7 Mayıs 2024 Salı


19:01   ÖZGÜR ÖZEL DEVLET BAHÇELİ`Yİ ZİYARET EDECEK   18:45   1 MAYIS SORUŞTURMASINDA 11 KİŞİ DAHA TUTUKLANDI   17:25   MERSİN BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, 4 MERKEZ İLÇENİN MUHTARI İLE BİR ARAYA GELDİ   16:25   YÜKSEK SEÇİM KURULU, YEREL SEÇİMLERİN KESİN SONUÇLARINI İLAN ETTİ   15:57   VELİ AĞBABA, ÖZGÜR ÖZEL`İN ERDOĞAN İLE YAPTIĞI GÖRÜŞMEYİ DEĞERLENDİRDİ   15:52   MEZİTLİ`DE `3 FİDAN` TÖRENLE ANILDI   15:52   VEKALETLE KURBAN KESİM BEDELİ AÇIKLANDI   15:50   BAŞKAN YILDIZ’DAN, İLÇENİN YÜKSEK KESİMLERİNDE DOLU FELAKETİNDEN ZARAR GÖREN ÜRETİCİLERE GEÇMİŞ OLSUN   14:48   İYİ PARTİ`NİN YENİ TBMM GRUP BAŞKAN VEKİLLERİ BELİRLENDİ   14:36   ÖZGÜR ÖZEL, SİNAN ATEŞ’İN EŞİ AYŞE ATEŞ İLE GÖRÜŞTÜ   13:01   ÖZGÜR ÖZEL: “HİÇ KİMSE KORKMASIN. CHP`Yİ TOPUYLA TÜFEĞİYLE DARBECİLER KARIŞTIRAMADI. ÖZGÜVENSİZ TARTIŞMALARLA KİMSE KİMSEYİ MEŞGUL ETMESİN. İŞİMİZ VAR DAHA İKTİDAR OLACAĞIZ"   10:50   GÖKHAN GÜNAYDIN: “SİZİN GÜNDEMİNİZ ISTAKOZ OLABİLİR, BİZİM GÜNDEMİMİZ HALKIN SORUNLARI”   09:55   İYİ PARTİ KURUCU GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ÖZEL`DEN "GERONTOKRASİ İLE MÜCADELE" VURGUSU   16:15   YSK, CHP`NİN HATAY VE İSKENDERUN SEÇİMLERİNE YÖNELİK `TAM KANUNSUZLUK` BAŞVURUSUNU REDDETMİŞTİ... ANKA, KARARIN GEREKÇESİNE ULAŞTI   16:05   "BASKI" İDDİALARININ GÖLGESİNDE ANKARA TABİP ODASI SEÇİMLERİ...    15:53   EMNİYET TEŞKİLATI SENDİKASI`NDAN `İNTİHAR VE MOBBİNG` ANKETİ   15:01   AYLİN NAZLIAKA, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞININ FAALİYETLERİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:48   İSTANBUL`DA 1 MAYIS GÖZALTILARI SÜRÜYOR   12:06   VEHBİ BAKIRLIOĞLU: "CANLI HAYVAN VE ET İTHALATI REKORA DOĞRU KOŞUYOR"   12:03   PINARBAŞI`NDA 2 HAZİRAN`DA SEÇİM YENİLENECEK... CHP`Lİ GENÇ: "HALKIMIZIN BİZE OLAN GÜVENİNİN FARKINDAYIZ. 2 HAZİRAN GÜNÜ PINARBAŞI`NA BAHARI TEKRAR GETİRECEĞİZ"  
 
     
   

TRABZONSPOR BAŞKANI ERTUĞRUL DOĞAN: "HAKEMLERLE ALAKALI KONULARIN BİR AN ÖNCE ÇÖZÜMLENMESİ GEREKİYOR"


Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, yeni yılda hakemlerle ve ekonomik olarak problemlerin çözümlenmesi gerektiğini belirterek "Ocak ayının içerisinde özellikle hemen başında bence ekonomiyle beraber Türk futbolundaki önemli problem olan hakemlerle alakalı konuların bir an önce çözümlenmesi gerekiyor" dedi.

 

Tarih : 24 Aralık 2023 Pazar 11:44   Okunma : 216

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, yeni yılda hakemlerle ve ekonomik olarak problemlerin çözümlenmesi gerektiğini belirterek "Ocak ayının içerisinde özellikle hemen başında bence ekonomiyle beraber Türk futbolundaki önemli problem olan hakemlerle alakalı konuların bir an önce çözümlenmesi gerekiyor" dedi.

Bugün basın toplantısı düzenleyen Trabzonspor Başkanı Doğan, dün akşam Irak`ın Kuzeyi`nde yürütülen operasyonda şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı diledi.

"OCAK AYININ BAŞINDA BUNLARI ÇÖZÜMLEMİŞ BİR ŞEKİLDE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ"

"Üzücü bir gün, 6 askerimiz şehit oldu. Ailelerimizin hepsinin başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Dün de Kulüpler Birliği vardı. Değerli Gençlik ve Spor bakanımız da katıldı, Kulüpler Birliği başkanımız, federasyon başkanımız ve kulüp başkanlarımızla beraber, öncelikle yeni yılda mevcut yılda oluşan problemlerin ortaya çıkmamasına daha olumlu ve pozitif ortamda sezonun devamının gelmesini konuştuk. İnşallah bunu hep gerçekleştirebileceğiz. Tabii belli başlı sorunların da acil olarak çözülmesi gerektiği konusunda hem kulüpler hem de federasyon başkanımız da hemfikir. Ocak ayının içerisinde özellikle hemen başında bence ekonomiyle beraber Türk futbolundaki önemli problem olan hakemlerle alakalı konuların bir an önce çözümlenmesi gerekiyor. İnşallah ocak ayının başında bunları çözümlenmiş bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.

"ÇOK CİDDİ SIKINTILAR ÇOK ÖNEMLİ, MALİYETLER VAR"

İkinci önemli konu tabii ekonomi; burada federasyonumuzun ve yönetim kurulunun çok önemli çalışmaları var dün de bahsettik orada özellikle sponsorluklar konusunda özellikle naklen yayın ilahesi konusunda umarım Federasyon Başkanı ve ekibi bu konuda önemli girişimler yaparak önemli sonuçlar elde edecek çünkü Türk futbolunda daha önce de bahsettiğim gibi artık konu çıkılmaz noktaya gelmiştir tüm kulüpler açısından. Çok ciddi sıkıntılar ve çok önemli maliyetler var kulüplerin katlanamadığı bunun dışında naklen yayında gelinen nokta ortada. İddia gelirlerinde gelinen nokta ortada bunların hepsinin umarım düzeleceği yeni bir yıl yaşayacağız."

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA