27 Eylül 2024 Cuma


17:44   İMAMOĞLU`NDAN HAKKıNDAKI DAVAYLA ILGILI DEĞERLENDIRME   16:11   YALÇıN KARATEPE: “BDDK BAŞKAN YARDıMCıSı`NıN DÜĞÜNÜNDEKI ‘TAKı SKANDALıNıN` TARAFLARı SADECE BIR KIŞI DEĞILDIR, KATıLAN HERKESIN INCELENMESI GEREKMEKTEDIR”   15:36   `CUMHURBAŞKANıNA HAKARET`TEN YARGıLANAN DILRUBA KAYSERILIOĞLU`NDAN DURUŞMA SONRASı AÇıKLAMA...   15:29   CUMHURBAŞKANıNA HAKARETTEN YARGıLANAN DILRUBA KAYSERILIOĞLU HAKIM KARŞıSıNA ÇıKTı   14:44   ÖZGÜR ÇELIK POLONEZ IŞÇILERINI ZIYARET ETTI   14:20   DENIZ YÜCEL: "`KÖYLÜ MILLETIN EFENDISIDIR` VIZYONUNDAN GÜNÜMÜZE GELDIĞIMIZ NOKTA SAYGıNLıĞı YOK EDILMIŞ ÇIFTÇILIK MESLEĞI..."   13:41   CHP HEYETINDEN TARSUS`A ZIYARET…   13:07   ÖZGÜR ÖZEL: “ATATÜRK`ÜN BAŞLATTıĞı DIL DEVRIMI`NIN ıŞıĞıNDA TÜRKÇEMIZE SAHIP ÇıKMAYı SÜRDÜRECEĞIZ. TÜRK DIL BAYRAMıMıZ KUTLU OLSUN”   12:03   CHP, VERGI PAKETI`NIN IPTALI VE YÜRÜRLÜĞÜN DURDURULMASı ISTEMIYLE ANAYASA MAHKEMESI`NDE DAVA AÇTı   11:15   CHP HAZıRLADıĞı İLIÇ RAPORUNU KOMISYONA SUNDU   10:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "SOSYAL KONUT SÖZÜMÜZÜ TARSUS BELEDIYESI IŞ BIRLIĞINDE YAPACAĞıZ"   10:09   CHP, EKIM SONUNDA YENI BIR ÇALıŞTAYLA IKTIDARA SESLENECEK   09:21   GÜLCAN KıŞ, BAKAN ALI YERLIKAYA`YA SESLENDI...   01:24   GALATASARAY SAHASıNDA PAOK`U 3-1 MAĞLUP ETTI   01:05   DEPREM BÖLGESINDEKI ÖZEL OKUL ÖĞRENCILERINE EĞITIM ÖĞRETIM DESTEĞI VERILMESINE ILIŞKIN TEBLIĞ RESMI GAZETE`DE   22:40   GALATASARAY KADıN FUTBOL TAKıMı, ŞAMPIYONLAR LIGI`NE KATıLAN ILK TÜRK KADıN TAKıMı OLDU   22:20   ABD`DE ADLIYEDE PATLAMA MEYDANA GELDI, 2 KIŞI YARALANDı   21:01   ÖZGÜR ÖZEL`DEN KıBRıS BARıŞ HAREKATı`NA “IŞGAL” DIYEN KıBRıS RUM KESIMI TEMSILCISINE TEPKI: “HEM TÜRKLERE HEM RUMLARA BARıŞ GETIRMEK IÇIN YAPıLDı"   18:52   YALÇıN KARATEPE: BDDK BAŞKAN YARDıMCıSı AYDıN`ıN KENDI ÖZEL DÜĞÜNÜNE, DENETLEMEKLE YÜKÜMLÜ OLDUĞU BANKALARıN GENEL MÜDÜRLERINI DAVET ETMESI VE BU KIŞILERIN DÜĞÜNE KATıLMALARı TAM ANLAMıYLA BIR SKANDALDıR   18:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "ÇOCUKLARıMıZı DÜŞÜNEREK GÜNDÜZ BAKıMEVINI AÇıYORUZ"  
 
     
   

GÜLTAK: “ÇAY MAHALLESİNE BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN!”


Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, palet fabrikasında başlayıp kısa sürede büyüyen yangını haber alır almaz olay yerine giderek belediye ekiplerinin de arazözler ve iş makineleri ile destek verdiği söndürme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Gültak; “En büyük tesellimiz, bu büyük yangında can kaybı ve yaralanma olmaması. Çay Mahallesi halkına ve fabrika sahibine geçmiş olsun” dedi.

 

Tarih : 30 Ekim 2022 Pazar 19:50   Okunma : 148

Akdeniz ilçesine bağlı Çay Mahallesi’nde, henüz belirlenemeyen nedenle bir palet fabrikasında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyerek civarda bulunan bir kömür deposu, işyerleri ile konutları da tehdit eden yangına, diğer resmi kurumlardan gelen ekiplerle birlikte, Akdeniz Belediyesi’ne bağlı fen işleri, park bahçeler ve çevre koruma müdürlüğü personeli de arazözler ve iş makineleri desteğiyle müdahale etti.

Başkan Gültak da yangın bölgesindeydi…

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak; palet fabrikasında çıkan yangını haber alır almaz, Başkan Yardımcısı Mustafa Arslan, Fen İşleri Müdürü Mehmet Bahar, ekip şefleri ile birlikte hızla olay yerine hareket etti. Kısa sürede büyüyerek evleri de tehdit eden yangını söndürmek için hemen birim müdürlerine talimat verdiğini aktaran Başkan Gültak;

“Bunun üzerine ekiplerimiz, 6 arazöz, 2 kepçe ve 1 loder desteğiyle fabrikaya giderek yangına müdahale etti. Sayın Valimiz, Emniyet Müdürümüz ve Kaymakamımız ile birlikte söndürme çalışmalarını yerinde inceledik. Nihayetinde uzun uğraşlar sonunda Orman Bölge Müdürlüğü, Mersin Büyükşehir İtfaiyesi, AFAD, Emniyet Müdürlüğü TOMA’ları ve belediyemiz ekiplerinin de desteğiyle yakınlardaki diğer işyerleri ve konutlara sıçramadan yangın kontrol altına alındı” dedi.

“Fabrika sahibine ve tüm mahalle halkına geçmiş olsun”

Sözlerini; “Çok şükür ki şu ana kadar edindiğimiz bilgilere göre can kaybı veya yaralımız yok. Tabi en büyük tesellimiz can kaybı veya yaralanma olmaması” şeklinde sürdüren Başkan Mustafa Gültak; “Fabrika sahibine, çalışanlarına ve civarda yaşayan bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yangını söndürmek için büyük özveriyle mücadele eden belediyemiz personeline ve diğer kurumlardan gelen bütün ekiplere çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan; Çay Mahallesi’nde faaliyet gösteren palet fabrikasında meydana gelen ve farklı kurumlardan gelen ekiplerin uzun uğraşlarıyla civardaki işyerleri ile evlere ulaşmadan söndürülen yangınla ilgili Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nün bir soruşturma başlattığı da öğrenildi.

 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA