19 Nisan 2025 Cumartesi


14:46   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... İMAMOĞLU`NUN MESAJı: ``YOZGAT, ŞU YA DA BU PARTININ DEĞIL, CUMHURIYET`IN, DEMOKRASININ, MILLI EGEMENLIĞIN KALESIDIR"   14:43   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... ÇIFTÇILER ÖZGÜR ÖZEL`I YOZGAT`ıN GIRIŞINDE TRAKTÖRLERIYLE KARŞıLADı   14:26   CHP`NIN `‘MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI… ÇIFTÇILER: ``BEN ADALET IÇIN BURADAYıM. KENDIM, ÇOCUKLARıM, GELECEKTEKI NESILLER IÇIN BEN BURADAYıM``   14:26   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... "EKREM İMAMOĞLU`NUN BIR AN ÖNCE SILIVRI ZINDANıNDAN ÇıKARıLMASıNı ISTIYORUZ"   14:15   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... ÇIFTÇI ERSOY: CUMHURIYET`I KURTARMAYA GELDIK   13:59   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ERHAN ADEM: "YÜREĞI, CESARETI OLAN BU MILLETIN ÖNÜNE ERKEN SEÇIM SANDıĞıNı MUTLAKA GETIRMELI"   13:55   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... MURAT EMIR: "BUGÜN BURADAN TÜM TÜRKIYE`YE BIR UMUT SAÇACAĞıZ"   13:32   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN KORUMASıNDAKI ANNE KEDI ALACA`NıN YAVRULARı IÇIN SAHIPLENDIRME SÜRECI BAŞLADı   12:58   NIĞDE`DE ÜRÜNLERI ZIRAI DONDAN ZARAR GÖREN LAHANA ÜRETICISI: "61 YAŞıNDAYıM BÖYLE ZIRAI DON GÖRMEDIM"   12:49   SUAT ÖZÇAĞDAŞ: "YOZGAT`TA YURTTAŞLARıMıZ, ÇIFTÇILERIMIZ, ESNAFıMıZ, IŞÇILERIMIZ IKTIDARA VERDIKLERI DESTEĞIN KARŞıLıĞıNı BULAMADıLAR"   12:06   DOKTOR MEHMET ÖZ, ABD`DE FEDERAL SAĞLıK HIZMETLERI DIREKTÖRLÜĞÜ GÖREVINE BAŞLAMAK ÜZERE YEMIN ETTI   10:44   TESK GENEL BAŞKANı BENDEVI PALANDÖKEN: "KIRA STOPAJıNıN TAMAMEN KALDıRıLMASı GEREKIYOR"   10:41   CHP`LI TAŞCıER: “4,4 MILYON ÇOCUK ETE HASRET, 2 MILYON ÇOCUK MEYVE TÜKETEMIYOR, 1,8 MILYON ÇOCUK YENI KıYAFET ALAMıYOR”   10:04   İYİ PARTI LIDERI DERVIŞOĞLU: "BEN CUNTA TANıMLAMASıNı EKSIK VE YETERSIZ BULURUM"   09:54   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, DENIZ KIRLILIĞIYLE MÜCADELE KONUSUNDA ÇALıŞMALARıNı SÜRDÜRÜYOR   09:39   CHP`LI AŞKıN GENÇ`IN DINLEDIĞI ŞEHIT YAKıNı: “KAMUDA 28 YıL ÇALıŞTıM, 22 BIN LIRA EMEKLI AYLıĞı ALıYORUM… BIR EV KIRASı 15 BIN TL, NASıL YAŞAYACAĞıZ?”   09:28   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı BAKAN: BIR INAT UĞRUNA TÜRKIYE`NIN 50 MILYAR DOLARıNı YAKTıLAR AMA ÇIFTÇININ ZARARı IÇIN ARAYAN SORAN YOK   23:58   ABD`NIN ŞAM BÜYÜKELÇILIĞINDEN SURIYE`YE SEYAHAT UYARıSı   23:29   CHP`LI YAVUZYıLMAZ: AK PARTI DÖNEMINDE İBB`DE, `CUMHURBAŞKANLıĞı AILE FERTLERI`NE KEYFI ARAÇ TAHSISLERI YAPıLDıĞıNı TESPIT ETTIK   22:50   İMAMOĞLU`NUN AVUKATı MEHMET PEHLIVAN: İMAMOĞLU`NUN DIPLOMASı HAKKıNDA RAPOR HAZıRLAYAN YÖK ÜYELERI HAKKıMDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU  
 
     
   

FATİH ERBAKAN: "DÜNYA SİYONİZMİYLE MÜCADELE EDECEĞİZ"


Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün İstanbul`da babası Necmettin Erbakan`ın mezarını ziyaret etti. Erbakan, "Sadece bizim için huzur ve barış olacak, sadece bizim için refah olacak, sadece bizim için insan hakkı olacak inancına sahip olduklarından dolayı herkese refah, herkese huzur ve barış, herkese adalet, herkese kul hakkı temin etmek üzere mücadele etmek olan cihat farzını eda ederken işte bu zümreyle yani dünya siyonizmiyle mücadele edeceğiz” dedi.

 

Tarih : 11 Nisan 2024 Perşembe 19:18   Okunma : 265

Haber- GAYE ŞEYMA CAN/ Kamera- MEHMET ÇALPAR

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün İstanbul`da babası Necmettin Erbakan`ın mezarını ziyaret etti. Erbakan, "Sadece bizim için huzur ve barış olacak, sadece bizim için refah olacak, sadece bizim için insan hakkı olacak inancına sahip olduklarından dolayı herkese refah, herkese huzur ve barış, herkese adalet, herkese kul hakkı temin etmek üzere mücadele etmek olan cihat farzını eda ederken işte bu zümreyle yani dünya siyonizmiyle mücadele edeceğiz” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün İstanbul Zeytinburnu`ndaki Merkezefendi Camii`nde kıldığı ikindi namazının ardından babası Necmettin Erbakan`ın Merkezefendi Mezarlığı`ndaki mezarını ziyaret etti. Erbakan, burada yaptığı konuşmada, babasının cihat kavramına çok önem verdiğini belirterek, şunları söyledi:

ÖRNEK BİR İNSANDI”

“Herkesin mübarek Ramazan Bayramı`nı tebrik ederek sözlerime başlıyorum. Cenabı Allah bu bayramın zulüm altında, sömürü altında geçirdiğimiz son bayram olmasını nasip eylesin.

Hepimizin çok iyi bildiği gibi her yönüyle örnek bir insandı. Siyasetçi kimliğiyle, akademisyen kimliğiyle, girişimci, iş adamı kimliğiyle, öğretici kimliğiyle devlet adamı kimliğiyle bir Müslüman olarak huyuyla, ahlakıyla her yönüyle örnek alınacak bir insandı. Kendisini saatlerce günlerce anlatsak zaman yetiştiremeyiz. Ancak kendisini anarken mutlaka vurgulanması gereken hususiyet üç temel dersi insanlara, İslam alemine ve bütün milletimize Milli görüşçüler olarak bizlere verdi. Birinci ders İslamsız saadet olmaz dersiydi. Bir insan dünyada da ahirette de kurtuluşa ermek istiyorsa, saadet ve selamete ulaşmak için mutlaka Cenabı Allah`ın ipine sımsıkı sarılmak zorundadır. İslam sadece ahiret saadeti için değil, dünya saadeti için de gönderilmiştir. Vermiş olduğu ikinci ders cihatsız İslam olmaz dersiydi. İslam dininin cihat dini olduğunu dünya imtihanından geçer not alabilmek için mutlaka cihat dersinden geçer, not almamız gerektiğini bizlere öğretti.

“CİHAT FARZINI EDA EDERKEN MÜCADELE EDECEĞİMİZ UNSURLAR DÜNYA SİYONİZMİDİR”

Üçüncü dersi de bu cihat farzını eda ederken mücadele edeceğimiz unsurlar dünya siyonizmidir. Çünkü cihat farzının temel amacıyla temel hedefiyle temel tanımıyla dünya siyonizminin inancı taban tabana zıttır. Cihat farzı bütün insanlık saadete selamete erecek, herkese refah, herkese adalet, herkese kul hakları sağlanacak, herkese huzur ve barış sağlanacak demektir. Bunun için mücadele etmek demektir. Dünya siyonizminin inancıysa; hayır sadece bizim için huzur ve barış olacak, sadece bizim için refah olacak, sadece bizim için insan hakkı olacak inancına sahip olduklarından dolayı herkese refah, herkese huzur ve barış, herkese adalet, herkese kul hakkı temin etmek üzere mücadele etmek olan cihat farzını eda ederken işte bu zümreyle yani dünya siyonizmiyle mücadele edeceğiz. Onun için bu cihat farzını hakkıyla eda edebilmek isteyen bir Müslüman dünya siyonizmini de hakkıyla tanımak mecburiyetindedir. Bu dersi de bizlere hayatı boyunca verdi, öğretti. Allah razı olsun."

Erbakan konuşmasının ardından kabristanın yanındaki çadırda vatandaşlarla bayramlaştı. 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA