26 Haziran 2024 Çarşamba


14:57   ÖZGÜR ÖZEL`DEN BAHÇELI`YE GEÇMIŞ OLSUN MESAJı   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: "DEDAŞ`ıN ŞANLıURFA`YA ETTIĞINI KIMSE ETMIYOR"   14:16   AYLIN NAZLıAKA: "GEÇTIĞIMIZ ÜÇ GÜN IÇERISINDE SEKIZ ILDE DOKUZ KıZ KARDEŞIMIZ KATLEDILDI"   13:31   DEVLET BAHÇELI, GRUP TOPLANTıSı SONRASı RAHATSıZLANDı   13:18   SEYIT TORUN: "NE FETÖ`YE NE DE BAŞKA CEMAAT YAPıLARıNA ÇOCUKLARıMıZı KURBAN ETTIRMEYIZ"   12:21   BAKAN TEKIN, EĞITIM SENDIKALARıYLA BIR ARAYA GELDI...   10:58   WIKILEAKS`IN KURUCUSU JULIAN ASSANGE ABD`YLE ANLAŞMA SONRASı SERBEST KALıYOR   10:49   DIYARBAKıR VE MARDIN`DEKI YANGıNDAN KURTARıLAN HAYVANLARıN TEDAVISI SÜRÜYOR   10:46   ARPA HASADıNıN DEVAM ETTIĞI YOZGAT`TA ÇIFTÇI, RANDEVU SISTEMINE TEPKILI   10:19   YANKı BAĞCıOĞLU: “GÜÇLÜ BIR ORDUSU OLUP DA ASKERÎ SAĞLıK SISTEMI OLMAYAN TÜRKIYE`DEN BAŞKA BIR DEVLET BULUNMAMAKTADıR”   10:18   BAŞKAN AV. ULAŞ YıLMAZ’DAN KADıN KOLLARı GENEL KURUL SEÇIMI TEBRIK MESAJı   09:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, SıCAK HAVALARA KARŞı UYARDı   16:02   CHP HEYETINDEN MARDIN`DE ACıLı AILELERE TAZIYE ZIYARETI   15:53   EMO, DIYARBAKıR VE MARDIN`DEKI YANGıNLARı İNCELEDI   15:23   TARSUS’TA 9 MAHALLEDE YOL BAKıM ÇALıŞMALARı TAMAMLANDı   15:18   TOROSLAR’DA YOLLAR TERTEMIZ   15:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN YINE BIR İLK: ‘TARSUS DAĞ KOŞUSU’   14:55   ÖZGÜR ÖZEL, AYŞE ATEŞ İLE GÖRÜŞTÜ   14:41   İMAMOĞLU`NDAN KıLıÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞME AÇıKLAMASı   13:42   CHP HEYETI YANGıNıN BAŞLADıĞı DIYARBAKıR KÖKSALAN`DA  
 
     
   

MEHMET TAHTASIZ`DAN, ÇORUM`DA EKSİK TESLİM EDİLEN TOKİ KONUTLARI İÇİN ÇAĞRI: “BU İNSANLARIN MAĞDURİYETİNİ BİR AN ÖNCE GİDERİN”


CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, sahiplerine teslim edilen Çorum TOKİ Kuruçay Konutları`ndaki eksiklerden dolayı vatandaşların mağdur olduğunu belirterek,  “743 konutta bu bölgedeki konutların yüzde 70`inin ya kapısı ya evyesi veya mutfak dolabı yok. Suyu akmıyor, asansörü çalışmıyor. Biz bunun takipçisi olacağız. TOKİ Başkanı`na da sesleniyorum, lütfen buraya el atın, bu insanların mağduriyetini bir an önce giderin” dedi.

 

Tarih : 8 Mart 2024 Cuma 16:27   Okunma : 131

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, sahiplerine teslim edilen Çorum TOKİ Kuruçay Konutları`ndaki eksiklerden dolayı vatandaşların mağdur olduğunu belirterek,  “743 konutta bu bölgedeki konutların yüzde 70`inin ya kapısı ya evyesi veya mutfak dolabı yok. Suyu akmıyor, asansörü çalışmıyor. Biz bunun takipçisi olacağız. TOKİ Başkanı`na da sesleniyorum, lütfen buraya el atın, bu insanların mağduriyetini bir an önce giderin” dedi.

Yapımına 6 yıl önce başlanan 743 konutluk Çorum TOKİ Kuruçay Konutları`nın bugüne kadar sadece yüzde 10`u teslim edildi. CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız da teslim edilen konutlardaki eksiklikler nedeniyle vatandaşların mağdur olduklarını söyledi. Hak sahibi Firdevs Tuncay`a 25 gün önce teslim edilen evin henüz tamamlanmayan mutfak dolaplarını, olmayan tezgahı gösterdi.

SORUNLARIMIZI GİDERİN DAHA FAZLA BİZİ MAĞDUR ETMEYİN”

TOKİ mağduru Tuncay da 2018`de kuraya girdiğini ve o günden beri mağdur olduğunu söyleyerek “Şu an oturduğum ev kira, iki ev değiştirdim, ev sahiplerimle sürekli sorun yaşadım. Şu an üçüncü ev sahibim de ‘çık` diyor. Artık evime geçmek istiyorum, evimin taksitlerini ödemek... Başkasının evinde oturmak istemiyorum. Yetkililerden rica ediyorum, sorunlarımızı giderin daha fazla bizi mağdur etmeyin” dedi.

BURAYA EL ATIN, BU İNSANLARIN MAĞDURİYETİNİ BİR AN ÖNCE GİDERİN”

Tahtasız da Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatçı, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşkın, AK Parti İl Başkanı Murat Günay`a seslenerek “Lütfen vermiş olduğunuz sözleri yerine getirin. Sizler bugün bu vaziyetteki eve nasıl taşınacaksınız? 743 konutta bu bölgedeki konutların yüzde 70`i bu vaziyette. Ya kapısı ya evyesi veya mutfak dolabı yok. Suyu akmıyor, asansörü çalışmıyor. Biz bunun takipçisi olacağız. TOKİ Başkanı`na da sesleniyorum, lütfen buraya el atın, bu insanların mağduriyetini bir an önce giderin” çağrısı yaptı.

OTOBÜS DURAĞININ YUKARI KADAR ÇIKMASINI İSTİYORUZ”

Tahtasız, daha sonra TOKİ konutlarının önündeki durakta bekleyen emeklilerle sohbet etti. Konutların eksikliklerinden bahseden Tahtasız, yurttaşların bu konuda yaşadığı sorunları sordu. Özellikle ulaşım sorunundan dert yanan ileri yaşlı yurttaşlar “Saatte bir geliyor buraya, şu durağın haline bak. Otobüs durağının yukarı kadar çıkmasını istiyoruz” dedi.

 






Paylaş :
Etiketler :  Toki, Mehmet Tahtasız, Hak Sahipleri

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA