20 Eylül 2024 Cuma


16:37   FERNAS MADEN IŞÇILERININ DIRENIŞI DEVAM EDIYOR...   16:17   TOROSLAR BELEDIYESI OKUL KANTINLERINI DENETLEDI   15:55   DİSK, `GELIRDE, VERGIDE, ÜLKEDE ADALET` TALEBIYLE BÖLGESEL MITINGIN IKINCISINI İZMIR`DE YAPTı...   15:24   EĞITIM-SEN MERSIN ŞUBESI: "OKULLARıMıZıN EN TEMEL IHTIYACı OLAN TEMIZLIK VE HIJYEN KONUSU DAHI TASARRUF TEDBIRLERIYLE KıSıTLANıYOR"   15:01   UŞAK`TA 2008`DE `DEPREME DAYANıKSıZ` DENILEN OKUL, YENI DÖNEMIN BAŞLAMASıNA IKI GÜN KALA BOŞALTıLDı...   14:30   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, MUĞLA`DA TAZIYE ZIYARETINDE BULUNDU   13:16   CHP, TAŞıMALı EĞITIM YÖNETMELIĞINE KARŞı DAVA AÇTı...   13:12   MURAT BAKAN`DAN VALILER KARARNAMESINE TEPKI   11:44   CHP`LI ŞEREF ARPACı`DAN OKULLARDA `BAĞıŞ` ADı ALTıNDA KAYıT ÜCRETI ALıNMASıYLA ILGILI ARAŞTıRMA ÖNERGESI   11:24   DEPREMDE 63 KIŞININ ÖLDÜĞÜ TUTAR YAPıSı SITESI DAVASıNDA YENI GELIŞME: İNŞAAT MÜHENDISI CÜNEYT AKKAYA`YA TUTUKLAMA KARARı   11:18   AKP`LI ŞAVŞAT BELEDIYESI`NIN 31 IŞÇININ SÖZLEŞMESINI YENILEMEMESINE YÖNELIK TEPKILER SÜRÜYOR... UĞUR BAYRAKTUTAN: "EKMEĞINI EVE GÖTÜREN IŞÇIYLE UĞRAŞıLıR Mı?"   11:11   GÜLCAN KıŞ:`` İŞGÜCÜ UYUM PROGRAMı, OKULLARDA CIDDI BIR HIJYEN KRIZINE YOL AÇACAK``   11:10   YENIŞEHIR BELEDIYESI`NDEN BISIKLETLI YAŞAMA DESTEK    11:05   NARIN GÜRAN CINAYETI... NARIN`IN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ KÖYDEKI ÇOCUKLARıN PSIKOLOJIK DURUMUNA ILIŞKIN ÖN RAPOR HAZıRLANDı   10:56   VOLKAN DEMIR: "İSRAIL`E TICARETI ENGELLEMEK YERINE FIRMALARıN FARKLı YÖNTEMLER KULLANMASıNı GÖRMEZDEN GELDILER"   10:54   GÖKHAN GÜNAYDıN, AKP KILIS GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı MUSA KARA`NıN KILIS VALILIĞI`NE ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLARAK ATANMASıNı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   10:54   BURSA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı BOZBEY: “ATA`MıZıN KADıNLAR IÇIN ORTAYA KOYDUĞU VIZYONU DAHA ILERIYE TAŞıMAK, HEPIMIZIN ORTAK SORUMLULUĞUDUR”   10:27   AK PARTILI MÜTEAHHIT MEHMET ÖZKAN`ıN TAHLIYE EDILDIĞI DAVADA YENI BILIRKIŞI RAPORU: ``YıKıM DEPREMIN BÜYÜKLÜĞÜYLE AÇıKLANAMAZ``   10:12   VAN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ZEYDAN: "DSİ`NIN BU IHMALI, BU DUYARSıZLıĞı KABUL EDILEMEZ"   10:02   DEPREMDE 56 KIŞIYE MEZAR OLAN NILÜFER APARTMANı DAVASıNDA HATAY VALILIĞI`NIN KAMU GÖREVLILERINE SORUŞTURMA IZNI VERILMEMESINE ILIŞKIN KARARıNA ITIRAZ EDILDI  
 
     
   

AKSARAY`DAKİ KADIN CİNAYETİNİN ZANLISI TUTUKLANDI


Aksaray`da eski nişanlısı Muhammet Kılıç (22) tarafından öldürülen Melike Arıbaş (15), bugün gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Saldırıda kızını korumak isterken başından yaralanan baba Doğanay Arıbaş (42) ise tedavisinin ardından taburcu oldu. İfadesinde ‘Nişanlımı başkasına yar etmem` dediği öğrenilen Muhammet Kılıç, tutuklanarak cezaevine konuldu.

 

Tarih : 4 Aralık 2022 Pazar 18:36   Okunma : 192

KEMAL ONUR ATALAY 

Aksaray`da eski nişanlısı Muhammet Kılıç (22) tarafından öldürülen Melike Arıbaş (15), bugün gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Saldırıda kızını korumak isterken başından yaralanan baba Doğanay Arıbaş (42) ise tedavisinin ardından taburcu oldu. İfadesinde ‘Nişanlımı başkasına yar etmem` dediği öğrenilen Muhammet Kılıç, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Aksaray`da yaşayan Melike Arıbaş, dün ailesiyle birlikte gittiği bir yakının nişan töreninde, eski nişanlısı Muhammet Kılıç (22) tarafından tabancayla vurularak yaşamını yitirmişti.

Melike Arıbaş ile Muhammet Kılıç`ın bir yıl önce nişanlandığı, 3 ay nişanlı kaldıktan sonra da ayrıldıkları bildirildi. Muhammet Kılıç`ın bu ayrılıktan sorumlu tuttuğu baba Doğanay Arıbaş ile daha önce kavga ettiği, baba Arıbaş`ın bu olay nedeniyle Kılıç`tan şikayetçi olduğu ve Kılıç hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kızını kurtarmak isterken başından yaralanan Doğanay Arıbaş, yapılan tedavisinin ardından bugün taburcu oldu.

Saldırıda yaşamını yitiren Melike Arıbaş`ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından bugün öğle saatlerinde Çimeli Köyü`nde kılınan cenaze namazın ardından gözyaşları içinde toprağa verildi.

“GÖZDAĞI VERMEK İÇİN ATEŞ ETTİM”

Olaydan sonra gözaltına Muhammet Kılıç`ın, polise verdiği ilk ifadede, “Nişanlımın ailesi beni istemiyordu. Gözdağı vermek için ateş ettim. Nişanlımı başkasına yar etmem” dediği öğrenildi.

Pişman olduğunu söyleyen Kılıç`ın, Melike Arıbaş`ın babası Doğanay Arıbaş ile yaşadıkları kavganın ardından kendisini korumak amacıyla tabanca taşımaya başladığını söylediği bildirildi. Kılıç, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi ve çıkartıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine konuldu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA