22 Nisan 2025 Salı


23:45   "CHP’LI ÇAĞLA SAKAR: ’DEMOKRASI İÇIN, ADALET İÇIN, ERKEN SEÇIM ŞART!’"   21:53   ERDOĞAN KONUŞURKEN "AK PARTI SEBEP ENFLASYON SONUÇ" ŞEKLINDE PANKART AÇAN TEKSTIL IŞÇISI TUTUKLANDı   20:39   KÜTAHYA`DA 4.3 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   20:37   DENIZ YÜCEL: “BU MILLET ERDOĞAN`ı ÇOKTAN ‘ISTENMEYEN ADAM` ILAN ETMIŞTIR”   19:13   ESILA AYıK`ıN AVUKATı ÜMIT ÖZKAN: "HER IKI ADLIYEDEKI ITIRAZLARıMıZı DA EKLEDIK ANCAK MAALESEF CEVAP ALAMıYORUZ"   18:36   49 SANıKLı SARAÇHANE DURUŞMASı 24 EKIM`E ERTELENDI   18:13   CHP`LI YAZGAN`DAN KANAL İSTANBUL REKLAMLARıNıN ARAP MEDYASıNDA YER ALMASıNA TEPKI: "ARAPLARA PEŞKEŞ ÇEKMEK ÜZERINE KURULMUŞ BIR DÜZEN VAR"   18:11   İZMIRLI GENÇLER OTURMA EYLEMINDE: “DEĞIŞIM ATEŞI ARTıK YAKıLDı. SANDıĞı ÜÇ SENE SONRA KURSALAR DA ARTıK BUNLARıN GERI DÖNÜŞÜ YOK”   18:02   CHP`LI ÖZGÜR ÇELIK: “TÜRKIYE`NIN BIRINCI PARTISI EMIN ADıMLARLA IKTIDARA YÜRÜMEKTEDIR DARBE GIRIŞIMLERIYLE CHP`NIN IKTIDAR YÜRÜYÜŞÜNÜ ENGELLEMEYE ÇALıŞıYORLAR”   17:57   ULUSLARARASı MERSIN ÇOCUK FESTIVALI IÇIN MERSIN`E GELEN ÖĞRENCILERDEN SEÇER`E ZIYARET   17:53   CHP`NIN 38`INCI OLAĞAN KURULTAYı SORUŞTURMASı… CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÇELIK IFADE VERDI: “BU SORUŞTURMA TÜRKIYE`NIN BIRINCI PARTISI OLAN CHP`NIN IKTIDAR YÜRÜYÜŞÜNÜ DURDURMA ÇABASıDıR”   17:36   MANSUR YAVAŞ: "DAIRE BAŞKANıNıZıN EVINDEN 26 KILO ALTıN, 2 MILYON DOLAR PARA ÇıKMıŞ, SORMAZ MıSıNıZ ‘BU PARANıN KAYNAĞı NEDIR` DIYE"   17:06   CHP`NIN YOZGAT`TA DÜZENLEDIĞI "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGININ YANKıLARı SÜRÜYOR   17:06   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: “50 BIN MASUM KATLEDILIRKEN, ‘BIZE NE FILISTIN`DEN` DIYEREK, 18 AYDıR SUSTUKLARı BIR INSANI TRAJEDIDEN SIYASI RANT SAĞLAMAYA ÇALıŞTıLAR”   16:52   EMNIYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ: EREN ÜNER HAKKıNDA ADLI MAKAMLARA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAKTıR   16:45   HABLEMITOĞLU DAVASı 27 HAZIRAN`A ERTELENDI   16:06   PAPA FRANCIS`IN ÖLÜMÜ... ÖZGÜR ÖZEL: “TÜM KATOLIK DÜNYASıNA VE VATIKAN DEVLETI`NE BAŞSAĞLıĞı DILIYORUM”   15:35   İMAMOĞLU: “MILLETIMIZ SENELERDIR MAHKEME KARARLARıNıN SARAYDAN VERILEN EMIRLERLE ALıNDıĞıNı BILIYOR. GEÇ GELEN ADALET, ADALET DEĞILDIR”   14:58   İMAMOĞLU`NDAN EDIRNELILERE MESAJ: "GÜÇLÜ, MUTLU VE BAŞARıLı GÜNLERDE BIRLIKTE OLACAĞıZ"   14:56   CHP`LI SEMRA DINÇER: “TÜRKIYE, YıLLıK GELIRE ORANLA DÜNYADA EV SAHIBI OLMANıN EN ZOR OLDUĞU ÜLKE KONUMUNA GELDI"  
 
     
   

ÖZGÜR ÖZEL STRAZBURG`TA AKPM BAŞKANI ROUSSOPOULOS VE ESKİ YUNANİSTAN BAŞBAKANI ÇİPRAS İLE GÖRÜŞTÜ.


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Sosyalistler, Yeşiller ve Demokratlar (SOC) Grubu Başkanı Frank Schwabe`nin davetiyle grup toplantısına katılmak üzere Fransa`nın Strazburg kentine gitti. Özel burada yoğun ikili temaslarda bulundu, eski Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile de görüştü.

 

Tarih : 18 Nisan 2024 Perşembe 01:18   Okunma : 761

 

HABER: GÜLARA SUBAŞI / KAMERA: MEHMET MEHMETLİOĞLU

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Sosyalistler, Yeşiller ve Demokratlar (SOC) Grubu Başkanı Frank Schwabe`nin davetiyle grup toplantısına katılmak üzere Fransa`nın Strazburg kentine gitti. Özel burada yoğun ikili temaslarda bulundu, eski Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile de görüştü.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKPM SOC Grubu Başkanı Frank Schwabe`nin davetiyle grup toplantısına katılmak üzere gittiği Fransa`nın Strazburg kentinde, ilkbahar oturumunda üyelere hitap etti. Yaklaşık 25 dakikalık bir konuşma yapan Özel, ardından üyelerden gelen soruları yanıtladı.

Oturum sonrası CHP lideri Özel, AKPM SOC Grup Yönetimi, AKPM Türkiye Cumhuriyeti Delegasyonu, AK Genel Sekreteri Marija Pej?inovi? Buri?, AKPM ALDE Grup Başkanı Ilulian Bulai, T.C. AK Daimi Temsilcisi Büyükelçi Nurdan Bayraktar Golder, AKPM Meclis Başkanı Theodoros Roussopoulos ile görüşme gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkanı Özel, bu görüşmelerin ardından CHP Strazburg Birliği üyeleriyle bir araya geldi. Birlik Başkanı Burak Özkuzucu`nun açış konuşması ardından üyelere hitap etti ve soruları yanıtladı.

Özel`in Strazburg`daki son teması eski Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile oldu. Özel ile Çipras, birlik toplantısının yapıldığı otelde 15 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA