29 Eylül 2024 Pazar


21:24   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: "MEDAWAR ÖDÜLÜNE LAYıK GÖRÜLEN MEHMET HABERAL HOCAMıZı TEBRIK EDIYORUM"   18:36   KıLıÇDAROĞLU`NA ÇUBUK`TAKI LINÇ GIRIŞIMI: “YAKıN O EVI” DIYE BAĞıRAN SEVIM GÖLYERI`NE 5 YıL 10 AY HAPIS CEZASı   16:23   ÖZGÜR ÖZEL: “TÜRKEVI`NI TÜRGEV VE TÜGVA ILE ILIŞKILENDIRMEK BILGI EKSIKLIĞIDIR”   15:55   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıLARı ZEYBEK VE KARABAT`TAN MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NE ZIYARET…   15:22   ASU KAYA`DAN SIYASI PARTILERIN KADıN KOLLARıNA ÇAĞRı   15:05   ÖZÇAĞDAŞ, BAKAN TEKIN`E SAYıŞTAY RAPORLARıNA YANSıYAN MESEM TESPITLERINI SORDU   14:59   BDDK`NıN KREDI KARTı KARARLARı YENI TARTıŞMALARA YOL AÇTı   14:43   DEPREMDE 96 KIŞININ ÖLDÜĞÜ ALPARGÜN APARTMANı DAVASıNDA KARAR ÇıKTı...   14:07   ALI MAHIR BAŞARıR: MEVZUATA UYAN ÖĞRETMENLERIMIZ DEĞIL, ONLARA CEZA KESENLER SORUŞTURULMALıDıR   13:52   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: "VAR GÜCÜMÜZLE ÇALıŞıYORUZ"   13:25   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıLARıNı AĞıRLADı   11:30   SERKAN SARı`DAN, BAKAN URALOĞLU`NA BALıKESIR HAVALIMANı TEPKISI   10:42   BAKANLıKTAN CHP`LI PAZAR BELEDIYESI`NE 1.3 MILYON CEZA...   10:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN TARıMSAL ÜRETIME DESTEĞI DEVAM EDIYOR   10:09   YANKı BAĞCıOĞLU: ``CUMHURBAŞKANı, GENÇ SUBAYLARıMıZı HEDEF GÖSTERMEK YERINE, ONLARı ÜLKEMIZIN GELECEĞI OLARAK GÖRÜP DESTEKLEMELI``   10:05   İTHAL ILAÇ PROBLEMI ARTıYOR, BEŞ ILAÇTAN BIRI BULUNAMıYOR... ANKARA ECZACı ODASı BAŞKANı ABBASOĞLU: HASTALAR ECZANE ECZANE GEZMEK DURUMUNDA KALıYOR   10:04   CHP LIDERI ÖZEL`DEN “TÜRKEVI” AÇıKLAMASı: “İKTIDARLAR GELIR GIDER, DEĞIŞIR AMA TÜRKIYE`NIN ORADAKI 50 YıLLıK EVI DEĞIŞMEZ”    09:34   ESENYURT KARDEŞ KÜLTÜRLER FESTIVALI`NIN TANıTıMı YAPıLDı… BAŞKAN ÖZER: “ŞIMDI KARDEŞLIK ZAMANı DIYEREK, BIRBIRIMIZI KUCAKLAYALıM”   22:44   DIL DEVRIMI`NIN 92`NCI YıLı KUTLANDı... ÇANKAYA BELEDIYE BAŞKANı GÜNER: "CHP`LI BELEDIYELER, DAHA DA GÜÇLÜ BIR ŞEKILDE DIL DEVRIMI`NE SAHIP ÇıKACAK"   22:03   FENERBAHÇE, UNION SAINT-GILLOISE`YI 2-1 MAĞLUP ETTI VE AVRUPA LIGI`NE GALIBIYETLE BAŞLADı  
 
     
   

BAKANLARDAN VE SİYASETÇİLERDEN DENİZ BAYKAL İÇİN TAZİYE MESAJLARI


Önceki CHP Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal, bugün sabaha karşı Ankara`da hayatını kaybetti. Baykal`ın vefatının ardından birçok bakan ve siyasetçi taziye mesajı yayınladı.

 

Tarih : 11 Şubat 2023 Cumartesi 12:23   Okunma : 329

Önceki CHP Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal, bugün sabaha karşı Ankara`da hayatını kaybetti. Baykal`ın vefatının ardından birçok bakan ve siyasetçi taziye mesajı yayınladı.

Siyasetçilerin, sosyal medya hesapları üzerinden paylaştıkları mesajlar şöyle:

TBMM Başkanı Mustafa Şentop: "Siyasi tarihimizin önemli isimleri arasında yer alan, Antalya Milletvekili ve Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanı Deniz Baykal`ın vefatını üzüntü ile öğrendim. Kendisine Allah`tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve CHP camiasına başsağlığı dilerim."

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "Türk Siyaset Tarihinin önemli isimlerinden, CHP Eski Genel Başkanı Sn. Deniz Baykal`a Allah`tan rahmet, ailesi, sevenleri ve CHP camiasına başsağlığı diliyorum."

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: "CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal`ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhum Deniz Baykal`a Allah`tan rahmet ailesine, CHP camiasına, sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Rabbim, merhameti ve mağfireti ile muamele eylesin. Mekânı cennet olsun, inşallah."

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: "CHP eski Genel Başkanı, eski Dışişleri Bakanlarımızdan, değerli hemşehrimiz, Antalya milletvekilimiz Sayın Deniz Baykal`a Allahtan rahmet diliyorum. Ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum."

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: "Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Sayın Deniz Baykal`a Allah`tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum."

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık: "Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Sayın Deniz Baykal`a Allah`tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum."

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez: "CHP Eski Genel Başkanı ve 42. Hükümet Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Deniz Baykal`a Allah`tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum."

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar: 20 Temmuz 1938 doğumlu, 20 Temmuz 1974 Kıbrıs Barış Harekatı kararını veren Hükümetin yaşayan son üyesi (Enerji Bakanı) Sayın Deniz Baykal Hakk`a yürümüştür. Kıbrıs davasının en bilinçli ve kararlı savunucularından Sayın Baykal`a Allah`tan rahmet dilerim. Mekanı cennet olsun."

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: "Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanı Deniz Baykal`a Allah`tan rahmet, ailesine ve CHP camiasına başsağlığı diliyorum."

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: "Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal`ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah`tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve CHP camiasına başsağlığı dilerim. Ruhu şad, mekânı cennet olsun."

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal: "CHP E. Genel Başkanı Sn. Deniz Baykal`ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Fikri müktesebat, milli şuur, belagat, tecrübe, 50 yıllık siyasi mücadele. 16 Nisan Referandumunda beraber mücadele etme imkânı bulduk. Allah rahmet eylesin; başta ailesi ve CHP`ye başsağlığı diliyorum."

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: "Hayatını kaybeden Cumhuriyet Halk Partisi`nin önceki dönem genel başkanı Deniz Baykal`a Allah`tan rahmet, Baykal ailesine ve CHP camiasına başsağlığı diliyorum."

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: "CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal`a Allah`tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum."

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce: "Öğrencilerimin önünde kara tahtada tebeşir kullanan beni, milletimizin önüne çıkaran, siyaset yapmamı sağlayan değerli büyüğüm, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal`a Allah`tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum."

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç: "Önceki Genel Başkanımız, Antalya Milletvekilimiz Deniz Baykal`ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah`tan rahmet, ailesine, partimize ve milletimize başsağlığı diliyorum."

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: Yaşamını yitirdiğini büyük üzüntüyle öğrendiğim, hayatını partimize ve 1. Genel Başkanımızdan miras ülkemizin çağdaşlaşma ideallerine adayan önceki Genel Başkanımız Sn. Deniz Baykal`a Allah`tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum."

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay: "Ülkemize ve partimize büyük hizmetleri olmuş, önceki dönem Genel Başkanımız, kıymetli büyüğümüz Deniz Baykal`ı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Ailesine, sevenlerine ve partimize baş sağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun."

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın: "Ülkemize ve partimize büyük hizmetleri olan, Antalya Milletvekilimiz, kıymetli büyüğümüz Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanımız Deniz Baykal`a Allah`tan Rahmet diliyorum, Ailesinin, büyük CHP Ailemizin ve ulusumuzun başı sağ olsun."

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun: "Partimizin eski Genel Başkanı, Antalya milletvekilimiz Deniz Baykal`a Allah`tan rahmet, ailesine ve Cumhuriyet Halk Partisi ailemize başsağlığı ve sabır diliyorum. Başımız sağ olsun."

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi: "Önceki dönem Genel Başkanımız, Antalya Milletvekilimiz Deniz Baykal`ın vefatını üzüntü ile öğrendim. Kendisine Allahtan rahmet, ailesine, sevenlerine, partimize başsağlığı ve sabır diliyorum."

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan: "Değerli Genel Başkanımız Sayın Deniz Baykal`ı kaybettik. Acımız, üzüntümüz büyük. Bu acılı günlerimize bir derin acı daha eklendi. Büyük bir devlet ve siyaset insanını yitirdik. Başımız sağ olsun. Allah rahmet eylesin."

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba: "Önceki Genel Başkanımız Sn. Deniz Baykal`ı kaybettik. Kendisine Allah`tan rahmet, ailesine, partimize ve milletimize başsağlığı diliyorum."

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan: "Önceki Genel Başkanım Sayın Deniz Baykal`ın vefatını üzüntü ile öğrendim. Memlekete ve partimize politik mücadelesi ile büyük katkılar sundu. Ailesinin, CHP ailemizin, ulusumuzun başı sağ olsun."

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: "Türk siyasetinin emektar isimlerinden, tecrübeli siyasetçi ve devlet adamı, Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Sayın Deniz Baykal`a Allah`tan rahmet, yakınlarına, tüm sevenlerine ve CHP camiasına başsağlığı diliyorum."

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik: "Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı, Antalya Milletvekili sayın Deniz Baykal`ın vefatını üzüntüyle öğrendik. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz."

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin: "Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Antalya Milletvekili Sayın Deniz Baykal`a Cenab-ı Allah`tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve CHP camiasına başsağlığı diliyorum."

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş: "Antalya milletvekili ve önceki dönem genel başkanlarımızdan Deniz Baykal`a Allah`tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve partimize başsağlığı diliyorum."

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu: "Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanımız Deniz Baykal`ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Allah`tan rahmet, yakınlarına ve tüm CHP ailemize başsağlığı diliyorum."

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer: "Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili ve eski genel başkanımız Deniz Baykal`ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allahtan rahmet, ailesine, sevenlerine, partimize başsağlığı ve sabır diliyorum."

Dışişleri Bakanlığı da Baykal`ın vefatının ardından “31.10.1995 - 06.03.1996 tarihleri arasında Başbakan Yardımcılığı ve Dışişleri Bakanlığı yapan Sayın Deniz Baykal`ın bugün vefat ettiği derin üzüntüyle öğrenilmiştir. Merhuma Allah`tan rahmet, kederli ailesi ile yakınlarına, sevenlerine ve Dışişleri Bakanlığımız camiasına sabır ve başsağlığı diliyoruz” mesajını paylaştı.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA