22 Eylül 2024 Pazar


22:34   RESSAM MUSTAFA AYAZ IÇIN ANMA TÖRENI...   22:06   GALATASARAY, DEPLASMANDA FENERBAHÇE`YI 3-1 YENDI   20:13   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÇELIK: “CUMHURIYET HALK PARTISI IKTIDARıNDA, KAMUCU, HALKÇı UYGULAMALAR EN ÜST SEVIYEDE GERÇEKLEŞTIRILECEK"   19:44   KONYASPOR EVINDE SIVASSPOR ILE 0-0 BERABERE KALDı   19:27   CHP ANTALYA MILLETVEKILI KAYA: "ANTALYA-ALANYA OTOYOL PROJESI NE ZAMAN BITECEK?"   17:37   CHP`LI ÖZTÜRKMEN: CUMHURBAŞKANLıĞı 2023`TE GÜNLÜK BIN 541 ASGARI ÜCRET HARCAMıŞ   17:29   TBMM BAŞKANVEKILI BIÇER KARACA: İKTIDARıN EN KORKTUĞU KONU KADıNıN GÜÇLENMESI, ÖRGÜTLENMESI VE ORTAK SES ÇıKARMASı   17:26   CHP, ELAZıĞ`DA ÇIFTÇI SORUNLARıNı DINLEDI: "AKRABALARA, EŞE DOSTA DEVLETIN BÜTÜN IMKANLARı SEFERBER EDILMIŞ"   17:14   THTM`NIN NATO`YA KARŞı YÜRÜYÜŞÜ, MAMAK NATOYOLU`NDA DEVAM ETTI   16:59   ESKIŞEHIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÜNLÜCE, KARADENIZ RÜZGARı YAYLA ŞENLIĞI`NE KATıLDı    15:36   ÖZGÜR ÖZEL`DEN SPOR YAZARı ERCAN GÜVEN IÇIN BAŞSAĞLıĞı MESAJı   13:59   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: ``BEŞAR ESAD ILE GÖRÜŞME IRADEMIZI ORTAYA KOYDUK, KARŞı TARAFTAN CEVAP BEKLIYORUZ``   13:13   ŞARKıCı METIN AROLAT YAŞAMıNı YITIRDI   12:55   EMNIYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ: SAKARYASPOR BAŞKANı GÖKHAN İN`I TEHDIT EDIP DARP EDEN H.C.Ş. İSTANBUL`DA GÖZALTıNA ALıNDı   12:53   SAĞLıK SEKTÖRÜNDE DE ``KARA LISTE`` TALEBI: "SAĞLıK ÇALıŞANLARıNA ŞIDDET UYGULAYANLARA YÖNELIK SAĞLıK HIZMETLERI ACIL DıŞıNDA KıSıTLANSıN"   11:52   MILLI EĞITIM BAKANı YUSUF TEKIN: SÖZLEŞMELI ÖĞRETMEN ATAMA SONUÇLARı YANLıŞLıKLA AÇıLDı   11:51   NARIN`IN CANSıZ BEDENINI DEREYE TAŞıDıĞıNı ITIRAF EDEN NEVZAT BAHTIYAR`DAN YENI IDDIALAR: ``SALIM BANA, ‘YÜKSEL`LE BIRLIKTE OLDUĞUMUZU KıZ GÖRDÜĞÜ IÇIN KıZı BEN ÖLDÜRDÜM.` DEDI``   11:40   YOZGAT`TA ``KANSER ÇALıŞTAYı`` DÜZENLENDI   11:32   TOPLUM ÇALıŞMALARı ENSTITÜSÜ: NARIN OLAYı, TÜRKIYE`DE ÇOCUKLARıN KARŞı KARŞıYA KALDıĞı IHMAL VE ISTISMARıN YAYGıNLıĞıNı ORTAYA KOYUYOR   11:23   BIRLIK VE DAYANıŞMA SENDIKASı`NDAN SAĞLıKTA ŞIDDETE TEPKI: "ŞIDDETE YÖNELIK ÇÖZÜM BULMAYA NIYETLERI YOK"  
 
     
   

OĞUZ KAAN SALICI: O GÜN TAYYİP ERDOĞAN`IN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÖSTERDİĞİ KİŞİLERİ YENDİK, BUGÜN TAYYİP ERDOĞAN`I YENECEĞİZ


CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Gaziantep`teki ‘Üye Katılım Töreni`nde, tekrarlanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi anımsattı ve “Antepliler eşini dostunu aradı, İstanbul`da çalışan değerli kardeşlerimiz oldu. ‘Bu bir demokrasi mücadelesine dönüştü, oyunuzu CHP`ye verin` dediler. Sizlere teşekkür ediyorum, İstanbul seçimlerinde verdiğiniz destek için. Seçimi iptal ettiler. Ne oldu? Biz, daha büyük bir farkla kazandık. Şimdi yerel seçimleri geçtik, genel seçimlere gidiyoruz. O gün Tayyip Erdoğan`ın belediye başkan adayı gösterdiği kişileri yendik, bugün Tayyip Erdoğan`ı yeneceğiz” dedi.

 

Tarih : 11 Aralık 2022 Pazar 16:37   Okunma : 463

MAHİR BAĞIŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Gaziantep`teki ‘Üye Katılım Töreni`nde, tekrarlanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi anımsattı ve “Antepliler eşini dostunu aradı, İstanbul`da çalışan değerli kardeşlerimiz oldu. ‘Bu bir demokrasi mücadelesine dönüştü, oyunuzu CHP`ye verin` dediler. Sizlere teşekkür ediyorum, İstanbul seçimlerinde verdiğiniz destek için. Seçimi iptal ettiler. Ne oldu? Biz, daha büyük bir farkla kazandık. Şimdi yerel seçimleri geçtik, genel seçimlere gidiyoruz. O gün Tayyip Erdoğan`ın belediye başkan adayı gösterdiği kişileri yendik, bugün Tayyip Erdoğan`ı yeneceğiz” dedi.

Oğuz Kaan Salıcı, Gaziantep`te CHP`ye yeni katılan üyeler için bugün düzenlenen törene katıldı. Partiye yeni katılan üyelere rozet takan Salıcı, şunları söyledi:

“O GÜN TAYYİP ERDOĞAN`IN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÖSTERDİĞİ KİŞİLERİ YENDİK, BUGÜN TAYYİP ERDOĞAN`I YENECEĞİZ”

“Tabii ki slogan atacağız, coşkumuzu göstereceğiz ama aramıza giren, provokasyon amacıyla aramıza giren birileri varsa onları ayıklamayı bileceğiz. Siz zannediyor musunuz ki 20 yılık AKP iktidarı çok kolay bir şekilde iktidardan uzaklaşacak. İstanbul`un yerel seçimlerinde, 31 Mart`ta kazandık mı? Kazandık. Dediler ki ‘Oylar çalınmış`. Yargı kararıyla İstanbul seçimini tekrarladılar. Biz, sizlerin de sahip çıkmasıyla… Ben biliyorum, Antepliler eşini dostunu aradı, İstanbul`da çalışan değerli kardeşlerimiz oldu. ‘Bu bir demokrasi mücadelesine dönüştü, oyunuzu CHP`ye verin` dediler. Sizlere teşekkür ediyorum, İstanbul seçimlerinde verdiğiniz destek için. Seçimi iptal ettiler. Ne oldu? Biz, daha büyük bir farkla kazandık. Şimdi yerel seçimleri geçtik, genel seçimlere gidiyoruz. O gün Tayyip Erdoğan`ın belediye başkan adayı gösterdiği kişileri yendik, bugün Tayyip Erdoğan`ı yeneceğiz.

“BİR KIZGINLIĞINIZ VARSA RECEP TAYYİP ERDOĞAN`A KIZMANIZ LAZIM, AKP`YE KIZMAMIZ LAZIM”

Türkiye`yi önümüzdeki ilk seçimde aydınlığa çıkaracağız. Antep, bir zamanlar mafyanın şehri değildi, burada mafyanın esamesi okunmazdı. Bugün, neredeyse her gün yerel gazetelerde ‘kim kimi vurdu` haberlerini okuyorsunuz. Antep`te uyuşturucu sorunu yoktu, bugün Antep`te uyuşturucu sorunu var. Antep, dışarıdan geleni de kendi içindekini de kucaklayan bir şehirdi ama 500 bin Suriyeliyi kaldıramaz hale geldi. Sizden ricam, savaştan kaçıp gelen Suriyelilere kızmayın. O Suriyelilerin Antep`e, Kilis`e, Türkiye`nin dört bir yanına gelmesine neden olan, yanlış politikaları izleyen iktidarı suçlayın, iktidara kızın. Suriyeliler buraya durduk yere gelmediler. Onların buraya gelmesine neden olan dış politikayı bu iktidar izledi, Recep Tayyip Erdoğan izledi. Bir kızgınlığınız varsa Recep Tayyip Erdoğan`a kızmanız lazım, AKP`ye kızmamız lazım.

‘Sınır namustur` pankartları asıyoruz, beyefendiler rahatsız oluyor. Neyinden rahatsız oluyorsunuz? O sınır senin de namusun. Sen sahip çıkmıyorsun diye bu işe sahip çıkan vatansever CHP`lilere kızmaya kimsenin hakkı yok.

“DÜN AKŞAM DA MECLİS`İ GERMEKLE, ORADAKİ SİYASETÇİLERE HAKARET ETMEKLE MEŞGULDÜ”

Türkiye`de suç dendiğinde; mafya, uyuşturucu baronu dendiğinde, adı onlarla beraber anılan bir siyasetçi var. Dün akşam da Meclis`i germekle, oradaki siyasetçilere hakaret etmekle meşguldü. Ona İçişleri Bakanı diyorlar, Süleyman Soylu diyorlar ama biz kendisine ‘Fotoroman Süleyman` diyoruz. Onun, namuslu insanlarla işi yok. Bir yerde uyuşturucu baronu varsa gider onu radar gibi yakalar, onunla mutlaka fotoğraf çektirir. Bizim şu anda yaşamış olduğumuz, güvenlik nedeniyle sorunları çözmesi gerek kişi o. Ama Süleyman Soylu, sorun çözmekten, sorun yaratan siyasetçiye dönüşmüş durumda. Hasırcıoğlu ile Hacıbaba Mahallesi arasında bir sokak var, o Farabi Sokak`ta uyuşturucu satılıyor.

“ARAMIZDA BAŞÖRTÜLÜ KARDEŞLERİMİZ VAR, SİZ DE HOŞ GELDİNİZ”

Siz bugün CHP`ye katılıyorsunuz, hoş geldiniz. Aramızda başörtülü kardeşlerimiz var, siz de hoş geldiniz. Hani bizi başörtüsü konusunda sorun yaratan, sorunu olan bir siyasi parti durumuna sokmaya çalışıyorlar, bu tür dedikodular üretmeye çalışıyorlar. Sizlerin varlığı, sizlerin CHP`ye katılımı, bu mücadeleye destek olması, o ortaya çıkan laflardan, dedikodulardan, hepsinden daha kıymetli, onlara bir cevap niteliğinde, onun için hoş geldiniz.”






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA