28 Eylül 2024 Cumartesi


21:24   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: "MEDAWAR ÖDÜLÜNE LAYıK GÖRÜLEN MEHMET HABERAL HOCAMıZı TEBRIK EDIYORUM"   18:36   KıLıÇDAROĞLU`NA ÇUBUK`TAKI LINÇ GIRIŞIMI: “YAKıN O EVI” DIYE BAĞıRAN SEVIM GÖLYERI`NE 5 YıL 10 AY HAPIS CEZASı   16:23   ÖZGÜR ÖZEL: “TÜRKEVI`NI TÜRGEV VE TÜGVA ILE ILIŞKILENDIRMEK BILGI EKSIKLIĞIDIR”   15:55   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıLARı ZEYBEK VE KARABAT`TAN MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NE ZIYARET…   15:22   ASU KAYA`DAN SIYASI PARTILERIN KADıN KOLLARıNA ÇAĞRı   15:05   ÖZÇAĞDAŞ, BAKAN TEKIN`E SAYıŞTAY RAPORLARıNA YANSıYAN MESEM TESPITLERINI SORDU   14:59   BDDK`NıN KREDI KARTı KARARLARı YENI TARTıŞMALARA YOL AÇTı   14:43   DEPREMDE 96 KIŞININ ÖLDÜĞÜ ALPARGÜN APARTMANı DAVASıNDA KARAR ÇıKTı...   14:07   ALI MAHIR BAŞARıR: MEVZUATA UYAN ÖĞRETMENLERIMIZ DEĞIL, ONLARA CEZA KESENLER SORUŞTURULMALıDıR   13:52   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: "VAR GÜCÜMÜZLE ÇALıŞıYORUZ"   13:25   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıLARıNı AĞıRLADı   11:30   SERKAN SARı`DAN, BAKAN URALOĞLU`NA BALıKESIR HAVALIMANı TEPKISI   10:42   BAKANLıKTAN CHP`LI PAZAR BELEDIYESI`NE 1.3 MILYON CEZA...   10:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN TARıMSAL ÜRETIME DESTEĞI DEVAM EDIYOR   10:09   YANKı BAĞCıOĞLU: ``CUMHURBAŞKANı, GENÇ SUBAYLARıMıZı HEDEF GÖSTERMEK YERINE, ONLARı ÜLKEMIZIN GELECEĞI OLARAK GÖRÜP DESTEKLEMELI``   10:05   İTHAL ILAÇ PROBLEMI ARTıYOR, BEŞ ILAÇTAN BIRI BULUNAMıYOR... ANKARA ECZACı ODASı BAŞKANı ABBASOĞLU: HASTALAR ECZANE ECZANE GEZMEK DURUMUNDA KALıYOR   10:04   CHP LIDERI ÖZEL`DEN “TÜRKEVI” AÇıKLAMASı: “İKTIDARLAR GELIR GIDER, DEĞIŞIR AMA TÜRKIYE`NIN ORADAKI 50 YıLLıK EVI DEĞIŞMEZ”    09:34   ESENYURT KARDEŞ KÜLTÜRLER FESTIVALI`NIN TANıTıMı YAPıLDı… BAŞKAN ÖZER: “ŞIMDI KARDEŞLIK ZAMANı DIYEREK, BIRBIRIMIZI KUCAKLAYALıM”   22:44   DIL DEVRIMI`NIN 92`NCI YıLı KUTLANDı... ÇANKAYA BELEDIYE BAŞKANı GÜNER: "CHP`LI BELEDIYELER, DAHA DA GÜÇLÜ BIR ŞEKILDE DIL DEVRIMI`NE SAHIP ÇıKACAK"   22:03   FENERBAHÇE, UNION SAINT-GILLOISE`YI 2-1 MAĞLUP ETTI VE AVRUPA LIGI`NE GALIBIYETLE BAŞLADı  
 
     
   

ÖZEL, İMAMOĞLU İLE BİRLİKTE BÜYÜKDERE ATATÜRK FİDANLIĞI`NI GEZDİ: “EĞER BURAYA BUNU YAPMAYIP VİLLA YAPSAN 40 MİLYARI GEÇERMİŞ. BUNU 40 MİLYARDAN DEĞERLİ GÖREN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI BİZİM BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZ”


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Sarıyer`de açılışı yapılan Büyükdere Atatürk Fidanlığı`nı gezdi. Özel, “Şu arsanın kabataslak hesabını söylediler. Eğer buraya bunu yapmayıp villa yapsan 40 milyarı geçermiş. 40 milyarı oralara değil de bunu 40 milyardan değerli gören belediyecilik anlayışı bizim belediyecilik anlayışımız” dedi.

 

Tarih : 26 Kasım 2023 Pazar 20:27   Okunma : 540

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Sarıyer`de açılışı yapılan Büyükdere Atatürk Fidanlığı`nı gezdi. Özel, “Şu arsanın kabataslak hesabını söylediler. Eğer buraya bunu yapmayıp villa yapsan 40 milyarı geçermiş. 40 milyarı oralara değil de bunu 40 milyardan değerli gören belediyecilik anlayışı bizim belediyecilik anlayışımız” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB tarafından Sarıyer`de yapımı tamamlanan Büyükdere Atatürk Fidanlığı`nın açılış törenine katıldı. Açılış töreninin ardından CHP lideri Özel, Büyükdere Atatürk Fidanlığı`nı gezerek bilgi aldı. Özel`e; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik eşlik etti.

İmamoğlu, Özel`e fidanlığın maketini göstererek şunları söyledi:

“BUNU 40 MİLYARDAN DEĞERLİ GÖREN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI BİZİM BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZ”

“Burası bizim Ağaç A.Ş.`nin fidan satış yeri. Bundan sonra artık bu yeni bitirdiğimiz sistemin tasarımı. Güzel bir iş oldu. Kreşimiz orada. Bu üst kısım etkinlik alanına dönüştü. Çok güzel alanlarımız oluştu. Burada yapıların tamamı ilk haline uygun şekilde yapıldı. Uydurma bir yapı yok. Buranın eski yapıları tekrar yaşatıldı. Ekstra yapı yükü buraya konmadı. Burası da zaten sahil yolu ve boğaz.”

Özel ise İmamoğlu`na şu yanıtı verdi:

“Şu arsanın kabataslak hesabını söylediler. Eğer buraya bunu yapmayıp villa yapsan 40 milyarı geçermiş. 40 milyarı oralara değil de bunu 40 milyardan değerli gören belediyecilik anlayışı bizim belediyecilik anlayışımız.”

İmamoğlu, Özel`e “İnşallah daha da fazlası olacak” dedi.

Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi`nin isminin verildiği kütüphaneye ilişkin bilgilendirme de yapan İmamoğlu, “Genel Başkanımızın memleketinin marka ismi. Doğayla hayatını geçirmiş Manisa Tarzanı, Ahmet Bedevi. Burası doğa tarihiyle ilgili özel bir kütüphane olacak. O yönüyle ismini uygun gördüler” dedi.

Özel ise Manisa Tarzanı`na ilişkin şöyle konuştu:

“ONUN BIRAKTIKLARINI KORUSAYDIK MANİSA TÜRKİYE`NİN EN YEŞİL DEĞERİ OLURDU”

“Çok güzel bir sürpriz oldu. Verilen Manisa Tarzanı Çevre Ödülü`nün ilkini eczanelerdeki atık pil toplama projesiyle ben almıştım. En son memlekete gidip annemden babamdan helallik alıp, mazbatayı almadan 1 gün önce gittiğimde, Manisa Mezarlığı`nın hemen girişinde anneanneme giderken Manisa Tarzanı`na da bir Fatiha okumuştum. Biz Manisalılar, Manisa`nın en eski mezarlığının girişinde Ahmet Bedevi`ye bir Fatiha okumadan geçmeyiz. Sebebi şu. Kurtuluş Savaşı sırasında Ahmet Bedevi, İran`dan gelir. Cephede savaşır, Türkçe bilmez. Aynı yerde cephede savaş bitince, ‘Memlekete gidiyoruz` deyince ‘Bizim memleket neresi` diye sorar, yarım yamalak Türkçesiyle. ‘Manisa` derler. Onlarla Manisa`ya gelir. Manisa`ya yerleşir. Bütün Manisa`da bugün belli bir yaşın üzerindeki bütün ağaçları o dikmiştir. Annemi bir çiçek kopardığı sırada kulağından çekip de ‘Sakın ha` deyip o çiçeği geri ektirdiği gibi, Manisa`daki belli bir yaştaki herkesin Manisa Tarzanı`yla bir anısı vardır. Şimdi Manisa`da Türkiye`nin ilk çevre aktivisti olarak kabul edilir. Manisa`da ne yeşillik varsa onun emeği var. Onun bıraktıklarını korusaydık Manisa Türkiye`nin en yeşil değeri olurdu.”

Özel ve İmaoğlu, fidanlıkta bulunan kreşi de ziyaret ederek çocuklarla sohbet etti.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA