecek; eşitlik gelecek,mülakat kalkacak.Amcası, dayısı olanlar bir yere gelmeyecek. Bu ülkenin,Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün evlaları; siz eşit bir şekilde yarışacaksınız. Mezitli`nin binlerce genci burada. Size son olarak bir söz daha veriyorum; Mersin`de artık bu meydanlarda en sevdiğiniz sanatçılar gelecek, sizlerle buluşacak. Bunu kim yapacak? Genç Başkan Ahmet Serkan Tuncer yapacak. Gençler, genç başkanı Mezitli`ye koyduk. Bodrum`a 29 yaşında bir kardeşlinizi belediye başkanı yaptık. Türkiye`nin her yerinde siyaset yaşını gençleştirdik. Türkiye`yi artık sizler yöneteceksiniz. Sizlere güveniyoruz, inanıyoruz.”


 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA