20 Eylül 2024 Cuma


11:24   DEPREMDE 63 KIŞININ ÖLDÜĞÜ TUTAR YAPıSı SITESI DAVASıNDA YENI GELIŞME: İNŞAAT MÜHENDISI CÜNEYT AKKAYA`YA TUTUKLAMA KARARı   11:18   AKP`LI ŞAVŞAT BELEDIYESI`NIN 31 IŞÇININ SÖZLEŞMESINI YENILEMEMESINE YÖNELIK TEPKILER SÜRÜYOR... UĞUR BAYRAKTUTAN: "EKMEĞINI EVE GÖTÜREN IŞÇIYLE UĞRAŞıLıR Mı?"   11:11   GÜLCAN KıŞ:`` İŞGÜCÜ UYUM PROGRAMı, OKULLARDA CIDDI BIR HIJYEN KRIZINE YOL AÇACAK``   11:10   YENIŞEHIR BELEDIYESI`NDEN BISIKLETLI YAŞAMA DESTEK    11:05   NARIN GÜRAN CINAYETI... NARIN`IN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ KÖYDEKI ÇOCUKLARıN PSIKOLOJIK DURUMUNA ILIŞKIN ÖN RAPOR HAZıRLANDı   10:56   VOLKAN DEMIR: "İSRAIL`E TICARETI ENGELLEMEK YERINE FIRMALARıN FARKLı YÖNTEMLER KULLANMASıNı GÖRMEZDEN GELDILER"   10:54   GÖKHAN GÜNAYDıN, AKP KILIS GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı MUSA KARA`NıN KILIS VALILIĞI`NE ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLARAK ATANMASıNı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   10:54   BURSA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı BOZBEY: “ATA`MıZıN KADıNLAR IÇIN ORTAYA KOYDUĞU VIZYONU DAHA ILERIYE TAŞıMAK, HEPIMIZIN ORTAK SORUMLULUĞUDUR”   10:27   AK PARTILI MÜTEAHHIT MEHMET ÖZKAN`ıN TAHLIYE EDILDIĞI DAVADA YENI BILIRKIŞI RAPORU: ``YıKıM DEPREMIN BÜYÜKLÜĞÜYLE AÇıKLANAMAZ``   10:12   VAN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ZEYDAN: "DSİ`NIN BU IHMALI, BU DUYARSıZLıĞı KABUL EDILEMEZ"   10:02   DEPREMDE 56 KIŞIYE MEZAR OLAN NILÜFER APARTMANı DAVASıNDA HATAY VALILIĞI`NIN KAMU GÖREVLILERINE SORUŞTURMA IZNI VERILMEMESINE ILIŞKIN KARARıNA ITIRAZ EDILDI   09:59   ESENYURT BELEDIYE BAŞKANı ÖZER`DEN HAYıRSEVERLERE ÇAĞRı: "KÜÇÜK ÇıNAR`ıN HAYATA TUTUNMASıNA DESTEK OLUN"   09:54   DEPREMDE 80 KIŞININ ÖLDÜĞÜ YUKARı ŞEHIR KOOPERATIF EVLERI DAVASı... AILELERDEN, AK PARTILI MÜTEAHHIT VE DIĞER SANıKLARıN TUTUKLANMASı IÇIN ÇAĞRı   09:51   ERZURUM`DA ``ŞÜPHELI`` KADıN ÖLÜMÜ… ``İNTIHAR`` ETTIĞI IDDIA EDILEN DILAN YıLDıRıM`ıN ANNESI: ``KıZıM DA BIR `NARIN` OLMUŞTUR, KıZıMA NE OLDU?``   09:50   ENR DERGISI`NIN DÜNYANıN EN BÜYÜK 250 MÜTEAHHIT FIRMASı LISTESI YAYıNLANDı   09:31   VELI-DER İZMIR 2 NOLU ŞUBE BAŞKANı AYDıN: VELILERDEN HIJYEN VE GÜVENLIK IÇIN TALEP EDILEN ÜCRETLER 200 BIN LIRAYı BULUYOR. DIĞER TARAFTAN KUŞE KAĞıTLA MEKTUP GÖNDERIYORSUNUZ   09:26   NARIN GÜRAN CINAYETI... ADİI TıP 1`INCI İHTISAS KURULU, NARIN`IN ÖLÜM TARIHINI KAYBOLDUĞU 21 AĞUSTOS GÜNÜ OLARAK BELIRLEDI   23:13   FERAY ŞAHIN, MERSIN`DE ISMININ VERILDIĞI PARKTA ÖLDÜRÜLÜŞÜNÜN 7`NCI YıL DÖNÜMÜNDE ANıLDı   23:02   CHP HEYETI, ‘`EĞITIM BULUŞMALARı`` KAPSAMıNDA BURDUR`DA... ÖZÇAĞDAŞ: ``CHP IKTIDARıNDA NITELIKLI EĞITIM ARTACAK, ÇOK NET POLITIKALARıMıZ VAR``   22:39   TRABZONSPOR SAHASıNDA KAYSERISPOR ILE 2-2 BERABERE KALDı  
 
     
   

ÖZGÜR ÖZEL, TRABZON AKÇAABAT`TA: “ALTI MASA EN DOĞRU ADAYI BELİRLEYECEK. KAZANACAK VE SİZİ ÜZMEYECEK, KIZDIRMAYACAK BİR ADAYLA ÇIKACAĞIZ”


CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Trabzon`un Akçaabat ilçesinde; “Adayın ismini tartışmaya açmak demek; ittifakın içinde nifak olsun, partinin içinde nifak olsun. Altı masa oturacak, en doğru adayı belirleyecek, kazanacak ve sizi üzmeyecek, kızdırmayacak, şaşırtmayacak bir adayla çıkacağız” açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 24 Kasım 2022 Perşembe 11:32   Okunma : 481

ESRA NUR PERVAN

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Trabzon`un Akçaabat ilçesinde; “Adayın ismini tartışmaya açmak demek; ittifakın içinde nifak olsun, partinin içinde nifak olsun. Altı masa oturacak, en doğru adayı belirleyecek, kazanacak ve sizi üzmeyecek, kızdırmayacak, şaşırtmayacak bir adayla çıkacağız” açıklamasını yaptı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, dün; Trabzon`un Akçaabat İlçesine bağlı Akçaköy Mahallesi`nde vatandaşlarla bir araya geldi. Özel, CHP Akçaköy Belde Başkanlığı`nda vatandaşlara seslendi. Toplantıya; CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak da katıldı. Özel, burada şunları söyledi:

“Belde belediyeleri kapanmış. Biz Manisa`da da 64 belde belediyemizi kaybettik. 17 ilçede 64 belde belediyesi 2014 seçimlerinde kapatıldı. Buralar mahalle oldu. Belediyenin başkanı köyü buradan yönetiyorken, buralar bir mahalle muhtarlığının etkisine, yetkisine bırakıldı. Sahipsiz kaldı. Çekim merkezi olmaktan uzaklaştı.

SEN DİYORSUN, ‘İŞSİZİM.` O DİYOR ‘TOGG`U DURDURAMAZSIN`

Bu tabela bu bina baba evidir. Herkes baba evinde doğar. Kimisi evlenir oradan ayrılır. Kimi iş kurar ayrılır. Gelene niye geldin demeyiz. Baba evinin tek bir tapusu vardır o da Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Anket yaparlar yüzde 95 `Atatürk`ü seviyorum` çıkıyor. Trabzon`da yapsalar yüzde 99 çıkar. Atatürk`ün ‘eserim` dediği Cumhuriyet Halk Partisi`ne Trabzon bütün bakanları Atatürk`e laf söyleyemediği için dönüyor partisine söylüyor. `CHP zihniyeti` diyor, `tek adam dönemi` diyor; Atatürk`e söylüyor. `İki ayyaş` diyor, Atatürk`e söylüyor İnönü`ye söylüyor. İsmet Paşa`ya söylüyor, Atatürk`e diyemediğinden. Ama şimdi herkes bilsin ki… Bir kez daha 100. yılın sonunda; ikinci yüzyıl başlarken… Bu memleketin bir kere daha kurtarılmasına, demokrasinin bir kez daha kurtarılmasına, Cumhuriyet Halk Fırkasına bir kez daha ihtiyaç var.

Sen diyorsun, ‘işsizim.` O diyor ‘TOGG`u durduramazsın.` Kardeşim elektrikli araba yapmana laf diyen yok. Çok da geç kaldık, yapmakta. TOGG da yap, tünelde yap, yol da yap ama önce gönülleri yap. Sen en lüks yerlerde yaşayacaksın. Örneğin; Almanya, İngiltere, Fransa, Amerika… Bunlar en lüks arabaları yapıyorlar, doğru. Merkel en pahalı Mercedes`i yaptı, 10 tane. İki tanesini bizimkine sattı. Birini Katar`a sattı, birini Birleşik Arap Emirlikleri`ne, birini Suudi Arabistan`a. Kendi Volkswagen minibüsle gezdi. Bizimkinin 13 tane uçağı var. Bir tanesi dünyanın en lüks uçağı. Alman Başbakanı, Fransız Cumhurbaşkanı tarifeli uçakla uçuyor. Sizin Varank diyor ki, `Güney Amerika`dan dönüyordum Bulgaristan`ın bakanı aktarmalı uçakla gidecekmiş, yani önce Paris`e oradan aktarmayla Bulgaristan`a. Gel seni atayım dedim çocuk gibi sevindi.` Kardeşim kimin parasıyla

“BİR DÖNEMİ KAPATACAK, BİR DÖNEMİ AÇACAK”

Bu seçimden sonra eğer Cumhuriyet Halk Partisi iktidara gelirse yeni bir dönem başlayacak. Bu dönem bir dönemi kapatacak bir dönemi açacak. Bakan evlatlarının dönemi kapanacak, vatan evlatlarının dönemi açılacak. Bu kadar net.

Bundan sonraki süreçte, hepimize görev düşüyor. Mademki buraya geldiniz, mademki bizi dinliyorsunuz. Eğer ki bu gidişattan memnun değilseniz, o zaman hepimize görev düşüyor. Birincisi oyuna gelmeyeceğiz ve sorunun cevabını dinleyeceğiz. Oyun ne? Aday kim tartışmaları. Aday kim? Adayın ismini tartışmaya açmak demek; ittifakın içinde nifak olsun, partinin içinde nifak olsun. Altı masa oturacak, en doğru adayı belirleyecek, kazanacak ve sizi üzmeyecek, kızdırmayacak, şaşırtmayacak bir adayla çıkacağız.”






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA